• 1945閱讀
  • 19回復

[線上看]試下咁樣射十二碼 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2011-07-20
引用第13樓OldSosad2011-07-20 17:15發表的“”:
阿曼拿已經向隊友道歉,但阿聯酋足總秋後算帳,正開會研究如何處分這位21歲球員,相信他要面臨停賽或罰款。
[表情] [表情] [表情] 慘慘

阿聯酋12碼紅人 周六照繼續上陣
2011年07月20日 20:12 星期三

【nowSports新聞組】因用後腳射入12碼而紅透網絡的阿聯酋國腳阿華拿雖然受到口誅筆伐,但據知他暫不會被國家隊處分,即是可在周末的賽事中上陣。

近日網上瘋傳一段短片,阿聯酋國腳阿華拿(Theyab Awana)周日代表國家對黎巴嫩時以後腳射入12碼,助球隊大勝7:2。阿華拿這個「玩嘢」的行為受到各界的非議,認為他這樣做,沒有尊重對手及足球。然而阿聯酋領隊拉舒特在表示,阿華拿暫不會受到國家隊的懲罰:「阿華拿暫時會繼續為國家隊上陣,大家對此沒有意見。至於日後球隊會否懲罰他,會在商討後作出決定。」阿聯酋周末將於奧運外圍賽迎戰印度,料會在該戰披甲的阿華拿已經向黎巴嫩及阿聯酋的各方致歉,希望事件盡快得到平息。

http://news.now.com/home/sports/player?newsId=102930585
離線plmplm
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2011-07-21
好彩佢入左, 如果吾係
離線42174217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2011-07-22
引用第14樓Numberson2011-07-20 17:50發表的“”:
士可殺不可辱 [表情] [表情] [表情]

假設,純假設……
如果我練到呢招準過、勁過正常射12碼o既方式,咁我算唔算侮辱對手?
如果我明知自己呢招勁d、準d都唔用,而去用自己比較弱o既方式去射,咁從另一個角度去睇,算唔算侮辱對手?

順便送個型男版o既俾大家
http://www.youtube.com/watch?v=mLrxVPlZLMg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2011-07-24
引用第17樓4217421722-07-2011 13:06發表的“”:
假設,純假設……
如果我練到呢招準過、勁過正常射12碼o既方式,咁我算唔算侮辱對手?
如果我明知自己呢招勁d、準d都唔用,而去用自己比較弱o既方式去射,咁從另一個角度去睇,算唔算侮辱對手?
.......

一個正常既球員、球迷會唔會認為呢個射法會準過、勁過正常既射法

四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線42174217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2011-07-25
引用第18樓啪啪啪啪啪啪2011-07-24 23:53發表的“”:
一個正常既球員、球迷會唔會認為呢個射法會準過、勁過正常既射法
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

話明純假設嘛.....XD

其實我係想話,玩野係有d玩野,但起碼有fake人o既作用啵,

即係好似有時d球星射12碼,助晒跑扮勁ban,實則chip個冇乜力又正中間o既波,都係fake唧。