• 4428閱讀
  • 41回復

夏韶聲 講 UFO 結集 !!! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2012-08-27
回 sun 的帖子
sun:我尋晚臨訓追番夏爺最近後記的一集...
佢係唔係唔再做呢個節目呢?
....... (2012-08-27 17:07) 

個巴西教授有個fb page∼
愈睇愈流∼∼
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2012-08-27
回 liuming 的帖子
liuming:個巴西教授有個fb page∼
愈睇愈流∼∼ (2012-08-27 17:22) 

我有睇過呀!

但書上有d信件係真係有關部門回覆呢位教授的...日期亦係信件發出之後...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2012-08-27
回 sun 的帖子
sun:我有睇過呀!
但書上有d信件係真係有關部門回覆呢位教授的...日期亦係信件發出之後... (2012-08-27 17:27) 

hmmm...佢公開出黎的野大多數係好大件事∼
內容又係十分十分之闊∼∼
話佢易中又唔係,話佢唔中又唔岩∼∼

d 信,可能太真,真到有 d 假∼
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2012-08-27
liuming:
hmmm...佢公開出黎的野大多數係好大件事∼
內容又係十分十分之闊∼∼
話佢易中又唔係,話佢唔中又唔岩∼∼
.......

佢在書中有公開有關部門回佢既信...信中有姓名同簽署...
如果唔係真...佢咁出書法...會唔會比人告? <<< 我覺得會囉...

同埋其中有一封係寫比diana的...diana亦回左佢...
mj信亦有登出黎...

有d發生左...書中係會圈出黎...
有d無發生的...亦有登埋出黎...
同埋佢寫比某d政要時...唔係only預言某國既事...
會順帶其他地方未來發生既事...
當然佢亦有講明...某d在幾時發生...如果唔發生的話...又會在何時發生...

我打開黎睇呢本書既時侯...睇左幾頁...突然有一種感覺係...
呢d有能力預知未來既人...是否同從前耶穌一樣...
希望世人去愛人...珍惜...和平...否則就如將啟錄一樣...
感覺上同樣灌輸某一種精神...
所以信不信由你...

不過我想講的是...
我某程度上係信世上有好多呢d有異能既人...<<< 佢地係人...不是神!
同埋外星人...

離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2012-08-27
回 sun 的帖子
sun:佢在書中有公開有關部門回佢既信...信中有姓名同簽署...
如果唔係真...佢咁出書法...會唔會比人告? <<< 我覺得會囉...
同埋其中有一封係寫比diana的...diana亦回左佢...
....... (2012-08-27 17:55) 

有異能的人當然存在,只係我覺得佢高調得濟姐∼
[ 此帖被liuming在2012-08-27 18:04重新編輯 ]
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2012-08-27
liuming:有異能的人當然存在,只係我覺得佢高調得濟∼ (2012-08-27 18:03) 

可能佢想在終結前now番筆...
亦可能係想在終結前完成使命...

離線星淺
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2012-08-28
我25號個日都去商務買左本預言

不過D料佢擺得少左D

但係FB專頁個堆每月預言 無擺埋條件出黎

不過翻譯條友麻麻地

睇番佢寫英文好D

不過佢寫俾巴西個堆D字唔識睇
[ 此帖被星淺在2012-08-28 01:23重新編輯 ]
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2012-08-28
回 星淺 的帖子
星淺:我25號個日都去商務買左本預言
不過D料佢擺得少左D
但係FB專頁個堆每月預言 無擺埋條件出黎
....... (2012-08-28 01:22) 

而家新出既已經係再版了...
之前初版已賣到無哂!

唔知係唔係因為本書一早已準備既料...
而家再在fb擺出的...比原書多些...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2012-11-05
而家晚上都會追睇d寄異空間...卓飛的都幾好睇...
如果追唔切...我會上tbb.com睇番...

黎緊danny summer又出現了...

離線星淺
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2012-12-03
Jucelino Nobrega da Luz (朱瑟里諾)
星期六
為你剖析末日危機.公開事件真相.透露最新預言資訊!
勁爆節目內容.不容錯過!

日期 :3/12/2012 (星期一) 晚上10時正
網上電台節目 :《MJ13》
主持人 :卓飛、Ken
嘉賓 :Amen Chung (朱瑟里諾教授亞洲區代表)
收聽網址:http://sourcewadio.com/program_episode.php?keywords=%E3%80%8AMJ13%E3%80%8B

今晚講BOOK 2
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2012-12-21
幾時有 UFO 出黎啊,  快d 啦好唔好啊
離線stevewong_20
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2013-01-08