• 8106閱讀
  • 179回復

[玩具]LEGO Super Heroes DC & MARVEL Minifigs(AVENGERS Full Team Pics) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2012-03-22
引用第59樓煙花2012-03-22 01:15發表的“”:
入左貨未 [表情]

其實都幾失望,因為好多或都無了。。。剩返既又唔係好有興趣∼
你果套7569真係有!打折之後SGD20,原本我都諗住買黎玩下。。。

結果,我搵到一d比較罕有又價錢ok既set!!
唔好眨眼啦!!!

SPACE POLICE 系列 - 5983: Undercover Cruiser

因為佢本身架飛船可以玩變身!!!所以我先買∼

得兩隻人仔,317pieces,最後SGD38入手!!!
點啊??
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2012-03-22
同埋我發覺佢個盒比較少字!!
應該就係你之前講既“水貨”,網上search過有其他盒既版本,多d字∼

而且,我發覺有legoclub.com呢個標誌既,個盒就會唔同。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2012-03-22
另外,用SGD8.72入埋呢set:

3365: Space Moon Buggy

因為覺得個太空人仔好正!!
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2012-03-22
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2012-03-22
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2012-03-22
引用第63樓煙花2012-03-22 01:35發表的“”:
wow.....香港無曬啦~~~(街鋪/上網都無)
你果面仲有,幾多錢都值~~~~
又o岩你feel~
.......

諗到你話水貨都系一樣我先買咋
我要d 未來feel,但係佢既星戰剩好少,又無曬super heroes。。。sosad....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2012-03-22
引用第64樓煙花2012-03-22 01:38發表的“”:
city 你都中埋....你唔掂wow師兄 [表情]
.......

太空嘖∼太空嘖∼∼∼

你竟然買佐隻大船!!!!!!!!
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2012-03-22
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2012-03-22
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2012-03-22
引用第67樓煙花2012-03-22 01:49發表的“”:
星戰如果你量產人仔,你可以考慮
8083,9489,9488等....仲有一set 我唔記得號碼...

佢好多battle pack都唔錯!!
今日見到兩set7913、7914,但係最後都無買。。。
其實想要7655多d,見到eBay有SGD48,遲d睇下點∼
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2012-03-22
引用第68樓煙花2012-03-22 01:51發表的“”:
呢獲真係pk了....行過,1799hkd覺得抵就唔小心拎左返黎
封好左....放埋櫃後面,神不知鬼不覺......

價錢確實幾吸引既!!始終都好難搵到了
你隻queen anne點啊?隔離post好似無麼動靜喔
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2012-03-22
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2012-03-22
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2012-03-22
引用第71樓煙花2012-03-22 02:01發表的“”:
7655香港1k -1.2k有5盒,單盒買250-300啦
.......

我宜家要等到5月中Avenger出佐先可以再出血!!啊唔係,系再出動∼∼∼
如果唔係呢間野到4月1號搬遷,我都唔會蠢蠢欲動呢
不過始終都系遲發現,應該錯失佐好多野∼∼就當做留返dd子彈啦!
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2012-03-22