• 1281閱讀
  • 8回復

[問陣]W8 保險正陣 DF的決擇 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線十三

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-10-06
門將
Remove迪基亞
曼聯 以5.91出售
(市價10.59)
後衛
Remove布朗
新特蘭 以2.53出售
(市價4.84) Remove拜恩斯
愛華頓 以17.43出售
(市價17.43) Remove諾頓
諾域治 以6.57出售
(市價6.57)

中場
Remove塔拉布
昆士柏流浪 以6.01出售
(市價7.55) Remove大衛施華
曼城 以8.82出售
(市價12.29) Remove雲達華治
熱刺 以17.47出售
(市價18.98) Remove卡比耶
紐卡素 以7.22出售
(市價8.66)
前鋒
Remove阿古路
曼城 以6.52出售
(市價11.38) Remove蘇亞雷斯
利物浦 以13.52出售
(市價16.26) Remove馬達
車路士 以7.82出售
(市價8.69)

中前場廢事轉E家有2個DF位23蚊左右。基本上DF是任用,大家俾D意見

外加週週大改的副陣一個(E個好玩D)

門將
Remove魯迪
諾域治 以5.92出售
(市價5.92) 後衛
Remove保耶達
保頓 以2.58出售
(市價4.16) Remove懷斯
富咸 以7.29出售
(市價8.42) Remove侯夫
史篤城 以11.52出售
(市價11.80) 中場
Remove巴頓
昆士柏流浪 以14.18出售
(市價14.18) Remove賓艾化
紐卡素 以3.02出售
(市價3.02) Remove施斯隆
新特蘭 以8.32出售
(市價8.47) Remove凱列特
布力般 以8.98出售
(市價8.98) 前鋒
Remove謝雲奴
阿仙奴 以6.87出售
(市價7.25) Remove沙恩朗治
西布朗 以7.75出售
(市價9.23) Remove雲佩斯
阿仙奴 以22.57出售
(市價22.57)
[ 本文被十三在2011-10-06 08:53重新編輯 ]
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-10-06
引用第0樓十三2011-10-06 08:47發表的“W8 保險正陣 DF的決擇”:
門將
Remove迪基亞
曼聯 以5.91出售
(市價10.59)
後衛
.......

用兩個~$10的後衛好似值搏d, baines已經好多week都回唔到本
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-10-06
引用第1樓xo8832011-10-06 08:49發表的“”:
用兩個~$10的後衛好似值搏d, baines已經好多week都回唔到本

冇諗過佢回到本,用佢係因為感覺上佢冇CS都有6,7分打底,一個唔覺意有CS(機會幾低對車仔)就爆分,分分鐘好過一D中堅有CS。
而且NOR對史雲斯E一場好似幾穩所以先暫定。
10左右既DF下週好似同D7~8分既DF既風險好似差唔多...........所以直接用BAINES

其實主要原因係因為E個正陣既風格係保定穩定,每星期目標100分就慢慢等排名升上去

有邊2個10後好用?

上場QPR果場有冇人睇左,塔拉布換左落來,大家有冇人知咩事係明知輸收番主力定係點?唔通個正選位會冇左?
[ 本文被十三在2011-10-06 10:29重新編輯 ]
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-10-06
引用第2樓十三2011-10-06 08:59發表的“”:
冇諗過佢回到本,用佢係因為感覺上佢冇CS都有6,7分打底,一個唔覺意有CS(機會幾低對車仔)就爆分,分分鐘好過一D中堅有CS。
而且NOR對史雲斯E一場好似幾穩所以先暫定。
10左右既DF下週好似同D7~8分既DF既風險好似差唔多...........所以直接用BAINES
.......

我之前都高追過baines兩次, 覺得唔值, 仲有今週作客車仔, 比較難打

史雲斯的williams/rangel, 紐卡素的s taylor

6蚊taarabt我兩週前已放, 因為覺得barton, w philips分薄晒佢d分, 只keep 4蚊w philips算, 俾fulham數完6粒, QPR應該元氣大傷
離線百份百
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-10-06
17 蚊的後衛, 都唔知有冇10分
離線eve_lbl85
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-10-07
Taarabt: I want to leave in January
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-10-07
引用第5樓eve_lbl852011-10-07 00:15發表的“”:
Taarabt: I want to leave in January [表情]

看來TARRABT要換走了
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-10-07
引用第5樓eve_lbl852011-10-07 00:15發表的“”:
Taarabt: I want to leave in January [表情]

咁大鑊, 佢當正自己係查理阿當有大會要?
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-10-07
QPR隊波有左個有錢班主入主之後仲諗往睇下佢1月買咩人番來,諗到遲D英超有7強就真係爽到呢....
其實QPR隊波唔差佢走左係佢既損失,唔知佢下場會唔會出正選呢,係俾佢打埋佢等個價高D放出去,等坐到佢硬哂呢?
如果有4蚊胡禮我都會用E家用好似蝕左3蚊俾佢咁。用多一週塔拉布睇下點呢,最多之後轉魔西斯架姐