• 23187閱讀
  • 742回復

好友殺殺殺大賽討論區 (詳情和報名處) 請大家提供大家三國殺AC個名啊~~!!!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 705  發表于: 2012-01-22
頭先玩個鋪超無奈...孫權主...郭嘉、陸遜忠...我(甄姬)內...反包括有神關羽(6號位)...5、7號位反賊...我8號位....一開頭孫權放AOE扣左神關羽一血...之後過左n個round...主公淨番1血....神關羽中閃電..剩1血...之後7號位反賊殺死神關羽...郭嘉用桃救...7號位反賊驅虎殺死主公...我用桃救...咁好安全咁又去到下一個round...7號位反賊(2夢魔)無意中殺了神關羽一下....陸遜竟然去救 本身應該2條反賊一齊死...最唔應該係之後主公殺左7號位反賊...咁佢自己又變左最多夢魔標記...郭嘉以為陸遜內殺死左佢....最後我抽到把AK....殺死5號位反賊...果時我得1血...主公1血...神關羽1血...郭嘉1血...咁我知我贏唔到就殺神關羽...主公先判定...死左
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 706  發表于: 2012-01-22
引用第705樓可可粉2012-01-22 12:09發表的“”:
頭先玩個鋪超無奈...孫權主...郭嘉、陸遜忠...我(甄姬)內...反包括有神關羽(6號位)...5、7號位反賊...我8號位....一開頭孫權放AOE扣左神關羽一血...之後過左n個round...主公淨番1血....神關羽中閃電..剩1血...之後7號位反賊殺死神關羽...郭嘉用桃救...7號位反賊驅虎殺死主公...我用桃救...咁好安全咁又去到下一個round...7號位反賊(2夢魔)無意中殺了神關羽一下....陸遜竟然去救 [表情] [表情] 本身應該2條反賊一齊死...最唔應該係之後主公殺左7號位反賊...咁佢自己又變左最多夢魔標記...郭嘉以為陸遜內殺死左佢....最後我抽到把AK....殺死5號位反賊...果時我得1血...主公1血...神關羽1血...郭嘉1血...咁我知我贏唔到就殺神關羽...主公先判定...死左 [表情] [表情] [表情]

神關真係煩到嘔
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 707  發表于: 2012-01-22
佢同文姫做反一流.........
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 708  發表于: 2012-01-23
引用第705樓可可粉2012-01-22 12:09發表的“”:
頭先玩個鋪超無奈...孫權主...郭嘉、陸遜忠...我(甄姬)內...反包括有神關羽(6號位)...5、7號位反賊...我8號位....一開頭孫權放AOE扣左神關羽一血...之後過左n個round...主公淨番1血....神關羽中閃電..剩1血...之後7號位反賊殺死神關羽...郭嘉用桃救...7號位反賊驅虎殺死主公...我用桃救...咁好安全咁又去到下一個round...7號位反賊(2夢魔)無意中殺了神關羽一下....陸遜竟然去救 [表情] [表情] 本身應該2條反賊一齊死...最唔應該係之後主公殺左7號位反賊...咁佢自己又變左最多夢魔標記...郭嘉以為陸遜內殺死左佢....最後我抽到把AK....殺死5號位反賊...果時我得1血...主公1血...神關羽1血...郭嘉1血...咁我知我贏唔到就殺神關羽...主公先判定...死左 [表情] [表情] [表情]

頭先我膠左, 我張角主, p死左神關羽, 武魂(我最多標記)一開係桃, 我低b換鬼左, 跟住死埋
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 709  發表于: 2012-01-24
引用第708樓g3rMan2012-01-23 22:06發表的“”:
頭先我膠左, 我張角主, p死左神關羽, 武魂(我最多標記)一開係桃, 我低b換鬼左, 跟住死埋 [表情]

rip
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 710  發表于: 2012-01-24
g3
離線Kun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 711  發表于: 2012-02-07
個3v3比賽搞咩..
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 712  發表于: 2012-02-12
online出左繁體字版三國殺
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 713  發表于: 2012-03-09
online 出多左幾個SP武將
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 714  發表于: 2012-03-09
SP趙雲招沖陣
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 715  發表于: 2012-04-23
多左高順, 徐盛, 神cc, 神呂布
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 716  發表于: 2012-04-23
頭先睇到有鋪神CC中左閃電, 歸心每人3張牌, 一round秒全場
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 717  發表于: 2012-04-25
引用第715樓g3rMan2012-04-23 13:41發表的“”:
多左高順, 徐盛, 神cc, 神呂布 [表情]

全部都係有得睇, 無錢無得玩......
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 718  發表于: 2012-04-25
神cc幾好玩
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 719  發表于: 2012-04-25
引用第716樓g3rMan2012-04-23 14:00發表的“”:
頭先睇到有鋪神CC中左閃電, 歸心每人3張牌, 一round秒全場 [表情]

啱啱我又係見到神CC主, 我司馬同一個張角都係反, 判佢中閃電, 但之前樂住佢, 仲要大家之前棄哂無懈同桃, 仲要佢個樂不判唔係紅桃, 先迫到佢攞完十幾隻牌即刻要棄牌.

神CC真係好神, 第一round根本無人郁佢.....
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!