• 9522閱讀
  • 379回復

WK27 -- 鬼影醫務所 (下周再見) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2012-03-03
引用第89樓鬼影炎光2012-03-03 12:43發表的“”:
先放晒, 入左個中場先......不過我估你最後都係用Kenny / Robinson......

我都係想緊呢兩個

SILVA 定YAYA 好呢...??? YAYA 係咪冇打任何國際賽?
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2012-03-03
引用第90樓bbq9032012-03-03 12:45發表的“”:
我都係想緊呢兩個
[表情] [表情]
.......

如果Yaya / Silva 的話, 一定係Silva先啦
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2012-03-03
引用第91樓鬼影炎光2012-03-03 12:47發表的“”:
如果Yaya / Silva 的話, 一定係Silva先啦

6蚊用咩中場呢.
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2012-03-03
引用第92樓bbq9032012-03-03 12:48發表的“”:
6蚊用咩中場呢. [表情]

送你一個R.Taylor, 有死球.......又係有正, 哈
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2012-03-03
引用第93樓鬼影炎光2012-03-03 12:49發表的“”:
送你一個R.Taylor, 有死球.......又係有正, 哈

吾夠錢  
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2012-03-03
引用第94樓bbq9032012-03-03 12:50發表的“”:
吾夠錢   [表情] [表情]

再show多次而家個陣黎睇睇
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2012-03-03
門將
Remove巴迪堅尼
昆士柏流浪 遷移
(在1.00買入) 後衛
Remove伊雲洛域
車路士 以5.42出售
(市價10.90) Remove李察士
曼城 以9.12出售
(市價9.12) RemoveT. Taiwo
昆士柏流浪 以4.43出售
(市價7.07) 中場
RemoveG. Sigurdsson
史雲斯 以9.24出售
(市價11.47) Remove塔拉布
昆士柏流浪 以12.83出售
(市價15.58) Remove大衛施華
曼城 遷移
(在14.65買入) 空白前鋒
RemoveP. Cissé
紐卡素 以6.69出售
(市價10.35) Remove巴洛迪利
曼城 以11.23出售
(市價19.37) Remove朗尼
曼聯 以19.30出售
(市價27.68)

剩餘6.09
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2012-03-03
引用第85樓鬼影炎光2012-03-03 12:40發表的“”:
你提供護士小姐啦, 剛開店, 未請到人呀~ [表情]
反而我睇好R10喎, Bale唔係有傷咩??????
.......

引用第2樓g3rMan2012-03-02 20:34發表的“”:
Team news - Harry was positive on the chances of four players - Rafa, Ledley, Gareth and Kyle - being available to face United on Sunday.

Harry explained that Gareth doesn't have a tear in his hamstring, just tightness and that 'shouldn't be a problem'.

The manager also said Kyle 'should be fit', Rafa 'felt a lot better' and that Ledley was expected to train on Saturday.

Scott Parker will miss the game through suspension. Harry said: "It's a blow, but a chance for Sandro or Jake to step up to the plate."

http://twitter.com/#!/SpursOfficial

Bale 出到
.......
離線david819918
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2012-03-03
引用第88樓bbq9032012-03-03 12:43發表的“”:
DAVID 兄, 你博吾博 [表情]

搏~

呢場早場....可以睇line up,,,但我要出街
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2012-03-03
引用第98樓david8199182012-03-03 12:59發表的“”:
搏~ [表情] [表情]
呢場早場....可以睇line up,,,但我要出街 [表情]

佢真係咁值得搏
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2012-03-03
引用第98樓david8199182012-03-03 12:59發表的“”:
搏~ [表情] [表情]
呢場早場....可以睇line up,,,但我要出街 [表情]

我都要出街.
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2012-03-03
引用第96樓bbq9032012-03-03 12:53發表的“”:
門將
Remove巴迪堅尼
昆士柏流浪 遷移
(在1.00買入) 後衛
Remove伊雲洛域
.......

問題在M.Richards......我自己應為Man City 左右閘有好多choice, 所以會先Down 去Santon / N.Taylor, 咁你應該有$9 入一個中場, Downing / Richardson / 現價包爾維亞, 不過咁樣唔會太化算

睇下會唔會先將M.Richards Down左, 再入一個Def, 打 4-3-3
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2012-03-03
引用第97樓icemanbergkamp2012-03-03 12:58發表的“”:

咁用晒.......會唔會太搏呀? 你有冇用Fulham人呀?
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2012-03-03
引用第101樓鬼影炎光2012-03-03 13:02發表的“”:
問題在M.Richards......我自己應為Man City 左右閘有好多choice, 所以會先Down 去Santon / N.Taylor, 咁你應該有$9 入一個中場, Downing / Richardson / 現價包爾維亞, 不過咁樣唔會太化算
睇下會唔會先將M.Richards Down左, 再入一個Def, 打 4-3-3

Richards 同 Zabaleta 兩個都有份踢國際賽, 但 Zabaleta 要去到瑞士踢, Richards 剩係係英國踢, 今場應該會出返 Richards
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2012-03-03
引用第101樓鬼影炎光2012-03-03 13:02發表的“”:

TKS ! 醫生. 咁我DOWN 左佢, 入多一個勁中場