• 5316閱讀
  • 425回復

24/25英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 08-03
回 freezefox 的帖子
freezefox:我其實好欣賞史密夫路
阿仙奴比唔到位置佢真係好可惜。  (2024-07-31 18:25) 

X2, 網上睇好多阿迷都唔捨得佢, 唔好意思阿記俾唔到機會佢, 祝佢係富咸終於有得發揮.  

期待下場富咸友賽, 睇佢踼咩位
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 08-03
追睇番呢幾日的季前賽, 車仔的Nkunku好似好得, D腳法真係跨啦啦. 會唔會影響Palmer的正前鋒位?
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 08-04
回 posouth 的帖子
posouth:追睇番呢幾日的季前賽, 車仔的Nkunku好似好得, D腳法真係跨啦啦. 會唔會影響Palmer的正前鋒位?
 (2024-08-03 23:17) 

nkunku應該打左邊palmer右?
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 08-04
經過歐國盃加奧運, 今年暑假過得特別快, 話咁快下星期就社區盾, 過多一週就聯賽開鑼
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 08-04
posouth:追睇番呢幾日的季前賽, 車仔的Nkunku好似好得, D腳法真係跨啦啦. 會唔會影響Palmer的正前鋒位?
 (2024-08-03 23:17) 

彭馬都唔係正前鋒

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 08-05
回 freezefox 的帖子
freezefox:彭馬都唔係正前鋒
 (2024-08-04 22:15) 

宜家唔記得咗車仔仲有Jackson呢個人, 佢先係正前鋒  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 08-05
回 TuNg 的帖子
TuNg:nkunku應該打左邊palmer右? (2024-08-04 05:46) 

好難估, 車仔季前賽出好多邊緣人, D Madueke, Sterling個D都輪流上陣

Nkunku暫時一場踼9號位, 一場10號位
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 08-05
傳Gallagher去馬體會?

25-30M的價位, 好想要, 但車仔又唔似會賣俾競爭對手
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 08-06
posouth:傳Gallagher去馬體會? [表情]
25-30M的價位, 好想要, 但車仔又唔似會賣俾競爭對手 [表情] (2024-08-05 12:13)

Gallagher + Alvarez 估唔到咁大手筆

咁就 100m
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 08-06
回 chun1424 的帖子
chun1424:Gallagher + Alvarez 估唔到咁大手筆 [表情]
咁就 100m
 (2024-08-06 14:20) 

X2, 馬體會好積極

但估唔到曼城會去賣佢!!  
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 08-06
posouth:X2, 馬體會好積極
但估唔到曼城會去賣佢!!  [表情] (2024-08-06 20:03)

咁有 Haaland 佢真係無乜好機會, 之前都係靠 KDB 仲傷先有位出

同埋馬體會班阿根庭幫係咁叫佢過檔
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 08-06
三年前買入14M, 今個夏天賣出70-80M, 神運作

想對曼城公平少少, 一直鏟佢地不顧Financial fairplay, 主要係針對佢地最初的十年對FFP的無視, 即2008到大約2018, 同埋近幾年被起訴前後, 採取完全唔合作態度. 反過來如果以過去5-6年獨立睇, 其實係無問題, 收支有高有低, 有賣仲多過買.

幾年前賣Sane, 賣Ferran Torres, 借走Cancelo, 都覺得只係一次半次, 或者話將唔聽話的人調走. 跟住之後賣Sterling, Jesus, Zinchenko, 上季的Laporte, Palmer, 越來越大手筆將覺得唔適合的球員賣走套現, 而賣價又真係好唔錯. 開始似番一個正常球場的市場操作.

如果相比車仔, 前面只得Haaland+Alvarez, 即刻可能買多兩件正前鋒, 起碼4人輪換先夠
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 08-06
韋斯咸入咗Dortmund件前鋒Fullkrug, 個樣好似好老, 原來都31歲, 但要27M.

韋斯咸想點? Antonio差不多三十中, 好需要有接班人, 宜家以三十頭換個三十中? 唔知, 韋斯咸好似冇咩前鋒運, 買Haller, Scamacca果D都係離開咗之後先發圍
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 08-07
posouth:韋斯咸入咗Dortmund件前鋒Fullkrug, 個樣好似好老, 原來都31歲, 但要27M. [表情]
韋斯咸想點? Antonio差不多三十中, 好需要有接班人, 宜家以三十頭換個三十中? 唔知, 韋斯咸好似冇咩前鋒運, 買Haller, Scamacca果D都係離開咗之後先發圍 [表情]  (2024-08-06 20:40) 

個陣莫耶斯唔多鐘意用技術型既球員。好幾個類似既球員,明明一開始都打得好好,之後慢慢又比佢放返去後備席坐。

ING 好多次都出嚟救咗球隊一命,之後又係長坐後備席⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 08-07
posouth:三年前買入14M, 今個夏天賣出70-80M, 神運作 [表情]
想對曼城公平少少, 一直鏟佢地不顧Financial fairplay, 主要係針對佢地最初的十年對FFP的無視, 即2008到大約2018, 同埋近幾年被起訴前後, 採取完全唔合作態度. 反過來如果以過去5-6年獨立睇, 其實係無問題, 收支有高有低, 有 .. (2024-08-06 20:23) 

光頭佬成隊波頭中尾執好哂, 黎緊賣埋 Ederson 又有奧特加接手