• 588281閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23370  發表于: 2014-03-31
所以,關鍵賽事始終都係對曼城!羸到呢場,拎住半隻杯!

然後以顛峰之態硬撼車路士,拎埋個半隻杯!

羸唔到曼城既話,就疊埋心水同車路士爭第二算了…………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23371  發表于: 2014-03-31
回 freezefox 的帖子
freezefox:所以,關鍵賽事始終都係對曼城!羸到呢場,拎住半隻杯!
然後以顛峰之態硬撼車路士,拎埋個半隻杯!
....... (2014-03-31 12:11) 

優勝劣敗...真係萬一自己輸俾曼城都叫輸得服了
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23372  發表于: 2014-03-31
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:優勝劣敗...真係萬一自己輸俾曼城都叫輸得服了[表情] (2014-03-31 12:55) 

咁曼城真係好強,不過我地佔主場之利,有力一拼!

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23373  發表于: 2014-03-31
原來呢個月係Merseyside史上最佳紀錄, 因為利記+愛記一共踼左10場, 贏咗10場!!

唔講唔覺愛華頓咁上力. 遲D佢地仲要踼阿記同雙曼........
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23374  發表于: 2014-03-31
回 posouth 的帖子
posouth:原來呢個月係Merseyside史上最佳紀錄, 因為利記+愛記一共踼左10場, 贏咗10場!!
唔講唔覺愛華頓咁上力. 遲D佢地仲要踼阿記同雙曼........
[表情]  (2014-03-31 14:46) 

今年既愛華頓的確令人刮目相看!

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23375  發表于: 2014-03-31
講真,之前贏曼聯之後我認真咁望佐個賽程一野,我只係覺得最大暗湧系作客韋斯咸,其他既都無了。
所以對我黎講,黎緊呢場贏佐韋斯咸,我已經可以準備入貨了∼∼∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23376  發表于: 2014-03-31
回 posouth 的帖子
posouth:原來呢個月係Merseyside史上最佳紀錄, 因為利記+愛記一共踼左10場, 贏咗10場!!
[表情]  (2014-03-31 14:46) 

支持everton拎第4~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23377  發表于: 2014-03-31
回 reve 的帖子
reve:講真,之前贏曼聯之後我認真咁望佐個賽程一野,我只係覺得最大暗湧系作客韋斯咸,其他既都無了。
所以對我黎講,黎緊呢場贏佐韋斯咸,我已經可以準備入貨了∼∼∼[表情] [表情] [表情]  (2014-03-31 21:58) 

我覺得最驚係away palace, 緊隨其後係away west ham.... 呢兩場都有暗湧.... 踢法又係我地較驚嘅高q大腳....

anyway, 已經start dreaming
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23378  發表于: 2014-03-31
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:我覺得最驚係away palace, 緊隨其後係away west ham.... 呢兩場都有暗湧.... 踢法又係我地較驚嘅高q大腳....
anyway, 已經start dreaming[表情] (2014-03-31 23:07) 

睇個勢去到尾二水晶宮個場,降班區都大局已定,唔洗太擔心

最驚下場,會唔會 downing 出波,carroll 頂死我地呢
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23379  發表于: 2014-03-31
回 呀威 的帖子
呀威:睇個勢去到尾二水晶宮個場,降班區都大局已定,唔洗太擔心
最驚下場,會唔會 downing 出波,carroll 頂死我地呢[表情] (2014-03-31 23:33) 

預左失波架啦。

不過韋斯咸防守好一般,應該都可以數到糊既。又係鬥入波既時候了。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23380  發表于: 2014-04-01
回 呀威 的帖子
呀威:睇個勢去到尾二水晶宮個場,降班區都大局已定,唔洗太擔心
最驚下場,會唔會 downing 出波,carroll 頂死我地呢[表情] (2014-03-31 23:33) 

pulis d stoke式1-0, 真係收死好多隊.... 我地對呢種打法次次都吃盡苦頭.... 咁多場真係最驚呢場, 只希望正如你講, 到時佢地都firm左留到級 / 降左班啦....

away west ham都有d驚, 又係嗰d打法, 不過佢地雖然全英超cs第二 /第三多, 好守得, 但好彩呢排死守力低左, 冇palace咁守得
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23381  發表于: 2014-04-01
現家對隊波超有信心...唔擔心
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23382  發表于: 2014-04-01
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:現家對隊波超有信心...唔擔心[表情] [表情] [表情]  (2014-04-01 00:31) 

make us dream

btw good change~~
[ 此帖被sikingthegreat在2014-04-01 00:38重新編輯 ]
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23383  發表于: 2014-04-01
正圖!

再黎D感動野, 開波前........
http://www.molfc.com/anfield-sings-ynwa-300314/
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23384  發表于: 2014-04-01
我想話,依家唔好話球員心態已經調整度視每場比賽為決賽,連我地球迷都已經調節到個氣氛係咁樣,每場波都睇到心臟病發邊緣.........