• 5963閱讀
  • 80回復

[11/10]Jessica C.當黑隨時雙失 闖荷李活無功 情傷惹官非 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2011-10-19
引用第74樓freezefox2011-10-19 11:58發表的“”:
人地閉門係入面做咩,你理得人哎。

可惜而家係大字報呢...亞sir...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2011-10-19
引用第75樓sun2011-10-19 12:30發表的“”:
可惜而家係大字報呢...亞sir...

如果,佢當年年少無知走去影D 裸照,今日比人攞翻出黎,咁呢D 無得怪人的。自己攞黎的。

但如果,佢同佢男朋友做愛,比人偷影,又或者比佢男朋友出賣,攞D 相黎屈佢錢,咁,其實佢係受害人黎的。

對一個受害人,我地係咪可以比多少少同情心出黎呢?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2011-10-19
引用第76樓freezefox2011-10-19 14:09發表的“”:
如果,佢當年年少無知走去影D 裸照,今日比人攞翻出黎,咁呢D 無得怪人的。自己攞黎的。
.......

如果唔影未一定唔會有後患囉...

做就做啦...影黎仲乜丫...

佢係受害者...<<<< 而家未係囉...

當下一刻仲未比人發現的... <<<< 仲驚tim 呀...

何必呢...?

不過呢...d鬼妹鬼仔...又或者而家呢代既人對性好開放...

以前邊可能有幾p架...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2011-10-19
引用第76樓freezefox2011-10-19 14:09發表的“”:
.......

我唔認為同情心是隨便用的...

離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2011-10-25
離線托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2011-10-25
引用第79樓JHELSEA2011-10-25 22:33發表的“”:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-i2Mp5BgJx4

終於…