• 6291閱讀
  • 108回復

[戶口公佈]對會員IAmTheBest即時永久禁言 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2012-01-03
引用第58樓英俊2012-01-03 17:02發表的“”:
會有咩問題?
同埋如果唔講個4點...
就好似計數咁...比條問題你,直接飛咗去答案到,d老師都唔知你點計條數出黎

言盡於此
不必再講~

我唔認為有需要同你沒完沒了..
[ 本文被三郎在2012-01-03 17:11重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2012-01-03
引用第53樓英俊2012-01-03 16:24發表的“”:
第一點我真係唔否認
但呢個我覺得(都係加返我覺得,費事又話我同佢攪gay)唔可以成為被bam的理由
李思捷扮野果時夠好似劉華,咁佢可唔可以代劉華開演唱會?
.......

第一點我完全唔知你想講咩?咩劉華咩李思捷?你究竟想表達D 咩?

第二點我講得好清楚。係社會上,佢犯罪,有法庭審佢!有法律保障佢!但呢到只係一個論壇!論壇既規則就係壇主(或總版)可以因著某D 理由而BAN 佢!呢D 理由全部寫哂係版規到。只係你唔去睇者。所以我地根本無需要改規舉。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2012-01-03
引用第55樓煙花2012-01-03 16:28發表的“”:
有咩骨?
事實的確係管理層話事,放你係人情,唔放係道理 [表情]

咁你黎左好友咁多年,你有冇見過管理層因個人喜好去BAN 一個會員?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2012-01-03
呢位會員每次黎好友都係黎搞事既。都係黎製造紛爭既。次次分身都係黎到挑釁大家的。大家都心知肚明佢係邊個!不斷都有人提出要BAN 佢的。

我上面講既係咪事實?

好啦!宜家BAN 左佢,反而惹黎你地既反對!?你為佢出頭都要有個譜呀!

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2012-01-03
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2012-01-03
引用第64樓煙花2012-01-03 18:01發表的“”:
我今次講野有骨咩....真係唔覺
我入黎講下笑姐 [表情]

或者係因為TIMMING 問題啦。個句野係個個TIMMING 出現,唔係咁好囉。

離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2012-01-03
引用第63樓freezefox2012-01-03 17:59發表的“”:
呢位會員每次黎好友都係黎搞事既。都係黎製造紛爭既。次次分身都係黎到挑釁大家的。大家都心知肚明佢係邊個!不斷都有人提出要BAN 佢的。
我上面講既係咪事實?
.......

英俊只係覺得管理層應該更清晰交代會員被ban既原因
佢邊有反對ban紐卡素?

一個會員想知ban人有咩準則, 我唔覺得有咩問題
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2012-01-03
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2012-01-03
引用第67樓煙花2012-01-03 18:16發表的“”:
我諗住同英俊哥"灰鞋"一下,點知會有骨 [表情]

Office 係做野既地方,況且 ban 會員又係嚴肅既 topic,
最好盡量唔好上黎呢個區吹水啦。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2012-01-03
引用第66樓亨利仔2012-01-03 18:15發表的“”:
英俊只係覺得管理層應該更清晰交代會員被ban既原因
佢邊有反對ban紐卡素?
一個會員想知ban人有咩準則, 我唔覺得有咩問題

想知係可以問的。

但佢唔係「想知」咁簡單喎,你可以由頭到尾再睇多次,佢係不斷質疑管理層係「無證據」下BAN 人,唔公平。

去到最後佢先加句若然IP 一樣就可以BAN。咁管理層咪一而再再而三咁講左CHECK 左囉。咁點解仲要糾纏落去?

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2012-01-03
我邊句有質疑總版決定?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2012-01-03
引用第70樓英俊2012-01-03 18:24發表的“”:
我邊句有質疑總版決定?

得啦。

既然你話無,咁即係無問題啦!

無問題就無謂再講落去了。

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2012-01-03
19. 任何會員皆不能於本壇內登記超過一個戶口,如忘記戶口資料,請到技術支援中心之特定文章內尋求協助。如需於短時間內於同一IP位址登記多於一個戶口,請先通知技術支援負責之版主作安排。任何於短時間內在同一IP登記多於一個戶口而沒有合理解釋或在被警告後重複登記,所有由該IP登記之戶口及文章將被刪除;另發現同一組IP於短時間內重複登入多於一個戶口,戶口將即時永久凍結,並保留拒絕該等戶口持有人再註冊之權利,但用於技術支援之情況則例外

我無睇漏的話,關於重複戶口的版規好似得呢個,咁我問下係咪因為ip一樣而比人ban,咁都叫有問題?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2012-01-03
引用第72樓英俊2012-01-03 18:26發表的“”:
19. 任何會員皆不能於本壇內登記超過一個戶口,如忘記戶口資料,請到技術支援中心之特定文章內尋求協助。如需於短時間內於同一IP位址登記多於一個戶口,請先通知技術支援負責之版主作安排。任何於短時間內在同一IP登記多於一個戶口而沒有合理解釋或在被警告後重複登記,所有由該IP登記之戶口及文章將被刪除;另發現同一組IP於短時間內重複登入多於一個戶口,戶口將即時永久凍結,並保留拒絕該等戶口持有人再註冊之權利,但用於技術支援之情況則例外
我無睇漏的話,關於重複戶口的版規好似得呢個,咁我問下係咪因為ip一樣而比人ban,咁都叫有問題?

咁咪答左你係囉。咁仲有咩問題?

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2012-01-03
引用第73樓freezefox2012-01-03 18:28發表的“”:
咁咪答左你係囉。咁仲有咩問題?

無啦,我只係覺得要係頭post交代返係ip一樣姐

既然總版話無咁的需要咁我亦都無問題