• 2357閱讀
  • 23回復

[桌球] [霸氣]奧蘇利雲整左Q 147 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ming仔

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-08-29
http://www.youtube.com/watch?v=-nBOd7lSTnI

好型,點解可以咁勁,真正既桌球天才 上網搵返,原來之前都試過好多次...

離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-08-29
清袋
離線大少*
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-08-29
留名學野

呢排都學緊打枱波
離線Numberson
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-08-29
很好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-08-29
引用第0樓拉美利斯2011-08-29 20:06發表的“[桌球] [霸氣]奧蘇利雲整左Q 147”:
http://www.youtube.com/watch?v=-nBOd7lSTnI
[表情] [表情] [表情] 好型,點解可以咁勁,真正既桌球天才 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] 上網搵返,原來之前都試過好多次...
[表情] [表情] [表情]

係ar, 佢之前已經過左 hendry 最多147既record......
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-08-29
有幾勁呀?........

火箭係最多一Q147既紀錄保持者, 你呢段對於佢黎講好普通, 佢最快既1 Q147係破左佢自己既紀錄,
只係須要5分幾鐘~~~~(5分幾鐘....你全部放哂係袋口俾我, 我都入唔哂啦~~~ )
佢左右手都可以開弓, 打波速度快到經常催促球證, 波都未擺好佢已經想要出Q了~
睇佢打波好好睇, 唔只佢因為又快又爽又準, 而且佢仲非常情緒化, 串到不到了, 有時枱面個勢唔好,
佢冇心機追(注意係冇心機唔係冇得追), 佢會自己用Q掃左盤波佢, 甚至會係人地仲打緊就掃枱走人休息...
對手屎D的時候, 佢會表情擺明不耐煩或心不在焉, 人地勁緊張, 佢就頭擰擰四圍望, 求其行埋枱諗都唔諗就打,
唔就手就換左手, 換手都唔就手揀隻就手既遠枱打, 好似練波咁....
我地就睇得好開心, 但佢唔尊重對手, 衰在佢求求其其又真係又WIN.....球手經常慘被佢侮辱,
所以都好多人唔鐘意佢......
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-08-29
引用第5樓麻凡2011-08-29 21:46發表的“”:
有幾勁呀?........ [表情]
火箭係最多一Q147既紀錄保持者, 你呢段對於佢黎講好普通, 佢最快既1 Q147係破左佢自己既紀錄,
只係須要5分幾鐘~~~~(5分幾鐘....你全部放哂係袋口俾我, 我都入唔哂啦~~~[表情] )
.......

呢段可能對你對佢黎講可能真係好普通,
但呢段野係最近發生,我貼出黎share下咋喎 而且個版咁靜,貼d野比大家睇下姐,唔好罵

至於佢平時打波,當然我聽過好多人都話佢串,但佢真係好有性格,又真係好欣賞佢
離線fatman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-08-29
睇佢打波好爽
離線麻凡
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-08-29
引用第6樓拉美利斯2011-08-29 22:22發表的“”:
呢段可能對你對佢黎講可能真係好普通,
但呢段野係最近發生,我貼出黎share下咋喎 [表情] 而且個版咁靜,貼d野比大家睇下姐,唔好罵[表情]
至於佢平時打波,當然我聽過好多人都話佢串,但佢真係好有性格,又真係好欣賞佢 [表情] [表情]

我邊有罵呀老細, 你當我燥狂咩, 定係你又有被迫害妄想症呀?~~~~
離線Chelsea
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-08-29
霸氣 mode
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-08-29
引用第8樓麻凡2011-08-29 22:37發表的“”:
我邊有罵呀老細, 你當我燥狂咩, 定係你又有被迫害妄想症呀?~~~~ [表情]

引用第9樓Chelsea2011-08-29 23:31發表的“”:
霸氣 mode [表情]
離線kevin6543
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-08-29
挽哂
離線thmscpl
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-08-30
引用第4樓icemanbergkamp2011-08-29 21:06發表的“”:
係ar, 佢之前已經過左 hendry 最多147既record......

但係亨特利七屆世界冠軍仲未有人破到.......
離線ttaal68
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2011-08-30
好似係第11次147
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2011-08-30
有性格ok,會發脾氣都ok,寸少少都無問題..但侮辱對手/掃枱呢d行為真係有d過份