• 2534閱讀
  • 27回復

某會員戶口問題 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2005-08-13
題外話:

yahoo版個到有單野可能要麻煩你澄清一下。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2005-08-13
下面是引用freezefox於2005-08-13 17:51發表的:
題外話:
yahoo版個到有單野可能要麻煩你澄清一下。

rogered
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2005-08-13
下面是引用freezefox於2005-08-13 17:49發表的:
呢個唔係問題!
既然你係人手凍結戶口,你無理由唔知robben係我地核心會員。你求求其其係邊個post到同岏螟n都已經ok啦!駛咩要攪到凍結戶口咁大件事?

講番呢單。

可唔可以唔凍結呢類經常活躍係論壇既會員既戶口。改為通知佢地改電郵?

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2005-08-13
下面是引用freezefox於2005-08-13 18:33發表的:
講番呢單。
.......

之前亦都比左充足既通知
通告都出左有幾個月,佢亦都清楚呢一項宣佈

如果佢要求改電郵的,我會即刻同佢改,然後將佢個戶口恢復正常既權限

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2005-08-13
之前有d都唔係十分活躍會員,當佢地戶口出問題。你都會點名出post叫佢地入黎改番d野。今次可唔可以都咁做呢?

宜家800人入面,幾多係活躍會員,幾多係o POST會員,我唔清楚。但照道理,都應該係先LOCK 0 POST既,而唔係先LOCK活躍既。

至於你之前既通告……老實講,長駐好友如我,八卦如我,都有地方唔明白。好似我都唔知原來會LOCK戶口。另外,可能會員根本唔知個電郵有問題。

當我係比藉口佢地啦。但點都好,LOCK左佢地戶口,的確會對佢地帶黎好大既不便。尤其係季初既時候。

我相信一定有更有效更既容易既處理方法既。桶兄幫幫忙諗諗哎。

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2005-08-13
下面是引用freezefox於2005-08-13 19:03發表的:
之前有d都唔係十分活躍會員,當呇a戶口出問題。你都會點名出post叫呇a入黎改番d野。今次可唔可以都咁做呢?
宜家800人入面,幾多係活躍會員,幾多係o POST會員,我唔清楚。但照道理,都應該係先LOCK 0 POST既,而唔係先LOCK活躍既。
.......

因為太多
加上大批都係不活躍的戶口
唯有Lock哂先一次過再經database羅返佢地既userid出來
出文改

而家並會每1小時更新名單一次

垃圾桶四Be
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2005-08-13
......................................
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2005-08-13
算了

我而家開返佢戶口的正常權限
如果佢星期一前都唔改既....咁無辦法了..

垃圾桶四Be
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2005-08-13
大型及活躍戶口

*robben*
lamb
KSL
diogo
BBBB
HellzAngelzX
unsad2003

垃圾桶四Be
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2005-08-14
麻煩哂桶少

桶少...算我多嘴
瓜田李下的事少幹為妙啊

希望你知我講乜
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2005-08-14
下面是引用可於2005-08-14 01:37發表的:
麻煩哂桶少
桶少...算我多嘴
瓜田李下的事少幹為妙啊
.......

我都唔想....

但係我見到而家連sina都block我地既時候....

再唔做野就麻煩了.....

垃圾桶四Be
離線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2005-08-14
下面是引用垃圾桶於2005-08-14 01:43發表的:
我都唔想....
但係我見到而家連sina都block我地既時候....
.......

唔係叫你忽視email既問題..
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2005-08-14
下面是引用可於2005-08-14 01:44發表的:
唔係叫你忽視email既問題..

一視同仁

大家可以放心

如果我做得出果d事既,我相信唔可以係呢度立足
亦唔配做版主的

垃圾桶四Be