• 588244閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23550  發表于: 2014-04-17
水晶宮好事, 係都曼城「領」咗野先
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23551  發表于: 2014-04-17
竟然睇哂成場曼城對新特蘭, 都幾悶下, 曼城佔多possession, 但成日交失無謂波, 可能周中, 好有心無力咁.

曼城第二次主場失分咋!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23552  發表于: 2014-04-17
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:
一场一场来,仲有4场决赛,每一场都有隐忧
hendo禁赛,struridge小伤
1) Norwich,唔好轻视保级队决心,而且是客场,sunderland就是典范
2) Chelsea,唔使多讲,变相冠军战
3) Crystal Palace,form好到爆,客场赢everton,不过好消息是已经安全逃离降级区
4) Newcastle,最放心。但是唔好忘记呢队出名神经刀,睇好就输,睇衰就赢。幸好亦都是无欲无求

對NOR呢場無失分的餘地,但係慘在對手要護級,一定打甩脾...... 踢還踢,唔好踢傷我地D球員......

CHE呢場,如果贏到NOR,咁我地有價講,和波一齊失分,我地都可以繼續Keep住個優勢!當然贏埋就...... 可能響水晶晶主場封王了!

CRY今場贏愛記意義重大!因為我地同佢踢的時候,佢地已經出左降班漩渦,對住我地戰意薄弱!

NEW呢隊波...... Hea左好耐...... 同埋可能呢一場對利記已經無意義了...... 因為冠軍已經到手!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23553  發表于: 2014-04-17
回 reve 的帖子
reve:水晶宮怕怕。。。 (2014-04-17 07:57) 

剩6,7場嗰時都話最驚係away palace同away west ham, away west ham叫做搞掂左, 而家只希望到時palace 已經成功護級, 咁會冇咁恐怖....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23554  發表于: 2014-04-17
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:一场一场来,仲有4场决赛,每一场都有隐忧
hendo禁赛,struridge小伤
....... (2014-04-17 09:24) 

norwich轉左教練, 上場打得進取左, 後防多左空位
如果要鬥入波, 應該唔太驚, 正常黎講應該ok的~~

中間兩場就真係擔心d.... 不過.... 真係過左norwich再算~~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23555  發表于: 2014-04-17
出咗上場幅圖了, 感動! 真係畫huddle

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23556  發表于: 2014-04-17
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:norwich轉左教練, 上場打得進取左, 後防多左空位
如果要鬥入波, 應該唔太驚, 正常黎講應該ok的~~
中間兩場就真係擔心d.... 不過.... 真係過左norwich再算~~ (2014-04-17 13:34) 

X2, Norwich唔擔心, 反而好興奮想睇阿蘇表演. 上場又無入波, 我諗佢心都痕哂.

雖然話係要「頂」多四場, 但其實又唔想咁快完, 真係無幾可利記的足球咁好睇, 咁先係睇波.
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23557  發表于: 2014-04-17
睇埋呢張, 定哂.

「入夠三粒就好收手, 留力下場」

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23558  發表于: 2014-04-18

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23559  發表于: 2014-04-18
回 posouth 的帖子
posouth:睇埋呢張, 定哂. [表情]
「入夠三粒就好收手, 留力下場」
[圖片] (2014-04-17 20:35) 

12碼係左, 中, 右, 架啦, 揀定左就BAN埋去啦~~
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23560  發表于: 2014-04-18
今日睇到BR警告球員:『曼城同愛記既賽果唔係令我地放心,反而更令我地更加明白無野係無可能,要贏只能靠自己去爭取。』

S7話:『我近日都唔睇電視、唔聽電台,響街既fans係咁叫我地努力,我都叫佢地冷靜d,我地一定會盡全力。』

大佬話:『我會當Norwich場波好似05年對A米咁踢!』
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23561  發表于: 2014-04-19
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23562  發表于: 2014-04-19
TRAINING PHOTOS:

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23563  發表于: 2014-04-19
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:[表情] [表情] TRAINING PHOTOS:
[圖片]
[圖片]
....... (2014-04-19 02:00) 

We go again!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23564  發表于: 2014-04-19
D死人音樂, 又睇到鬼咁感動. 對曼城個場的球迷反應......

https://www.youtube.com/watch?v=YwQOK6GEDsE