• 10939閱讀
  • 272回復

WK32 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線wongfanshing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2013-04-05
Robles
Kelly Mbiwa Alcarez
Cazorla Coutinho Sigurdsson Schneiderlin
Kone Giroud Ba

0.35 left

- Ba or Hazard?
- Change Nobles???

thx~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2013-04-05
回 wongfanshing 的帖子
wongfanshing:Robles
Kelly Mbiwa Alcarez
Cazorla Coutinho Sigurdsson Schneiderlin
Kone Giroud Ba
....... (2013-04-05 23:32) 

我prefer hazard多少少~~ 始終雜分多d~~

robles.... 好似轉對家cesar穩陣d?
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2013-04-05
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:reading - 一樣~~
liv - 始終唔敢太睇好, fans係咁架喇~~
qpr始終唔知會係邊隊qpr.... 勁起上黎好勁, 但弱起上黎.... 再加上wigan又係冇得估....
....... (2013-04-05 23:26)

個人睇好車仔大炒, 我永遠覺得呢隊波夠休息下可以好強好強. 上場仲收起埋hizard & oscar . 証明球隊進入順景階段, 加上週日波車仔較充裕休息利大炒對手.

qpr 真係唔知點解場場睇好佢, 佢都係出事. 但對強隊就次次都有特別驚喜.  我冇睇上場波, 但入球能力及射門次數都唔少, 所以我覺得qpr 應該會keep 住進攻組合.

利記你竟然唔睇好, 但我會覺得熱刺傷bale 其實某程度上會激活左車仔, 阿記及利記 (但不包括愛記, 佢地根本冇打算玩歐聯).  所以利記又整場大炒對手都有可能.

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2013-04-05
回 bbq903 的帖子
bbq903:個人睇好車仔大炒, 我永遠覺得呢隊波夠休息下可以好強好強. 上場仲收起埋hizard & oscar . 証明球隊進入順景佳段, 加上週日波車仔較充裕休息利大炒對手.
qpr 真係唔知點解場場睇好佢, 佢都係出事. 但對強隊就次次都有特別驚喜.  我冇睇上場波, 但入球能力及射門 .. (2013-04-05 23:37) 

qpr係好搞笑, 估佢地唔到

liv.... 可能你地客觀d啦, fans如我真係唔敢亂講, 次次一以為冇問題就出事...... 不過如果要羸應該都ok嘅, west ham作客真係好雞, 如果咁都羸唔到, 真係對fans唔住.... 同埋主場應該會踢得好d嘅~~
離線CataCter
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2013-04-05
Bunn
Mbiwa Alcaraz Enrique
Carzola Beausejour Sissoko Oscar
Kone Ba Snodgrass

Available 0.07
麻煩醫生睇睇
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2013-04-05
sikingthegreat:qpr係好搞笑, 估佢地唔到
liv.... 可能你地客觀d啦, fans如我真係唔敢亂講, 次次一以為冇問題就出事...... 不過如果要羸應該都ok嘅, west ham作客真係好雞, 如果咁都羸唔到, 真係對fans唔住.... 同埋主場應該會踢得好d嘅~~ (2013-04-05 23:39) 

我只係想緊入s7 定係 史度仔...

加歷查很定keep 住. coutinho 唔放. 所以我估今週最少都三件利記.
離線germanyfans
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2013-04-05
sikingthegreat:就算大勝, 都唔知爆邊個, 可能ba, 可能mata, 可能hazard, 可能oscar, 可能lampard, 可能moses, 可能marin................
所以我就唔搏了, 不過如果你有信心, 不妨一試, 如果di canio真係咁搞笑, ba真係隨時爆出~~ (2013-04-05 23:28)

sam gor , 原來我夠$用到ba! 只要我放左謝老4 or 卡比耶,用施格臣就得,謝老4同卡比耶冇十二碼射既好似冇咁易爆,睇落好似博得過wor

2個問題請教你
1) 謝4 , 卡比耶2選1.......謝4休息時間長d,隊波又好似fit d , 卡比耶就雜分多d
2) 斯格臣係冇bale既情況下是否有一邊ck , fk?

洛里斯
熱刺

以3.24出售
(市價5.79)

後衛

中場

前鋒

[ 此帖被germanyfans在2013-04-05 23:44重新編輯 ]
離線wongfanshing
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2013-04-05
sikingthegreat:我prefer hazard多少少~~ 始終雜分多d~~
robles.... 好似轉對家cesar穩陣d? (2013-04-05 23:37) 

cesar vs kone對沖左..暫時用左bunn.
現陣:
Bunn
Kelly Mbiwa Carragher
Cazorla Coutinho Lampard Schneiderlin
Kone Hazard Sturridge

2.51 left..
離線嘉儀
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2013-04-05
Julio C猀愀r
(buying at 2.70)

J. Vertonghen
Sell at 5.88
(market price 16.61)

M. Yanga-Mbiwa
Sell at 1.95
(market price 3.03)

R. Bertrand
(buying at 5.01)

S. Cazorla
Sell at 5.67
(market price 24.37)

P. Coutinho
Sell at 7.77
(market price 10.89)

Oscar
(buying at 8.40)

G. Sigurdsson
(buying at 10.38)

L. Remy
Sell at 9.92
(market price 11.81)

L. Surez
(buying at 28.85)

E. Hazard
Sell at 12.53
(market price 16.81)

Available 0.94
麻煩醫生睇睇
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2013-04-05
Goalkeepers: H. Lloris @2.09

Defenders: S. Kelly @2.94, M. Yanga-Mbiwa @1.95, A. Alcaraz @5.84

Midfielders: S. Cazorla @5.67, P. Coutinho @7.75, G. Sigurdsson @10.38, F. Lampard @15.96

Forwards: A. Koné @11.58, C. Benteke @19.53, J. Rodriguez @15.56

Available Funds    0.75

偷左2阿記FW, 想放 轉成咁, 點睇?
離線aghbc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2013-04-06
Monreal $7 仲keep嗎???
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2013-04-06
回 CataCter 的帖子
CataCter:Bunn
Mbiwa Alcaraz Enrique
Carzola Beausejour Sissoko Oscar
Kone Ba Snodgrass
....... (2013-04-05 23:40) 

ENRIQUE good pick!!
beausejour also great!!

係oscar同ba.... 不過如果車仔大勝, 買中就發~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2013-04-06
回 bbq903 的帖子
bbq903:我只係想緊入s7 定係 史度仔...
加歷查很定keep 住. coutinho 唔放. 所以我估今週最少都三件利記. (2013-04-05 23:41) 

我諗緊enrique同suarez二選一....
我試過幾次買兩件利記.... 次次都離奇輸波.... eg. 今季對villa, west brom.... 唔敢再試了....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2013-04-06
回 germanyfans 的帖子
germanyfans:sam gor , 原來我夠$用到ba! 只要我放左謝老4 or 卡比耶,用施格臣就得,謝老4同卡比耶冇十二碼射既好似冇咁易爆,睇落好似博得過wor
2個問題請教你
1) 謝4 , 卡比耶2選1.......謝4休息時間長d,隊波又好似fit d , 卡比耶就雜分多d
....... (2013-04-05 23:43) 

正常黎講冇bale, sigurdsson會有死球~~

個人覺得cabaye多雜分d, 又要搶分護級, 用得過~~ 當時gerrard都唔錯, 但始終少左自己埋門, 呢點輸蝕左少少
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2013-04-06
回 wongfanshing 的帖子
wongfanshing:cesar vs kone對沖左..暫時用左bunn.
現陣:
Bunn
Kelly Mbiwa Carragher
....... (2013-04-05 23:47) 

對reading信心如何?
sturridge會唔會考慮放? 如果用pogrebnyak又點?

可以多d錢揀keeper

多數球員/領隊倒戈都有特別好嘅成績..... 同埋soton對弱隊反而唔多掂, 所以.... 呢場我會揀信reading

如果麻麻地reading, 咁睇落好似都冇咩好轉了~~