• 47296閱讀
  • 1870回復

[問陣]week 38 鳳凰謝幕之最後一夜 (多謝各位好友!無言感激!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1050  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:真係睇好 a.lin 多過 robles 的話,咁都無計要轉架啦……[表情] (2013-05-18 01:19) 

其實 robles (暫時) 係大路人,最多一齊衰,
但如果 a.lin 無咩分,就真係會賭輸。
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1051  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:真係睇好 a.lin 多過 robles 的話,咁都無計要轉架啦……[表情] (2013-05-18 01:19) 

仲有一點......就係吊西成日都早換走
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1052  發表于: 2013-05-18
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:係架, 都希望有多一兩個呢d topic, 始終我地唔會係所有人杯茶
有多一兩個choice對好友黎講係好事, 就算唔係幫人/答人嘅形式, 就咁傾下都好~~
始終除左搞game, 真係諗唔到有咩其他更好方法去推動人流了.... (2013-05-18 01:17) 

我覺得你地而家果個形式真係好好,可以一班人輪流睇住個場,唔會俾佢有冷場,真係好過一個人獨立開既 topic……

好似我而家呢個 topic 咁,幾個星期就話可以頂得到,成季咁開的話真係好有難度……
離線雲佬~~SY
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1053  發表于: 2013-05-18
robles
dawson   bardsley  coates
cazorla  walcott  shelvey  bale  lennon
ade  dempsey

all in TOT and few ARS... is it ok?

there are some choices. Which one do u think it better?
1) bale + lennon + ade + dempsey
2) coutinho + sturridge + ade + dempsey
3) lampard + tevez/kun/dzeko + ade + dempsey
4) lampard + michu + ade + tevez

thz¬¬
[ 此帖被雲佬~~SY在2013-05-18 01:34重新編輯 ]
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1054  發表于: 2013-05-18
回 buffettw 的帖子
buffettw:多得火兄多年意見[表情] ,實在獲益良多[表情]
 (2013-05-18 01:19) 

唔駛客氣,我多謝大家一直以來支持就真,其實我係大家身上學到既野仲多……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1055  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:好感動呀,又一個林嘉華既體育世界年代既好友……[表情] (2013-05-18 01:14) 

不過當時真係冇乜機會睇外國波

反而聽收音機何老鑑講本地波就有 (屋企人中意聽)
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1056  發表于: 2013-05-18
回 國球旗 的帖子
國球旗:仲有一點......就係吊西成日都早換走 [表情] (2013-05-18 01:24) 

呢個就係,不過上週我就係基於呢點唔用 podolski……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1057  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:我覺得你地而家果個形式真係好好,可以一班人輪流睇住個場,唔會俾佢有冷場,真係好過一個人獨立開既 topic……[表情]
好似我而家呢個 topic 咁,幾個星期就話可以頂得到,成季咁開的話真係好有難度……[表情] (2013-05-18 01:27) 

係呀, 一早知道總有人要出街, 總有人有時會忙.... 所以幾個人一齊, 希望總有一兩個可以喺到同大家傾~~

你仲要咁popular.... 個個禮拜頂百幾頁真係人都癲
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1058  發表于: 2013-05-18
回 雲佬~~SY 的帖子
雲佬~~SY:robles
cazorla  walcott  shelvey  bale  lennon
....... (2013-05-18 01:29) 

真係好多熱喎……

你係熱刺 fans?

就 yff 既角度黎睇,就真係好似搏左少少,分散投資可能會好少少……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1059  發表于: 2013-05-18
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:不過當時真係冇乜機會睇外國波
反而聽收音機何老鑑講本地波就有 (屋企人中意聽) (2013-05-18 01:30) 

聽波我就就聽商台林尚義+蔡文堅多的,何老鑑 ok ,不過我好怕何老靜果把聲……
離線雲佬~~SY
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1060  發表于: 2013-05-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:真係好多熱喎……[表情]
你係熱刺 fans?
....... (2013-05-18 01:33)

no..i am the fans of Van Nistelrooy..then u should know which team i like. Just beacuse TOT have to fight for TOP4 so i have a mind to put more TOT players in my squad.

actually there are some choices.
Which one do u think it better?
1) bale + lennon + ade + dempsey
2) coutinho + sturridge + ade + dempsey
3) lampard + tevez/kun/dzeko + ade + dempsey
4) lampard + michu + ade + tevez

thz¬¬

[ 此帖被雲佬~~SY在2013-05-18 01:38重新編輯 ]
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1061  發表于: 2013-05-18
回 雲佬~~SY 的帖子
雲佬~~SY:robles
....... (2013-05-18 01:29)

四個陣都有 ade,即係唔駛諗佢……

兩大熱門 bale 同 sturridge 至少有一個會穩陣少少……

你無偷 sturridge,現價用的話太貴了,所以都係應該留 bale……

不過你唯一一個有 bale 既陣又太集中熱刺,真係好難揀……

我唔知你想求穩定求搏追分,如果求搏的話,兩大熱門都唔用亦未嘗不可,(4) 其實都可以考慮的……

但係先利申,我自己有用齊 bale + sturridge 架……
[ 此帖被火鳳凰在2013-05-18 01:54重新編輯 ]
離線herotam999
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1062  發表于: 2013-05-18
都唔知點搏好~~反正都係五百左右~
離線totoro9
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1063  發表于: 2013-05-18
去咗隔離台睇下,多數都係大路果D。。。睇來今週要突圍都好有難度
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1064  發表于: 2013-05-18
回 herotam999 的帖子
herotam999:都唔知點搏好~~反正都係五百左右~[表情]  (2013-05-18 01:53) 

今週求穩就用 bale,求搏就將 bale 既錢分散係其他人身上……