• 588257閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23475  發表于: 2014-04-14
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:愛足球的,有誰不愛G8?
 (2014-04-13 23:58) 

愛人生的, 有誰不愛足球?
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23476  發表于: 2014-04-14
軒神事小, 官網話過多幾日先知史毒有冇鑊. Tightness in hamstring..........

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23477  發表于: 2014-04-14
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:愛足球的,有誰不愛G8?
(2014-04-13 23:58)

咁都有既⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線IvanNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23478  發表于: 2014-04-14
好激動 !!!!! 最衰都係moses 條友仔一出黎就推甩腳, 累死軒仔
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23479  發表于: 2014-04-14
回 IvanNg 的帖子
IvanNg:好激動 !!!!! 最衰都係moses 條友仔一出黎就推甩腳, 累死軒仔 (2014-04-14 00:08) 

x2....帶波都帶得hea過人,衰過人……
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23480  發表于: 2014-04-14

LINDA
離線K.B
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23481  發表于: 2014-04-14
法拿根黎講

米拿入左黎之後好明顯係守唔住佢
已經一次炸糊然後一個入球

不過 講拼勁佢真係好夠 定左神之後佢打返水準
五五波拍埋去好硬淨 好有HEART
利物浦自家青訓   加油
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23482  發表于: 2014-04-14
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
LINDA[表情] [表情]  
阿嫂

由當年利老闆對眼得個錢字, 到宜家連阿嫂都睇波睇得咁肉緊, Henry哥教導有方

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23483  發表于: 2014-04-14
回 K.B 的帖子
K.B:法拿根黎講
米拿入左黎之後好明顯係守唔住佢
已經一次炸糊然後一個入球
....... (2014-04-14 00:15) 

有個咁嘅home grown做兩邊full back嘅替補都唔錯, 但正選左閘黎講..... 要睇下BR點睇enrique, 如果唔滿意, 就真係要買一個先得....
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23484  發表于: 2014-04-14
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:有個咁嘅home grown做兩邊full back嘅替補都唔錯, 但正選左閘黎講..... 要睇下BR點睇enrique, 如果唔滿意, 就真係要買一個先得.... (2014-04-14 00:40) 

安歷基傷極唔好,想用都唔得。

今年已經借左施素高,還番去之後我估唔會買斷。

接落黎傳艾夫拿(老矣......)、Shaw(當頭起,一定貴......)

所以都係要物色其他~
離線IvanNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23485  發表于: 2014-04-14
Shaw 好似係車迷....9成都係去取代Ashley Cole....

Enrique 傷左咁耐出番黎都唔知會變成點
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23486  發表于: 2014-04-14

好正啊!!!
我今日睇佐第一球咋∼∼∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23487  發表于: 2014-04-14
回 reve 的帖子
reve:[表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]
好正啊!!!
我今日睇佐第一球咋∼∼∼[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2014-04-14 01:08) 

第3球一定要睇!!
基本上成場都一定要睇~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23488  發表于: 2014-04-14
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:安歷基傷極唔好,想用都唔得。
今年已經借左施素高,還番去之後我估唔會買斷。
....... (2014-04-14 00:46) 

evra? free都唔要.... 亦都冇可能會黎....

shaw.... 應該搶唔到....

買邊個就要考眼光了, 其實如果free a cole過黎我係ok的....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23489  發表于: 2014-04-14
Pellegrini, 大將之風.

Pellegrini felt they should have had a penalty in the first half with the score at 2-0 when Mamadou Sakho clattered into Edin Dzeko, but he refused to criticise referee Mark Clattenburg.

"It was a very clear penalty but I don't want to talk about the referee - it is not fair to think that we lost the game because of the referee," he added.