• 1457閱讀
  • 12回復

曼聯球迷被捕人數最多 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線炸炸帝

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2011-12-25
根據英格蘭足總統計數字,去季(2010-11球季)英格蘭及威爾斯各個聯賽中,共有3,089人被捕,比前季少百分之九。而英超之中,最多球迷被拉嘅球會係曼聯,共有276位球迷犯事被捕。

http://football.on.cc/football/new/20111224/fbnewc0109x0.html
離線Valencia25
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2011-12-25
there are many mu fans in uk
離線托利斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2011-12-25
引用第1樓Valencia252011-12-25 19:41發表的“”:
there are many mu fans in uk [表情] [表情] [表情]

之前去Manchester旅行問個的士司機、
佢話成個Manchester, 鍾意Man City既人多過Man United、
曼聯係多國際球迷、少本地球迷
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2011-12-25
引用第2樓托利斯2011-12-25 22:14發表的“”:
[表情]
佢話成個Manchester, 鍾意Man City既人多過Man United、
曼聯係多國際球迷、少本地球迷 [表情] [表情]

係 Manchester 當然係

但 UK 唔係剩係得 Manchester 呢個城市架麻
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2011-12-25
引用第2樓托利斯25-12-2011 22:14發表的“”:
[表情]

最後果句唔否認

但中間果句你真係信過司機
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線extra
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2011-12-25
引用第2樓托利斯2011-12-25 22:14發表的“”:
[表情]

應該問下個司機係邊隊既FANS先
離線MatthewB
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2011-12-26
uk 的確係 MC>MU
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2011-12-26
值得慶祝
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2011-12-26
引用第6樓KaiMatthewBot2011-12-26 00:00發表的“”:
uk 的確係 MC>MU [表情]

咁講真,你o係英國叫人MC MU2選1...100%係MC大勝..
除左MU球迷會揀MU,其他有力爭標ge球隊ge球迷基本上都會揀另一隊的..
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2011-12-26
引用第4樓啪啪啪啪啪啪2011-12-25 23:29發表的“”:
最後果句唔否認
但中間果句你真係信過司機 [表情] [表情]

咁係 Manchester 一定係 city 多曬架啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2011-12-26
引用第8樓真秘密2011-12-26 00:13發表的“”:
咁講真,你o係英國叫人MC MU2選1...100%係MC大勝..
除左MU球迷會揀MU,其他有力爭標ge球隊ge球迷基本上都會揀另一隊的.. [表情]

咁又有道理播,您問我LIKE富咸定車仔,我都會話LIKE前者的
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2011-12-26
引用第4樓啪啪啪啪啪啪2011-12-25 23:29發表的“”:
最後果句唔否認
但中間果句你真係信過司機 [表情] [表情]

係真架喎, 呢個係全英國都知的~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2011-12-26
引用第8樓真秘密2011-12-26 00:13發表的“”:
除左MU球迷會揀MU,其他有力爭標ge球隊ge球迷基本上都會揀另一隊的.. [表情]

唔係, 而家講緊兩邊fans.....

manchester市入面, 係city fans多, 計埋其他城市就當然唔同....