• 588248閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23505  發表于: 2014-04-14
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:如果Allen同Lucas我一定揀Lucas!
因為Lucas其實佢既閱讀力同傳球能力都有番咁上下,佢係少左Hendo的射門同入滲者。
但呢2樣野Allen亦不比Lucas好。
....... (2014-04-14 09:46)

如果代替個個係軒達臣,多數會起用祖阿倫。呢個羅SIR 一直都係咁做開。

個陣打得咁順,宜家變黎變去實在不智。隊長個位一定唔會變。軒達臣個位為祖阿倫代替亦係最簡單既調動。其他位置可以照番之前咁打,唔需要大執,再去適應。呢個先最簡單直接既調配。
[ 此帖被freezefox在2014-04-14 10:52重新編輯 ]

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23506  發表于: 2014-04-14
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:利記十連勝,當中大部份都有祖爾阿倫在陣中, 仲未計十連勝之前羸果D.
數據證明左, 佢唔應該被睇低, 睇羅SIR出人都知.
....... (2014-04-14 09:55) 

你意思係大部分佢都曾經後備出場?

咁樣計摩西斯既作用咪好緊要?佢出親場都羸波咁滯。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23507  發表于: 2014-04-14
25分鐘精華版, 又要鳴謝Mostar.

http://www.molfc.com/liverpool-vs-man-city-motd/

睇最後分析講Milner點踼返生曼城, 真係掂
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23508  發表于: 2014-04-14
回 posouth 的帖子
posouth:25分鐘精華版, 又要鳴謝Mostar. [表情]
http://www.molfc.com/liverpool-vs-man-city-motd/
睇最後分析講Milner點踼返生曼城, 真係掂 [表情]  (2014-04-14 11:17) 

尋日換入米拿,真係一絕!幾乎真係比佢一野打沉………

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23509  發表于: 2014-04-14
回 freezefox 的帖子
freezefox:你意思係大部分佢都曾經後備出場?
咁樣計摩西斯既作用咪好緊要?佢出親場都羸波咁滯。[表情]
....... (2014-04-14 10:54) 

其实allen 同 lucas 都要打,因为hendo停赛,史毒hamstring injury
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23510  發表于: 2014-04-14
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23511  發表于: 2014-04-14

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23512  發表于: 2014-04-14
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:其实allen 同 lucas 都要打,因为hendo停赛,史毒hamstring injury (2014-04-14 11:26) 

史毒傷幾耐?有冇講?

可能會用到摩西斯都唔定…………

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23513  發表于: 2014-04-14
回 智者 的帖子
智者:https://www.youtube.com/watch?v=dBh_KRi-yCE
enjoy[表情]  (2014-04-14 11:29) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23514  發表于: 2014-04-14
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23515  發表于: 2014-04-14
freezefox:你意思係大部分佢都曾經後備出場?
咁樣計摩西斯既作用咪好緊要?佢出親場都羸波咁滯。[表情]
....... (2014-04-14 10:54) 

你有冇睇波嫁, 作客3 :0 嬴聖人, 作客3 :0 嬴曼聯,  作客6 :3嬴卡迪 佢都係打正選, 其他果D佢都有唔少出場時間, 總之一唔出古天奴或史達寧就到佢, 咁都唔算主力?

你上次又話S. Naismith 係大後備啦, 上場又正選出場, 佢之前差唔多一係正選, 一係就後備入替.

睇黎大家對主力既定義不同
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23516  發表于: 2014-04-14
freezefox:
史毒傷幾耐?有冇講?
.......
唔好掛..... 不過可能S7一個都夠殺, 知佢幾中意對Norwich認真呢講出433?

Norwich個賽程又真係慘到無人有, 對哂傳統Top 4, 利曼車阿................
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23517  發表于: 2014-04-14
posouth:25分鐘精華版, 又要鳴謝Mostar. [表情]
睇最後分析講Milner點踼返生曼城, 真係掂 [表情]  (2014-04-14 11:17) 

出佢係因為用體力化沖散利記, 加上利記自己自亂陣腳, 所以佢產生好大威脅
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23518  發表于: 2014-04-14
er..... 其實今季咁多場, hendo都打足.....
所以變係一定要變, 冇話用邊個代替係正常調動 / 正常做法.... 呢樣都幾難搞....

好就好在呢個位算係替補比較充裕嘅位置.... 出邊個好睇領隊想隊波嗰場點打....

但既然佢地都等左呢個機會咁耐, 而又終於有呢個3場嘅機會出現, 我好相信無論邊個, 都會把握機會好好表現, 而lucas就更加要為重奪國家隊席位而努力
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23519  發表于: 2014-04-14

其實一早就要攻flanagan....
zaba + navas其實都算係, 只係navas尋日麻麻.... 下半場變一變, 就收到成效....

其實flanagan係英超咁多後衛中, 俾人dribble過嘅次數最多嘅球員黎..... 呢個當然同我地打法有關, 但亦睇到係一個可以攻擊嘅點..... zaba + milner / navas, 再加埋silva靠過黎呢邊少少, 已經會好大威脅. 不過我地前面都唔弱, 令仍地都唔係真係咁多機會去炸, 同埋幾個喺前面, full back都唔敢輕易壓咁上~~