• 588262閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23415  發表于: 2014-04-07
TEAM

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23416  發表于: 2014-04-07
回 ttaal68 的帖子
ttaal68:水晶宮主場都好難打下[表情]
 (2014-04-07 01:38) 

只係比作客好咁解者。

對住中下遊球隊,就有主場威力。係主場勝出既對手,咪就係新特蘭、西布朗、候城、卡迪夫城之餘既球隊。對住強隊,主場通通輸哂。阿仙奴、熱刺、曼聯、修咸頓全部可以輕取水晶宮。

唯一一隊例外既,就係車路士⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23417  發表于: 2014-04-07

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23418  發表于: 2014-04-07
回 reve 的帖子
reve:[表情]  [表情]  [表情]  (2014-04-07 02:25) 

好爽~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23419  發表于: 2014-04-07
回 IvanNg 的帖子
IvanNg:@諾域治 靠S7 又爆seed...
@水晶官 係尾2個場, 唯有希望佢地盡快護級成功 (2014-04-07 01:28) 

norwich 刚刚炒 Chris Hughton, 会影响s7入波记录?

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23420  發表于: 2014-04-07
见到好多人话liverpool今季好多penalty, 其实除左寻晚penalty有争议性,s15对曼联插水,仲有边球有争议? 唔系几记得

反而记得对chelsea两球应该penalty无比
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23421  發表于: 2014-04-07
水晶宮 O攻力, 不怕佢會入到波, 係怕佢死守, 佢地換左教練後搶左唔少分
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23422  發表于: 2014-04-07
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:见到好多人话liverpool今季好多penalty, 其实除左寻晚penalty有争议性,s15对曼联插水,仲有边球有争议? 唔系几记得
反而记得对chelsea两球应该penalty无比 (2014-04-07 09:05) 

sturr 嗰球就有d爭議性
尋晚嗰球, 睇返, 一d爭議都冇, 除左賽後d ref個個都話要俾之外, motd都係咁講....
至於其他pen, 唔記得有咩值得爭議嘅地方, 仲有d冇比到我地嘅就真....

有suarez就有penalty架啦, 就係咁簡單~~

呢d數計黎冇用, just enjoy the ride, man~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23423  發表于: 2014-04-07
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:sturr 嗰球就有d爭議性
尋晚嗰球, 睇返, 一d爭議都冇, 除左賽後d ref個個都話要俾之外, motd都係咁講....
至於其他pen, 唔記得有咩值得爭議嘅地方, 仲有d冇比到我地嘅就真....
....... (2014-04-07 13:24) 

Suarez禁區過人好中意撩波上來,呢個係防守球員死位,腳掂唔到;手要收埋後邊,無收就手球,收就失去平衡俾Suarez硬吃!好難守!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23424  發表于: 2014-04-07
(其實我已經好多場決賽無睇,最近都係睇咗熱刺下半場入多兩球。。。再對上一場睇完全程我都唔記得了,贏曼聯之前吧!我諗我係咪應該繼續咁做,犧牲小我 )

如果衝到最後決賽黎分勝負,咁我就睇主場捧杯吧!
please∼∼∼∼∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23425  發表于: 2014-04-07
睇返賽程,原來今年我只睇咗一場完整聯賽,就係4-3贏光頭仔

睇黎我應該要認真start to DREAM 了!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23426  發表于: 2014-04-07
回 reve 的帖子
reve:睇返賽程,原來今年我只睇咗一場完整聯賽,就係4-3贏光頭仔[表情] [表情]
睇黎我應該要認真start to DREAM 了!![表情]  (2014-04-07 19:48) 

咁慘? 好忙?

唔緊要, 遅D完哂睇番賽季精華. 今季精華好似08/09咁, 必keep!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23427  發表于: 2014-04-08
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:Suarez禁區過人好中意撩波上來,呢個係防守球員死位,腳掂唔到;手要收埋後邊,無收就手球,收就失去平衡俾Suarez硬吃!好難守! (2014-04-07 17:29) 

BR d波係咁, 佢好鍾意d攻擊球員直線傳落去後衛身後, 後衛好易中招, 之前swansea年代已經有, 嗰時佢地d十二碼都唔少, 再加上suarez d波.... 挑黎挑去, 又係好易中招~~

最緊要練好d12碼~~ 不過, 有gerrard就唔怕~~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23428  發表于: 2014-04-08
S7同S15, 球場以外做的野. 雖然可能好小事, 但令D小朋友真係勁開心.

http://bleacherreport.com/articles/2020158-luis-suarez-stops-to-play-football-with-7-year-old-downs-syndrome-sufferer

http://www.youtube.com/watch?v=I299Xrryhbc&feature=youtu.be

That's why I love Liverpool!!

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23429  發表于: 2014-04-08
回 reve 的帖子
reve:睇返賽程,原來今年我只睇咗一場完整聯賽,就係4-3贏光頭仔[表情] [表情]
睇黎我應該要認真start to DREAM 了!![表情]  (2014-04-07 19:48) 

咁慘.... 之前你睇晒, 今季終於到我地爽, 你竟然咁忙