• 1778閱讀
  • 19回復

Week 12 @ Big Cat !!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Kuni

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-11-18
龍門
迪基亞 - 曼聯 以5.59出售

後衛
布朗 - 新特蘭 以3.99出售
華美倫 - 阿仙奴 以6.24出售
韋特 - 保頓 以6.16出售

中場
大衛施華 - 曼城 以10.66出售
雲達華治 - 熱刺 以18.18出售
奧哈拉 - 狼隊 以12.73出售
基斯靴特 - 維拉 以3.12出售

前鋒
阿古路 - 曼城 以6.50出售
蘇亞雷斯 - 利物浦 以15.80出售
賓特拿 - 新特蘭 以9.88出售

仲剩1.15 ~ 各位有咩推介
離線托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-11-18
睇下preview,vdv點樣、
如果冇事應該唔洗執,因為我都剩一蚊幾
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-11-18
引用第0樓Kuni2011-11-18 00:06發表的“Week 12 @ Big Cat !!!”:
龍門
迪基亞 - 曼聯 以5.59出售
後衛
布朗 - 新特蘭 以3.99出售
賓特拿 - 新特蘭 以9.88出售......
.

如要換應該係賓特拿 , 對手係富咸. 防守力有返咁上下.
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-11-18
引用第2樓bbq9032011-11-18 09:10發表的“”:
如要換應該係賓特拿 , 對手係富咸. 防守力有返咁上下. [表情]

我不同意,Bendtner两场国际赛都有进球,状态不错加上主场,有钱有位我都想搏
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-11-18
引用第3樓eve_lbl852011-11-18 09:35發表的“”:
我不同意,Bendtner两场国际赛都有进球,状态不错加上主场,有钱有位我都想搏 [表情]

Bendtner 我都有用
離線Kuni
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-11-18
引用第4樓realwayutd.2011-11-18 09:42發表的“”:
Bendtner 我都有用 [表情]

Good ~
呢個係我今週心水之一
離線Kuni
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-11-18
引用第1樓托利斯2011-11-18 00:16發表的“”:
睇下preview,vdv點樣、
如果冇事應該唔洗執,因為我都剩一蚊幾 [表情]

好的 ~ Thanks
離線marcuskkm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-11-18
一模一樣既陣
離線Kuni
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-11-18
引用第7樓marcuskkm2011-11-18 14:34發表的“”:
一模一樣既陣 [表情]

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-11-18
我依家個陣同你有6 same, 大家研究吓

D. De Gea Man Utd Sell at 5.65 (market price 12.11)

W. Brown Sunderland Sell at 2.53 (market price 3.99)
T. Vermaelen Arsenal Sell at 6.07 (market price 10.28)
J. Riley Bolton Sell at 6.00 (market price 7.97)

C. Eagles Bolton Sell at 8.84 (market price 12.96)
R. Drenthe Everton (buying at 7.80)
C. Brunt West Brom (buying at 12.33)
R. van der Vaart Tottenham Sell at 19.53 (market price 21.25)

N. Bendtner Sunderland (buying at 10.16)
J. Walters Stoke (buying at 9.31)
S. Agüero Man City Sell at 11.53 (market price 11.53)
離線Kuni
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-11-19
引用第9樓realwayutd.2011-11-18 18:01發表的“”:
我依家個陣同你有6 same, 大家研究吓[表情]
D. De Gea Man Utd Sell at 5.65 (market price 12.11)
W. Brown Sunderland Sell at 2.53 (market price 3.99)
.......

歡迎歡迎 ~ 大家研究下
(1) R. Drenthe <--- 卡希爾出得返 , 小心佢會sub ~
(2) 布拉特 <---- 佢近兩場表現都比較一般....
(3) 大衛施華 <---- 唔用佢既 ? 佢好fit喎 ~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-11-19
引用第9樓realwayutd.2011-11-18 18:01發表的“”:
我依家個陣同你有6 same, 大家研究吓[表情]
.......

亞占

你中場keep eagles又用brunt,睇好一場大波波兩邊都爆?
我都有偷隻鷹,但係猶豫緊用唔用
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-11-19
引用第10樓Kuni2011-11-19 01:24發表的“”:
(1) R. Drenthe <--- 卡希爾出得返 , 小心佢會sub ~
.......

drenthe原本真係幾好,不過moyes又放埋煙霧彈,到最後都唔知邊個死
silva你都覺得fit呢!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-11-19
引用第11樓reve2011-11-19 01:46發表的“”:
亞占 [表情]
你中場keep eagles又用brunt,睇好一場大波波兩邊都爆?
我都有偷隻鷹,但係猶豫緊用唔用 [表情]

我估呢場會開大,保頓一係大贏,一係大輸
隻鷹本來都諗住放,但係8.xx差不多包辦哂啲死球,唔對強隊嘅話一場攞7,8分唔難,可回本.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-11-19
引用第10樓Kuni2011-11-19 01:24發表的“”:
.......

(1) Drenthe我諗都要換-->有冇提議?

(2) 布拉特之前對維拉同狼隊都有表現,係最近對阿記同利記先冇料到,估呢場會開大,今次對同級嘅保頓估佢會有表現

(3) silva上場8.xx放咗 ,呢場有歐聯後顧唔用了,同埋盡量少用要打歐聯幾隊,阿古路我都可能唔用