• 48312閱讀
  • 1285回復

2013-2014 年度 YFF 季前討論 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2013-07-09
support 奴奴 ~
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2013-07-09
西布朗主場賽事, 不防入件Anelka玩下~
離線sflee
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2013-07-09
支持~~~~
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2013-07-09
回 Rafer 的帖子
Rafer:西布朗主場賽事, 不防入件Anelka玩下~ (2013-07-09 09:38) 

第一週主場對修咸頓

之前佢踢過英超,個起錶價會唔會仲係 $7 呢
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2013-07-09
幾件新加盟既,暫時幾睇好NAVAS同ASPAS!

NAVAS 個正選唔知會唔會一黎就坐穩。有正既話,值得長捧!我見佢係洲際國家杯到都好肯起腳,一有位就射,一有位就射!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2013-07-09
回 arsenal 的帖子
arsenal:第一週主場對修咸頓 [表情]
之前佢踢過英超,個起錶價會唔會仲係 $7 呢 [表情] (2013-07-09 10:50) 

有冇正選呀?話哂都咁大年紀。

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2013-07-09
以下係我會較為留意既新人︰

Andre Schurrle (Bayer Leverkusen)
德國國腳,有入球能力,踢法係點真係要由其他更熟悉既好友講解下
不過因為車仔中前場好多選擇,原先已經有 Hazard、Oscar、Mata 三核,估計幾個會輪住踢,適當時候可以買入呢個 Schurrle

Fernandinho (Shakhtar Donetsk)
三千幾萬鎊過檔曼城,應該有返咁上下料子掛,剩係係歐聯分組賽睇過一兩場
但佢好似係踢中場 hold 波個位而唔係進攻中場?

Jesus Navas (Sevilla)
西班牙快翼,我諗大部分人都睇過佢踢
佢係洲際國家盃對意大利後備入替都好搶眼
好肯射波 + 傳中,屈到幾多 sot / sc / cw
係曼城應該大部分時間都係正選,值得考慮長 keep

Iago Aspas (Celta Vigo)
呢個係西甲 d 數據好似幾有睇頭,有 d 統計直情話佢勁過 Falcao
季初 Suarez 停賽可以諗呢件,長遠黎講就要睇下 S7 仲係唔係利記了

Ricky Van Wolfswinkel (Sporting Lisbon)
一個幾有潛質既後生前鋒,係 Norwich 應該係正選,因為連 Holt 都走埋

Nicolas Anelka
呢個我諗唔需要介紹,買黎係代 Lukaku,到時可以睇賽程入
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2013-07-09
回 freezefox 的帖子
freezefox:幾件新加盟既,暫時幾睇好NAVAS同ASPAS!
NAVAS 個正選唔知會唔會一黎就坐穩。有正既話,值得長捧!我見佢係洲際國家杯到都好肯起腳,一有位就射,一有位就射! (2013-07-09 11:07) 

NAVAS

同我睇法一樣,考慮長 Keep
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2013-07-09
arsenal:NAVAS [表情]
同我睇法一樣,考慮長 Keep [表情] (2013-07-09 11:13) 

上季既卡穌拿翻版!

離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2013-07-09
freezefox:有冇正選呀?話哂都咁大年紀。 (2013-07-09 11:08) 

佢應該係好似上季 Lukaku 個角色,本身勁但唔會場場正選,要睇戰術排陣運用
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2013-07-09
另外多謝鬼版加分先
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2013-07-09
arsenal:佢應該係好似上季 Lukaku 個角色,本身勁但唔會場場正選,要睇戰術排陣運用 [表情] (2013-07-09 11:15) 

不過西布朗都無邊個前鋒係穩穩陣陣既…………

離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2013-07-09
arsenal:NAVAS [表情]
同我睇法一樣,考慮長 Keep [表情] (2013-07-09 11:13) 

依件一開隊即擺定
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2013-07-09
freezefox:上季既卡穌拿翻版![表情] (2013-07-09 11:14) 

咁 Cazorla 應該屈分 d

下季我諗起碼 $20
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2013-07-09
Andre Schurrle (Bayer Leverkusen)
德國國腳,有入球能力,踢法係點真係要由其他更熟悉既好友講解下
不過因為車仔中前場好多選擇,原先已經有 Hazard、Oscar、Mata 三核,估計幾個會輪住踢,適當時候可以買入呢個 Schurrle

車仔中場好難買人。三核外仲有林伯同摩頭契仔,未到最後你都唔知佢其實幾多個人係到排隊等位。