• 2486閱讀
  • 42回復

[攝影]Early Christmas in Hamburg [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2011-12-13
引用第29樓ArSo2011-12-13 19:45發表的“”:
拉gip?
我見你D 焦距都好多變
應該係帶左唔少野
.......

最㢢影完呢晩之後部7D就壞了,結果D鏡變成白拎....

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2011-12-13
你出差德國唔係一向去 frankfurt 既咩?

而家連 hamburg 都要去埋?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2011-12-13
引用第31樓bmx2011-12-13 21:40發表的“”:
你出差德國唔係一向去 frankfurt 既咩?
而家連 hamburg 都要去埋? [表情]

我一向係去duessldolf,唔係Frankfurt,只有轉機先會去法蘭克福。

不過今年係HAMBURG開左個大客,以後一年都會去兩三次漢堡。

離線基斯坦奴
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2011-12-14
幾鍾意第一張

d裝飾好靚
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2011-12-14
引用第33樓基斯坦奴2011-12-14 00:21發表的“”:
幾鍾意第一張 [表情]
d裝飾好靚 [表情] [表情]

第一張我捕左五六張,得呢張比較滿意。

佢兩個又唔走開個下好。

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2011-12-14
引用第34樓freezefox2011-12-14 00:59發表的“”:
第一張我捕左五六張,得呢張比較滿意。
.......

佢兩個咬耳仔講:佢影完未呀,我地想走喇...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2011-12-14
引用第35樓國球旗2011-12-14 01:06發表的“”:
佢兩個咬耳仔講:佢影完未呀,我地想走喇... [表情] [表情]

咁合作呀?

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2011-12-14
引用第32樓freezefox2011-12-13 22:44發表的“”:
我一向係去duessldolf,唔係Frankfurt,只有轉機先會去法蘭克福。 [表情] [表情] [表情]
.......

無聽你講過 duessldolf,剩係聽你話過飛 frankfurt 就以為你係去 frankfurt

一年飛多兩、三次 hamburg 好事呀,你的 mileage 可以多到飛起了,你 marco polo 去到 diamond 未?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2011-12-14
引用第37樓bmx2011-12-14 02:33發表的“”:
無聽你講過 duessldolf,剩係聽你話過飛 frankfurt 就以為你係去 frankfurt [表情]
一年飛多兩、三次 hamburg 好事呀,你的 mileage 可以多到飛起了,你 marco polo 去到 diamond 未? [表情]

唔好提了!呢一年黎飛咁多鑊,飛行里數幾乎無加過!激死!

以前飛一轉英國,至少儲到七八千公里。而家得個千零二千公里!岩岩今次仲激氣,竟然一公里都無。佢話特價機票喎。

真係任佢講………

離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2011-12-14
好有印象佢係去duessldorf
因為靚日落
係wor duessldorf 好有機會上德甲
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2011-12-14
引用第39樓ArSo2011-12-14 21:19發表的“”:
好有印象佢係去duessldorf
因為靚日落
係wor duessldorf 好有機會上德甲

Really?估唔到喎!

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2011-12-17
引用第38樓freezefox2011-12-14 15:06發表的“”:
唔好提了!呢一年黎飛咁多鑊,飛行里數幾乎無加過!激死!
.......

係喎,講開又講,以前既飛行里數真係易儲好多,我記得果陣出 economy x1,出 business x 1.5 或 x2,就算 ba 既 world traveller plus 都有得 x1.2。

不過最近幾年去旅行,就算幫襯 cxholidays 都係一里都唔計。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2011-12-19
引用第41樓bmx2011-12-17 15:49發表的“”:
係喎,講開又講,以前既飛行里數真係易儲好多,我記得果陣出 economy x1,出 business x 1.5 或 x2,就算 ba 既 world traveller plus 都有得 x1.2。
不過最近幾年去旅行,就算幫襯 cxholidays 都係一里都唔計。 [表情]

愈黎愈搵笨。有冇里數任佢話既。