• 588088閱讀
  • 33877回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24360  發表于: 2014-08-27
回 leoleo_leoleo 的帖子
leoleo_leoleo:寻日场比赛lovren同moreno都出错,但是声讨声却无他甘大,因为大家都睇到他太碌碌无为,态度问题。阴公都係自己攞来,无得怨人 (2014-08-27 00:51) 

我係講我地陰公呀。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24361  發表于: 2014-08-27
回 十三 的帖子
十三:有時D野,一個人講既野可能係偏見但一大堆人講既人代表左D乜呢?
就算新手上場犯錯我都覺得好過佢
1.年齡問題,佢最多最多都係得現在佢今日犯錯係佢既職業生涯我唔覺佢會有改進
2.佢咁既表玩仲出正選後面果班細既點睇,本身球會都冇世界級球星加盟,咁叫人來當然要同人講我地E度俾 .. (2014-08-27 03:30) 

你係咪講緊我

好耐之前都話佢冇料, 係得過快字..........英格蘭有邊個跑得怏又有料(打邊), 我覺得近代得A高爾.

依家既快得快既英格蘭球員, 冇個係有料到

楊格 , 連農 , 鑊加 , GJ , 禾仔就比佢地好少少,起碼開始用下腦踢波, 同埋佢D射術唔錯的.

GJ有一樣野最唔好就係下下扮大佬, 推推推,係咁推個波上前場, 死都唔傳, 有時又推入中路唔知做嘜春, 早D放波自己走位好過啦, 搞到右邊冇人落低, 又塞住個中場, 依家既利記中場已經好多人, 所以佢咁做更顯眼.

依家既佢, 連防守都賴埋,,本身都係炸彈黎, 依家連勤力都冇埋了
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24362  發表于: 2014-08-27
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:請問有無張正方形既利記巴神相...我呢張打橫長方形....壓到好核突[表情] [表情] [表情]  (2014-08-26 12:13) 

@Gabriel  
本帖提到的人: @Gabriel
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24363  發表于: 2014-08-27
leoleo_leoleo:笑下算
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/396446/EXCLUSIVE-Manchester-United-weigh-up-SHOCK-20m-move-for-Liverpool-midfielder-Joe-Allen (2014-08-27 09:52) 

阿倫:「要我去一隊冇歐冠踼既, 傻的嗎?」
波仔:「要我去一隊冇歐冠踼既, 傻的嗎?」
Assaidi:「要我去一隊冇歐冠踼既, 傻的嗎?」

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24364  發表于: 2014-08-27
以後又多個人射罰球。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24365  發表于: 2014-08-27
leoleo_leoleo:无论在外国利物浦的fb like page,twitter,中国微博评论,马来西亚论坛,好友呢度,都一致“好开心”见到gj受伤。全球红军迷都见到gj的职业态度,能 .. (2014-08-27 00:43) 

可以預見今季正選右後衛會係manquillo, 第一後備會係flanno~~

上場係因為對man city, 唔想左閘, 中堅同右閘都同時用新人先出返gj, 我好理解背後個想法 (雖然事後睇返br可能顧慮太多)

至於放佢走, 正如你講, 人工太貴, 好難, 不過今季都最後一年約了, 用黎當係買個保險 (萬一manquillo唔掂 / 兩閘又出現傷兵潮) 都ok嘅

至於佢受傷.... 一日佢係效力liverpool, 我都繼續支持佢, 而支唔支持都好, 其實個人來說, 都唔會樂於見到有球員受傷.... 自己愛隊fans為此而高興我更加覺得難以接受....
[ 此帖被sikingthegreat在2014-08-27 18:45重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24366  發表于: 2014-08-27
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:
GJ有一樣野最唔好就係下下扮大佬, 推推推,係咁推個波上前場, 死都唔傳,

呢個同佢能力, 習性同踢法有關, 同扮大佬完全無半點關係.

佢係鍾意上腳, 佢係鍾意參與進攻, 呢個亦曾經係佢強項之一, 只不過近幾季威力同以前冇得比

至於"死都唔傳".....  睇返stat, 上場佢係全隊傳球次數第4多嘅球員....

順帶一提,
每次你一睇唔順眼某位球員就一面倒係咁鬧, 踩到盡, 嘩眾取竉. 客觀批評唔係問題 (eg.推推推), 誇大其詞 (eg. 下下扮大佬, 死都唔傳)就可免剛免. 我只能話, 你呢種方式唔係人人鍾意, 今次我衰, 我上釣, 走黎回應.... 但希望你批評還批評, 唔好下下一踩就踩到一無是處, 一捧就捧到上天.....

我就唔信harry redknapp, rafa, kenny daglish, hodgson, capello等等幾代嘅england, liverpool同埋其他gj跟過嘅各個唔同背景, 唔同教法教頭, 全部都睇唔到你睇到嘅問題.....
會唔會調返轉, 有d野係佢地睇到你睇唔到嘅呢?
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24367  發表于: 2014-08-28
回 國球旗 的帖子
國球旗:[圖片]
....... (2014-08-27 11:50) 

謝旗哥
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24368  發表于: 2014-08-28
希望可以抽到 barcelona ,dortmund,monaco

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24369  發表于: 2014-08-29
開始抽了, 睇黎要target group c, group h
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24370  發表于: 2014-08-29
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:開始抽了, 睇黎要target group c, group h[表情] [表情]  (2014-08-29 00:14) 

benfica同porto兩組分別中zenit同shakhtar..... 又唔係咁好抵入...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24371  發表于: 2014-08-29
暫時避左bayern, dortmund, schalke
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24372  發表于: 2014-08-29
唔中a組, 算好彩~~

rm, basel~~

最緊要last唔好中roma就fit~~