• 588086閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24345  發表于: 2014-08-25
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:你改左做咩頭像....好似要清temp files (2014-08-25 09:04) 

唔sure清.....不過宜家直接link咗幅相好似ok, 只係upload唔到上好友個網.

新一季換下樣.........
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24346  發表于: 2014-08-25
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24347  發表于: 2014-08-25

Mario #Balotelli training as new Liverpool player. Deal will be official on next hours. #LFC

happy share~

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24348  發表于: 2014-08-25
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:[圖片]
Mario #Balotelli training as new Liverpool player. Deal will be official on next hours. #LFC
happy share~  (2014-08-25 22:19) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24349  發表于: 2014-08-26
今晚對man c, 目標一分
希望旁證唔好又搞事....
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24350  發表于: 2014-08-26
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:今晚對man c, 目標一分[表情] [表情]
希望旁證唔好又搞事....[表情] [表情]  (2014-08-26 00:20) 

X2, 目標一分.

上季Box Day期間對曼城同車仔果兩場仲好記得, 報仇mode!!
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24351  發表于: 2014-08-26
好cute!

離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24352  發表于: 2014-08-26
請問有無張正方形既利記巴神相...我呢張打橫長方形....壓到好核突
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24353  發表于: 2014-08-27
无论在外国利物浦的fb like page,twitter,中国微博评论,马来西亚论坛,好友呢度,都一致“好开心”见到gj受伤。全球红军迷都见到gj的职业态度,能力,无理由br无见到!其中一个评论写到 - gj 的受伤等于本季最佳引援!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24354  發表于: 2014-08-27
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:无论在外国利物浦的fb like page,twitter,中国微博评论,马来西亚论坛,好友呢度,都一致“好开心”见到gj受伤。全球红军迷都见到gj的职业态度,能 .. (2014-08-27 00:43) 

都真係幾陰公⋯⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24355  發表于: 2014-08-27
回 freezefox 的帖子
freezefox:都真係幾陰公⋯⋯⋯⋯[表情] (2014-08-27 00:44) 

寻日场比赛lovren同moreno都出错,但是声讨声却无他甘大,因为大家都睇到他太碌碌无为,态度问题。阴公都係自己攞来,无得怨人
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24356  發表于: 2014-08-27
回 freezefox 的帖子
freezefox:都真係幾陰公⋯⋯⋯⋯[表情] (2014-08-27 00:44) 

有時D野,一個人講既野可能係偏見但一大堆人講既人代表左D乜呢?
就算新手上場犯錯我都覺得好過佢
1.年齡問題,佢最多最多都係得現在佢今日犯錯係佢既職業生涯我唔覺佢會有改進
2.佢咁既表玩仲出正選後面果班細既點睇,本身球會都冇世界級球星加盟,咁叫人來當然要同人講我地E度俾位你犯錯你會係度進步成為大明星,呃又好點都好要搵潛力野係用E招架LA
3.新人錯左佢地唔知衰咩,佢地由錯誤中學習係必經階段,而係現階段利真係唔係咩最頂級球會(都咁多年中上游LA)仲有空間,E家唔錯幾時錯
4.不過點都好我都想佢快D好番之後踢番2場好波(之後快D賣走佢)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24357  發表于: 2014-08-27
回 十三 的帖子
十三:有時D野,一個人講既野可能係偏見但一大堆人講既人代表左D乜呢?
1.年齡問題,佢最多最多都係得現在佢今日犯錯係佢既職業生涯我唔覺佢會有改進
2.佢咁既表玩仲出正選後面果班細既點睇,本身球會都冇世界級球星加盟,咁叫人來當然要同人講我地E度俾 .. (2014-08-27 03:30) 

主要人工太贵,无球队要
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24358  發表于: 2014-08-27
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24359  發表于: 2014-08-27
回 十三 的帖子
十三:有時D野,一個人講既野可能係偏見但一大堆人講既人代表左D乜呢?
2.佢咁既表玩仲出正選後面果班細既點睇,本身球會都冇世界級球星加盟,咁叫人來當然要同人講我地E度俾 .. (2014-08-27 03:30) 

以前佢比人鬧,但腦筋既問題。即係明明可以傳,佢就夾硬扭。明明應該交波,佢就射鬼左佢。幫人解圍。但至少佢都係為球隊拼搏緊。

宜家睇佢踢波,好似交數咁。個波黎到就駁下腳,前面有空位就推上去。推到去死位就往人堆衝。衝甩左個波就算數。搶都唔打算搶。

當成隊波都訓身迫搶既時候,你懶少少跑少兩步都已經好礙眼了。何況你直頭唔跑唔迫唔搶。一對比起上黎,幾鬼肉酸。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!