• 891閱讀
  • 24回復

本文可能引起不安或作嘔,敬請留意 - 美國大學宿舍通告 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線垃圾桶

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2006-03-03

邊有d咁既通告

Click圖放大
[ 本文被垃圾桶在2006-03-04 01:38重新編輯 ]
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2006-03-03
中文解一次好wo
呢度好多小學生同多識英文既人~
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2006-03-03
英文好都無用啦………都睇唔到D字咁滯……

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線希汀加
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2006-03-03
嘩..唔係掛......Semen=="
傻架...整d咁既野
離線紅色的鬼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2006-03-03
講緊D咩牙???
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2006-03-03
張圖既全文

We have recently found serveral blockages in showers in university owned accommodation, most commonly caused by human hair.

However, over the last term we found many of these blockages to be caused by large quantities of what we have determained to be seman. This is intolerable, and we shall be tracing the culprits by means of DNA matching if the problem persists.

May we advise students who wish to masturbate to do so in the comfort of the own rooms , rather than in their showers.

Thank you for taking time to read this document.

(Person in Chargeand Contact are omitted)

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2006-03-03
美國既大學真係.....

垃圾桶四Be
離線footballking
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2006-03-03
核凸爆= =
離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2006-03-03
哇=.="
會多到塞左個shower架咩=.="
離線銘〝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2006-03-03
下面是引用kai王之王於2006-03-03 21:00發表的:
哇=.="

咁都真係幾恐怖下...
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2006-03-03
o 哂咀

最抵死係呢句
May we advise students who wish to masturbate to do so in the comfort of the own rooms , rather than in their showers.

離線Kai王
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2006-03-03
下面是引用kai王之王於2006-03-03 21:00發表的:
哇=.="

威力驚人
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2006-03-03
下面是引用智者於2006-03-03 22:37發表的:
o 哂咀 [表情]
最抵死係呢句 [表情]

但係又咁睇

佢果d渠又真係差左dd......

垃圾桶四Be
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2006-03-03
緊係tc果d啦~
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2006-03-04
下面是引用超迪仔於2006-03-03 23:52發表的:
緊係tc果d啦~ [表情]

tc

係唔係你攪出來既

垃圾桶四Be