• 1228閱讀
  • 10回復

有無海外朋友可以幫我download到megaupload的file? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線xo883

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-12-09
想原汁原味download, 因為用其他網頁download可能有問題 (多左password protect),
有無好友可以幫助? 薄籌好友元1000, 謝謝!

http://www.megaupload.com/?d=WUS3LAVR
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-12-09
一定要海外先可以download到?
過後又點卑番你啊
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-12-09
引用第1樓reve2011-12-09 09:34發表的“”:
一定要海外先可以download到? [表情]
過後又點卑番你啊 [表情]

係, 因為香港ban左ip, 過後可以放上去share file地方, 個file 2x mb, 因為主要我想證明佢本身有無rar password protect, 有就無用了
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-12-09
引用第2樓xo8832011-12-09 10:46發表的“”:
係, 因為香港ban左ip, 過後可以放上去share file地方, 個file 2x mb, 因為主要我想證明佢本身有無rar password protect, 有就無用了 [表情]

我下載了,不過真係需要密碼黎解壓,too bad∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-12-09
down緊
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-12-09
引用第3樓reve2011-12-09 10:55發表的“”:
我下載了,不過真係需要密碼黎解壓,too bad∼ [表情] [表情]

係咪即係唔洗啦?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-12-09
引用第5樓亨利仔2011-12-09 10:57發表的“”:
係咪即係唔洗啦? [表情]

你可以試下玩破解密碼的

不過樓主,好多時候d file既密碼都係個網站既網址,你要唔要試下?
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-12-09
引用第6樓reve2011-12-09 11:00發表的“”:
你可以試下玩破解密碼的 [表情] [表情]
不過樓主,好多時候d file既密碼都係個網站既網址,你要唔要試下? [表情]

一早已試了, sosad!

破解密碼, 我諗要超級電腦加數年時間 (如果有賣大小寫+數字+符號果類)
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-12-09
引用第7樓xo8832011-12-09 11:59發表的“”:
一早已試了, sosad!
破解密碼, 我諗要超級電腦加數年時間 (如果有賣大小寫+數字+符號果類)

咁唯有再講聲:so sad.........
離線xo883
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-12-09
引用第8樓reve2011-12-09 12:02發表的“”:
咁唯有再講聲:so sad.........

thx anyway

xo883使用轉帳功能,轉帳給reve金額︰1000好友元
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-12-09
引用第9樓xo8832011-12-09 12:05發表的“”:
thx anyway
xo883使用轉帳功能,轉帳給reve金額︰1000好友元

唔洗啦∼