• 1579閱讀
  • 11回復

[消閒飲食]有冇d 餐廳有幾樣唔同國家菜都有得食的?? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線廢托

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-10-27
buffet 都 ok

200-250 一個人左右的?
[ 本文被廢托與妍希在2011-10-27 20:52重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-10-27
通常都唔會好食架喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-10-27
引用第1樓freezefox2011-10-27 21:00發表的“”:
通常都唔會好食架喎。 [表情] [表情]

really??

因為好少食呢d, 所以真係唔多清楚

見d 同事講起又上黎問下
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-10-27
引用第2樓廢托與妍希2011-10-27 21:19發表的“”:
really??
因為好少食呢d, 所以真係唔多清楚 [表情]
.......

一間餐廳,賣賣下魚生又賣炸子雞,你話魚生會唔會靚哎?自助餐另計哎。

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-10-27
引用第3樓freezefox2011-10-27 21:30發表的“”:
一間餐廳,賣賣下魚生又賣炸子雞,你話魚生會唔會靚哎?自助餐另計哎。

自助餐類型果d呢?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-10-27
引用第4樓廢托與妍希2011-10-27 21:31發表的“”:
自助餐類型果d呢?

但自助餐你想二百幾蚊又好食既真係唔多得揀喎?

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-10-27
引用第5樓freezefox2011-10-27 21:42發表的“”:

二百幾三百都勉強可以食平日中午既自助餐既。
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-10-27
引用第5樓freezefox2011-10-27 21:42發表的“”:

咁 300-400 都可以既.....

有平,靚,正會更好姐
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-10-28
同一餐食幾個國家既菜真係有點貪心

係呢個budget入面能夠做到既我諗都係星馬泰only
lol
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-10-28
引用第7樓廢托與妍希2011-10-27 22:01發表的“”:
咁 300-400 都可以既.....
有平,靚,正會更好姐 [表情]

呢間既lunch buffet我試過...講真算平靚正的了...

佢曾經係在飲食男女連續攞獎既食肆之一...

佢既海南雞飯同串燒都好唔錯...

而家仲有優惠tim...有興可以去望下...

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=3666

時段: 午餐
供應時間: 星期一至五: 12:00-14:30 星期六、日及公眾假期: 12:00-15:00
價錢: 星期一至五: 成人 $260 / 小童 $210
星期六至日: 成人 $308 / 小童 $250
* 另設加一服務費。
簡介: 全新裝潢的自助餐桌,供應國際海鮮美食,包括即切魚生、爐端燒、鐵板燒、海鮮盆、星加坡海南雞飯、即撈有機沙律、燒味、中式點心、小炒熱盆及星級甜品等。

時段: 晚餐
供應時間: 星期日至三及公眾假期: 18:30-22:00 星期四至六及公眾假期前夕: 18:30-21:45
價錢: 星期一至四: 成人 $448 / 小童 $368
星期五至日: 成人 $498 / 小童 $398
* 另設加一服務費。
主要食物: 包括8個即煮美食檔,包括爐端燒檔及鐵板美國牛肉粒、即烚海鮮、海南雞飯、魚生及燒壽司、即煮意大利粉及即製甜品等。
簡介: 六十款中西日美食,全新糕餅總廚Louie主埋的特濃朱古力忌廉餅、香片茶青蘋果啫喱、芒果青檸西米凍以及人氣甜品。

雅苑座
自助午餐、下午茶自助餐低至6折優惠
有效日期: 2011年10月26日起至2011年11月30日止
地址: 尖沙咀麼地道69號帝苑酒店3樓 (電話: 2733 2030)
憑券首50位客人於星期一至六惠顧自助午餐,即可享6折優惠; 之後51至100位客人可享65折優惠。憑券首100位客人於星期日及公眾假期惠顧自助午餐,即可享75折優惠。憑券於星期六、日及公眾假期惠顧下午茶自助餐,即可享8折優惠。

如果你去lunch...有埋discount...真係好抵...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-10-28
引用第0樓廢托與妍希2011-10-27 19:51發表的“有冇d 餐廳有幾樣唔同國家菜都有得食的??”:
buffet 都 ok
200-250 一個人左右的?

我建議你check下有冇信用卡優惠仲好...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-10-28
Oyster Station Snack & Oyster Bar
地址 : 土瓜灣宋皇臺道38號傲雲峰地舖

朋友食過呢間話幾好。