• 5458閱讀
  • 79回復

week 4 有新人用啦!!!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線david819918

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-09-03
André Santos
阿仙奴後衛 6.02

P. Mertesacker
阿仙奴後衛 6.02

胡禮菲臘斯
昆士柏流浪中場 4.48

R. Drenthe(德倫特)
愛華頓中場  5.99

大家入唔入貨呢?  
[ 本文被david819918在2011-09-03 18:52重新編輯 ]
離線mr.coldplay
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-09-03
Liverpool coates 會有正?
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-09-03
排名 球員 第3週數據 身價 更改
1 史葛柏加 (熱刺 - M) 11.20 11.20
2 謝洛美 (史篤城 - F) 8.95 8.95
3 史葛丹恩 (布力般 - D) 8.44 8.44
4 D. Stracqualursi (愛華頓 - F) 6.87 6.87
5 B. Ruiz (富咸 - F) 6.87 6.87
6 Park Chu-Young (阿仙奴 - F) 6.87 6.87
7 O. Sá (富咸 - F) 6.87 6.87
8 R. Elliot (紐卡素 - G) 6.28 6.28
9 G. Tremmel (史雲斯 - G) 6.28 6.28
10 T. Trani (昆士柏流浪 - G) 6.28 6.28
11 D. Martinez (阿仙奴 - G) 6.28 6.28
12 Z. Grygera (富咸 - D) 6.02 6.02
13 D. Santon (紐卡素 - D) 6.02 6.02
14 D. Situ Buyente (史雲斯 - D) 6.02 6.02
15 P. Mertesacker (阿仙奴 - D) 6.02 6.02
16 André Santos (阿仙奴 - D) 6.02 6.02
17 F. Bessone (史雲斯 - D) 6.02 6.02
18 S. Coates (利物浦 - D) 6.02 6.02
20 夏格維斯 (曼城 - M) 5.99 5.99
21 馬隆尼 (韋根 - M) 5.99 5.99
22 R. Drenthe (愛華頓 - M) 5.99 5.99
23 A. Crusat (韋根 - M) 5.99 5.99
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-09-03
咦,arteta 都平左喎
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-09-03
胡禮菲臘斯
昆士柏流浪中場   4.48

呢件很好!無傷無痛就用佢∼!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-09-03
有貨入
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-09-03
引用第4樓reve2011-09-03 18:30發表的“”:
胡禮菲臘斯
昆士柏流浪中場   4.48
呢件很好!無傷無痛就用佢∼!! [表情]

中前場集中晒阿曼,搵唔到位買佢
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-09-03
引用第6樓bmx2011-09-03 18:32發表的“”:
中前場集中晒阿曼,搵唔到位買佢 [表情]

阿鏝都係過雨雲煙,取捨取捨∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-09-03
引用第2樓可可粉2011-09-03 18:18發表的“”:
排名 球員 第3週數據 身價 更改
22 R. Drenthe (愛華頓 - M) 5.99 5.99

點解唔係DF? 唔入lu
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-09-03
引用第7樓reve2011-09-03 18:34發表的“”:
阿鏝都係過雨雲煙,取捨取捨∼ [表情] [表情]

已經有 taarabt,都係唔用 swp 啦,費事用咁多 qpr
離線黑魔導眾
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-09-03
掂,有二個必買,仲要咁抵
可以用黎頂阿古路同美拉利斯
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-09-03
冇乜 $$,可能用 taarabt 轉 swp
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-09-03
引用第9樓bmx2011-09-03 18:36發表的“”:
已經有 taarabt,都係唔用 swp 啦,費事用咁多 qpr [表情]

我都想知道宜家QPR中場點排。。。
taarabt同barton中間,SWP右面,左面?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-09-03
引用第8樓david8199182011-09-03 18:35發表的“”:
點解唔係DF?[表情] 唔入lu [表情]

但係個個都話佢屈分喔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-09-03
引用第13樓reve2011-09-03 18:41發表的“”:
但係個個都話佢屈分喔 [表情] [表情]

舊年西甲經驗話我知 係屈到喊

打DF有埋cs分 成日過2x