• 11409閱讀
  • 200回復

[電視劇][台慶劇]法證先鋒III [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線菲爾鐘斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 195  發表于: 2011-11-21
引用第190樓迪神2011-11-21 01:05發表的“”:
mandy 同 pro sir 被困時應該要check in!
Mandy 同pro sir 比人捉左時 其實上fb check in 咪得law, 即刻知自己係邊, 再唔係google map my location law, 駛乜要驗泥攪咁多野喎...
[表情] [表情] [表情]

可能用3收唔到呢
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 196  發表于: 2011-11-21
引用第190樓迪神2011-11-21 01:05發表的“”:
mandy 同 pro sir 被困時應該要check in!
Mandy 同pro sir 比人捉左時 其實上fb check in 咪得law, 即刻知自己係邊, 再唔係google map my location law, 駛乜要驗泥攪咁多野喎...
[表情] [表情] [表情]

離線Mak88
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 197  發表于: 2011-11-21
引用第180樓真秘密2011-11-20 23:11發表的“”:
子珊比人捉住,架車漏緊油,唱k仲夠膽開槍,其實係咪真係咁唔鐘意子珊
.......

子珊比人捉住對手之嘛.....

點解唔用對4吋高爭鞋, 對準個頭車2腳, 咩都死啦
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 198  發表于: 2011-11-21
引用第197樓Mak882011-11-21 12:38發表的“”:
子珊比人捉住對手之嘛.....
.......

雖然我只睇左半粒鐘...

但睇倒呢度時...同你既反應一樣...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 199  發表于: 2011-11-21
引用第180樓真秘密2011-11-20 23:11發表的“”:
真係好爛,
video call條片影得清ok,跟住再睇到片入面d植物再知道埋o係咩黎都算數 [表情] [表情]
個兇手殺人要搞到咁麻煩,要玩放火..放火淋火水又就咁淋屋外,連入面咩環境都唔睇,俾晒機會佢地走,
pro sir堅持要解晒兩個人ge手腳束縛先肯走,最後又一野輕鬆整爆度鐵門,仲要mandy有腳唔走,要俾pro sir抱住...成班警察黎到企o係度睇,到最後其實都係咩都無做過...
唱k果part又係傻,有槍唔用要咁樣攔車,仲要搵個女人擋 [表情]
.......

cant agree more

睇緊個陣都有同樣感覺
離線Obadiah
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 200  發表于: 2011-11-23
引用第160樓KEO2011-11-20 22:45發表的“”:
吳唱K真係好精,扭好個軚搵自己條女黎頂先 [表情]

d下真係好好笑...