• 1783閱讀
  • 40回復

過百? 咩黎架? 食得架? WEEK21 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線yanyan

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-12-31

GOALKEEPERS
H. Lloris Tottenham Sell at 3.24 (market price 10.77) 長keep

DEFENDERS
G. Clichy Man City Sell at 9.05 (market price 9.05) kola傷, 正選冇問題, 而且有進攻分
K. Walker Tottenham Sell at 12.00 (market price 12.00) big bale停賽 有望開多d ck/fk
G. Tamas West Brom Sell at 2.05 (market price 2.05)

MIDFIELDERS
S. Cazorla Arsenal Sell at 5.67 (market price 16.44) 長keep
S. Marveaux Newcastle Sell at 4.73 (market price 8.25) 傷到冇人用仲唔係你?
M. Fellaini Everton Sell at 11.06 (market price 11.06) 停賽回歸 繼續轟炸
Michu Swansea Sell at 12.91 (market price 12.91) 求神拜佛出得切

FORWARDS
F. Torres Chelsea Sell at 12.53 (market price 12.55) 感情wins.....
E. Adebayor Tottenham Sell at 10.14 (market price 10.16) 繼續442 繼續搏表現
C. Tevez Man City Sell at 16.28 (market price 16.28) 我唔信你又sub

Available Funds    0.34
[ 此帖被yanyan在2013-01-01 16:52重新編輯 ]
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-12-31
WK21

Man City    v    Stoke - 大波波無望, 仲要慢慢估出邊個前鋒
Southampton    v    Arsenal - 啱啱大炒一場, 士氣高, 而且之前打少一場始終有些少體力上既優勢, 可惜係d人貴曬
Swansea    v    Aston Villa - 維拉太廢了......
Tottenham    v    Reading - 冇小明都夠贏啦
West Brom    v    Fulham - 主場稱先
West Ham    v    Norwich - 主場稱先
Wigan    v    Man Utd - 曼聯後防可搏eg好似係出得既phil jones
Chelsea    v    QPR - 不作解釋 如果cech出唔到可以考慮下7$既旋轉公牛
Liverpool    v    Sunderland - 主場冇走雞......掛
Newcastle    v    Everton - 大波波?

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-12-31
sorry我都未放, 不過冇佢既雷丁連續2場cs, 我係領隊都唔會用佢.....
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-12-31
旋轉公牛
離線fatman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-12-31
法拉利停完賽體力佔優
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-12-31
仲hold住shorey.... 好長情呀你地....
我終於都放左了....
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-12-31
nolan要前面搭住件卡路爾先好分
前面係c cole的話印象中nolan得第1場有入波爆分
之後大部份有cole既比賽都係冇乜分
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-12-31
旋轉公牛
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-12-31
好多錢淨
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-12-31
nolan用唔過喇!
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-12-31
回 fatman 的帖子
fatman:法拉利停完賽體力佔優 (2012-12-31 13:14) 

可惜作客

離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-12-31
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:sorry我都未放, 不過冇佢既雷丁連續2場cs, 我係領隊都唔會用佢.....[表情] [表情]  (2012-12-31 13:02) 

hold又唔係唔hold又唔係

離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-12-31
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:仲hold住shorey.... 好長情呀你地....[表情] [表情]
我終於都放左了....[表情] [表情]  (2012-12-31 13:15) 

shorey始終係愛將

離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-12-31
回 siuzac 的帖子
siuzac:
nolan用唔過喇!

Why:
nolan要前面搭住件卡路爾先好分
前面係c cole的話印象中nolan得第1場有入波爆分
之後大部份有cole既比賽都係冇乜分

諗住放架啦...不過想睇埋preview有冇其他荀盤再做最後決定

離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-12-31
回 yanyan 的帖子
yanyan:諗住放架啦...不過想睇埋preview有冇其他荀盤再做最後決定 (2012-12-31 13:40) 

不過nolan都係隔多week就雙賽!