• 588255閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23490  發表于: 2014-04-14
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:evra? free都唔要.... 亦都冇可能會黎....
shaw.... 應該搶唔到....
....... (2014-04-14 01:21) 

A.Cole都老了,做後備都仲得,要佢打正選真係......
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23491  發表于: 2014-04-14
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:A.Cole都老了,做後備都仲得,要佢打正選真係...... (2014-04-14 01:30) 

有極豐富經驗, 踢歐賽好有幫助, 同埋有埋歐賽, 一定要有人輪換~~
flanagan必要時頂下絕對唔係問題~~ 平平地頂住先都好, 除非有極佳人選出現啦, 否則暫時應付左呢個問題先都好嘅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23492  發表于: 2014-04-14
回 posouth 的帖子
posouth:Pellegrini, 大將之風. [表情]
Pellegrini felt they should have had a penalty in the first half with the score at 2-0 when Mamadou Sakho clattered into Edin Dzeko, but he refused to criticise referee Mark Clattenburg.
....... (2014-04-14 01:30) 

所以我一路都好鍾意佢~~

之前mourinho一路撩佢嗌交, 下下都俾佢輕輕帶過, 好有風度~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23493  發表于: 2014-04-14
btw再次不得不提skrtel
上季被BR dump落bench.... 今季個response..... 今場又入關鍵波!!
7球了, 射手榜排26, 真係得人驚!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23494  發表于: 2014-04-14

hendo個表情好搞笑~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23495  發表于: 2014-04-14
放簽名之選:

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23496  發表于: 2014-04-14
尋日嬴得好驚險 , 明明領先2球, 但唔知係咪頂唔住壓力問題 , 好多時明明自己控球在腳,都自己失返控球權比人地, 好多球就怏得滯推甩腳, 幾次明明有機3打1都珍惜唔到, 果就都覺得危,會比人追返, 加上曼城絕地返擊, 大家攻鬥攻(其實當時都係亂鬥亂,但施華個人護球能力太強, 又識控制返成個節奏 ), 點知就5分鐘連比人入2球........ 當中, 史獨WASTE左幾次GOLD CHANCE , 輸波/和波佢就一定係罪人黎, 佢真係要改下

H14要停賽, 但果下唔出腳又你危, 好彩仲有當初比人狂插既ALLEN 同好返既LUCAS 出得.

利記唔好比壓力拖垮就應該可以奪冠了, 而家最大既敵人就係自己既壓力,加油
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23497  發表于: 2014-04-14
如果Allen同Lucas我一定揀Lucas!

因為Lucas其實佢既閱讀力同傳球能力都有番咁上下,佢係少左Hendo的射門同入滲者。

但呢2樣野Allen亦不比Lucas好。

可能推番大佬上去,Lucas打都ok。
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23498  發表于: 2014-04-14
btw,佢地班友連底褲都紅色......

唔怪得邪死哂對家!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23499  發表于: 2014-04-14
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
hendo個表情好搞笑~~
忽然發現, 做紅軍原來連底底都要紅埋先算紅軍

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23500  發表于: 2014-04-14
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:btw,佢地班友連底褲都紅色......
唔怪得邪死哂對家![表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2014-04-14 09:47) 

我地D摩察力.......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23501  發表于: 2014-04-14
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:如果Allen同Lucas我一定揀Lucas!
因為Lucas其實佢既閱讀力同傳球能力都有番咁上下,佢係少左Hendo的射門同入滲者。
但呢2樣野Allen亦不比Lucas好。
....... (2014-04-14 09:46) 

利記十連勝,當中大部份都有祖爾阿倫在陣中, 仲未計十連勝之前羸果D.

數據證明左, 佢唔應該被睇低, 睇羅SIR出人都知.

另外仲有個富二代 , 佢又係一開始就比人狂插, 但又係依幾個月利記咁好成功果時佢又係其中一份子.

史基泰爾,我當初都插佢會派膠, 雖然佢依家都有多手多腳 , 但佢既表現都值力認同.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23502  發表于: 2014-04-14
當然, 見到上場LUCAS出場, 佢既表現又真係唔差, 感覺仲比佢傷之前好, 唔知係咪傷太耐, 比人洗左腦, 唔再覺得自己係防中出身, 上腳帶波同跑動都快左~
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23503  發表于: 2014-04-14
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:當然, 見到上場LUCAS出場, 佢既表現又真係唔差, 感覺仲比佢傷之前好, 唔知係咪傷太耐, 比人洗左腦, 唔再覺得自己係防中出身, 上腳帶波同跑動都快左~ (2014-04-14 09:58) 

其實真係唔係睇少Allen,佢響3個人入面,俾到我既信心真係唔及Hendo同Lucas,所以3個比較下佢先秤輕少少。

利記依家講真已經唔係打實力同能力,係打鬥志同爭勝心,呢樣野Lucas一定比Allen強(起碼表現出黎係咁)

其實你話放邊個落去我覺得影響唔會大到走哂樣,只係睇BR想隊長做番以前既崗位,定係Keep住放人補Hendo就繼續run。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23504  發表于: 2014-04-14
我覺得今年最大收獲一定係史達寧!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!