• 7105閱讀
  • 90回復

[消閒飲食]最呃錢既野....我賣20蚊就得 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2011-10-20
引用第58樓國球旗2011-10-20 00:29發表的“”:
排隊果 d 係香港人定大陸人呀 [表情]

都有啦。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2011-10-20
引用第57樓freezefox2011-10-20 00:29發表的“”:
個炒蛋係OK !但咪就係「OK」咁大把囉………係其他茶餐廳或大排檔唔難搵到一間有佢既水準的。

因為有電視台話去做介紹,間野話唔比電視台幫佢地去做介紹,可能咁樣反而吸引更多人去食掛

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2011-10-20
引用第61樓美利拉斯2011-10-20 00:32發表的“”:
因為有電視台話去做介紹,間野話唔比電視台幫佢地去做介紹,可能咁樣反而吸引更多人去食掛 [表情] [表情]

所以你話,呢個世界邊有道理講架哎。

離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2011-10-20
澳牛係出左名 _ _ _ 的
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2011-10-20
引用第62樓freezefox2011-10-20 00:34發表的“”:
所以你話,呢個世界邊有道理講架哎。 [表情] [表情] [表情]

不過30蚊食個常餐都有d過火,佢d野重要好鬼細碟

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2011-10-20
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2011-10-20
引用第62樓freezefox2011-10-20 00:34發表的“”:
所以你話,呢個世界邊有道理講架哎。 [表情] [表情] [表情]

都好既, 學下點做marketing~~~
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2011-10-20
引用第66樓黑魔道士比比2011-10-20 01:18發表的“”:
都好既, 學下點做marketing~~~ [表情]

香港邊有邏輯性 marketing.....
好似之前間糖百府
日日都排晒隊
無幾個月已經拍晒烏蠅

離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2011-10-20
引用第50樓freezefox2011-10-20 00:20發表的“”:
話時話,個日我係佐敦個間牛奶公司食個常餐………
頂你,人多到嘔,迫到死,坐得又辛苦,五六個人坐一張四人枱又有,四個唔識既人坐埋同一張枱又有,隔離仲要企左幾個等位既望實你食。
.......

有史以黎, 我食得最快的一餐, 真難忘
入去坐低到走, 好似無10分鐘....

野食無特別, 水準一般, 去過一次應該都唔再去
Love:威夫哥係全好友最友善的

離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2011-10-20
引用第68樓Rave2011-10-20 01:36發表的“”:
有史以黎, 我食得最快的一餐, 真難忘
入去坐低到走, 好似無10分鐘.... [表情]
.......

1個鐘佢地都做到最小4轉生意

旗艦人
離線Rave
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2011-10-20
引用第69樓美利拉斯2011-10-20 01:38發表的“”:
1個鐘佢地都做到最小4轉生意 [表情] [表情] [表情]

真係好有效率, 同埋係快到你唔好意思食得慢
Love:威夫哥係全好友最友善的

離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2011-10-20
引用第70樓Rave2011-10-20 01:49發表的“”:
真係好有效率, 同埋係快到你唔好意思食得慢 [表情] [表情]

入到去個個自動波好快手食哂

旗艦人
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2011-10-20
引用第50樓freezefox2011-10-20 00:20發表的“”:
話時話,個日我係佐敦個間牛奶公司食個常餐………
頂你,人多到嘔,迫到死,坐得又辛苦,五六個人坐一張四人枱又有,四個唔識既人坐埋同一張枱又有,隔離仲要企左幾個等位既望實你食。
.......

呢間野係遊客先會入去食。

我都去過一次,以後就咪搞我。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2011-10-20
引用第72樓bmx2011-10-20 01:56發表的“”:
呢間野係遊客先會入去食。 [表情]
我都去過一次,以後就咪搞我。 [表情]

領過一次野,邊個仲會走入去第二次?

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2011-10-20
引用第55樓美利拉斯2011-10-20 00:28發表的“”:
因為個炒蛋比人吹到好好食,不過聽講個大廚去左第2間做 [表情] [表情]

其實大快活早餐個炒蛋都幾ok架...2x.- 已經有炸魚...炒蛋同多士...仲有野飲...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...