• 4262閱讀
  • 43回復

( 22 / 8 ) 私自爆料得罪公司,傅穎賠百萬解約冇得撈 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鮮吊甬仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2011-08-23
佢唯一價值只係哄到一班心智未成熟既中學生
另一塊餅都係 只不過好彩少少
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2011-08-23
羅仲謙仲食埋 13 號同張慧雯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2011-08-23
引用第13樓61923-08-2011 18:45發表的“”:
呢條友終於可以收檔喇 [表情] [表情] 又唔係靚.又化到鬼死咁濃.冇前冇後.唱歌難聽.唔識做戲.
話時話果4塊餅好似全部蒸發哂

kary 仲有
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2011-08-24
真係攞黎衰
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2011-08-25
巨胸謙與索爆 13 妹

原為救生員的羅仲謙擁 42吋巨胸,弗到漏的身形加上童顏大眼,獵女無數,幾乎每次拍片拍劇都會撻着拍檔搞緋聞。

1)傅穎  26歲 歌手
與謙仔屬同公司,近水樓台先撻着,但發現男方不斷劈腿,更與男友爭執時受到暴力對待,最後怒斬情絲。

2) Crystal( Hotcha)  26歲 歌手
早於 08年演《尖子攻略》與謙仔結劇緣兼撻着,今年《團圓》和謙仔演情侶奉旨脷叠脷激咀辣興傅穎。

3)周秀娜  26歲 o靚模
去年在《婚前試愛》與謙仔演各自偷食的未婚夫妻,有連場床上激咀肉搏戲,謙仔錫勻娜姐認真好艷福。

4)楊梓瑤( Carol)  23歲 o靚模
羅仲謙在《婚前試愛》享盡齊人之福,除了錫勻娜姐,又胸壓 Carol演床上激戰,兩人亦因此傳緋聞。

5)梁靖琪  28歲 藝員
梁靖琪自爆今年在《團圓》激咀完謙仔有好感,她成立婚禮公司更預謙仔做模特兒,兩人齊齊鬥巨胸。

6)江若琳  23歲 歌手
07年兩人已合拍 MV, 08年在電影《愛鬥大》有傳二人撻着,謙仔被指其後為博傅穎信任自爆與江若琳的戀情。

7)黃智雯  28歲 藝員
去年拍《搜下留情》與謙仔做情侶,她受訪時大爆謙仔要求加二人的咀戲,謙仔表示與黃智雯錫得舒服。

8)蔣家旻  21歲 藝員
蔣家旻外形清純,早前跟羅仲謙拍新劇《飛虎》,有指謙仔密密傳 SMS追求,一輪關心攻勢下成功奪得芳心。

9)張慧雯  21歲 華姐冠軍
《華麗明星賽》獎品妹張慧雯,傳出拍攝《 On Call 36小時》時搭上謙仔,兩人不時撐枱腳,謙仔揸車送女方回家。

10)蔡慧欣  20歲 落選港姐
今年謙仔再次成為港姐外景嘉賓,有指他在台灣已搭上佳麗蔡慧欣,更互傳親密短訊被傅穎發現而動粗。

11)甄敏婷  22歲 落選港姐
今年港姐舉行期間,謙仔曾表示甄敏婷是心水佳麗,兩人還被指曾撐枱腳。

12)張莉莎  22歲 落選港姐
去年 6月已被爆與落選港姐張莉莎在印度外景期間眉來眼去,更雙雙失蹤一小時。

13)蔡小姐  21歲 北京正印
據知她家境富裕, 5 年前她在朋友聚會認識謙仔,是個滿口英語的 ABC,近年移居北京讀書,跟謙仔發展異地戀。

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20110825&sec_id=462&subsec_id=463&art_id=15553380
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2011-08-25
引用第17樓啪啪啪啪啪啪2011-08-23 22:26發表的“”:
kary 仲有

stephy當d人開始唔記得佢個陣

佢就同方力申一齊傳婚訊..
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2011-08-25
引用第20樓三郎2011-08-25 11:41發表的“”:
stephy當d人開始唔記得佢個陣
佢就同方力申一齊傳婚訊..

咁最後有無結到?
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2011-08-25
佢唔化咁濃妝靚d...

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2011-08-25
引用第21樓sun2011-08-25 12:11發表的“”:
咁最後有無結到?

好似仲未有消息wo

應該差唔多掛
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2011-08-25
引用第23樓三郎2011-08-25 12:28發表的“”:
[表情] 好似仲未有消息wo
應該差唔多掛

仲唔嫁人都無人睇了...

好似而家twins咁...真係大不如前...

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2011-08-25
引用第24樓sun2011-08-25 13:08發表的“”:
仲唔嫁人都無人睇了...
好似而家twins咁...真係大不如前...

但而家好似又無咩邊個稱得上「氣勢如虹」
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2011-08-25
引用第25樓三郎2011-08-25 13:15發表的“”:
但而家好似又無咩邊個稱得上「氣勢如虹」 [表情]

而家d人改哂睇韓國組合啦...仲興本土咩?

你睇旗哥都轉哂口味啦...

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2011-08-25
引用第26樓sun2011-08-25 13:28發表的“”:
你睇旗哥都轉哂口味啦... [表情]

洗腦歌
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2011-08-25
引用第26樓sun2011-08-25 13:28發表的“”:

離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2011-08-25

韓國無咩興趣