• 2153閱讀
  • 28回復

布力般笑話事件簿:堅恩表示班主唔會走+認為球隊正在向前發展 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2012-05-15
笑話繼續
事源上年布力般訪港其間Steve Kean一段影片被網上廣傳
http://www.youtube.com/watch?v=9xcB9XfLjL8&feature=youtube_gdata_player (Warning: 內有Steve Kean勁多粗口)
而內容主要係講佢
喺度鬧Sam Allardyce "****ing crook"
點吹噓自己提拔左Phil Jones, 話佢仲勁過同年紀時既John Terry
喺度好自大咁話今年會贏Carling Cup同埋聯賽頭十

而之後大sam take legal action

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/football/blackburn_rovers/news/9706589.Sam_Allardyce_starts_legal_proceedings_against_Steve_Kean_and_Blackburn_Rovers/

Sam Allardyce starts legal proceedings against Steve Kean and Blackburn Rovers

Former Ewood boss Sam Allardyce has started legal moves against Steve Kean and Blackburn Rovers following footage put on YouTube last night.

We can confirm that Allardyce has instructed his lawyers after comments apparently made by Kean to supporters in Hong Kong last summer.

More in tomorrow’s Lancashire Telegraph.
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2012-05-15
呢條垃圾幾時先肯死開
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2012-05-15
唔知降班有幾多個人會走呢.........
Hoilett ? Olsson ? MGP?
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2012-05-15
引用第17樓ming仔2012-05-15 22:42發表的“”:
唔知降班有幾多個人會走呢.........
Hoilett ? Olsson ? MGP? [表情] [表情] [表情]

Hoilett走梗,完約
Olsson N'Zonzi Givet Yakubu都會跟住走
Rochina如果西甲繼續有隊對佢有興趣我相信佢都唔會留
Formica亦好大機會加拉塔沙雷甚至返祖家…
MGP Dunn Robinson就應該唔想走,但永遠唔知球會會用咩理由趕佢地走,就好似Salgado Roberts咁趕法…
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2012-05-15
引用第18樓太伊2012-05-15 22:49發表的“”:
Hoilett走梗,完約
Olsson N'Zonzi Givet Yakubu都會跟住走
Rochina如果西甲繼續有隊對佢有興趣我相信佢都唔會留
.......

Olsson N'Zonzi Rochina Fomica
上面4個又後生又有潛力
咁都要走

賣走哂d人keep唔keep到咁好既人腳架
會唔會變左做長期英冠份子
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2012-05-15
老沙點呀..?
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2012-05-15
引用第20樓阿清2012-05-15 23:14發表的“”:
[表情] 老沙點呀..?

希望有得去中東掘下金.............
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2012-05-15
引用第19樓ming仔2012-05-15 22:59發表的“”:
Olsson N'Zonzi Rochina Fomica
[表情] [表情] [表情] 上面4個又後生又有潛力
咁都要走
.......

有潛力有人買既佢地做咩要搭沉船丫……
一諗起Steve Kean就會諗到下年要護級英冠就頹啦

引用第20樓阿清2012-05-15 23:14發表的“”:
[表情] 老沙點呀..?

曼城奪冠佢帶左個仔去曼城更衣室同球員影相囉
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2012-05-15
引用第22樓太伊2012-05-15 23:33發表的“”:
曼城奪冠佢帶左個仔去曼城更衣室同球員影相囉 [表情]

護級英超我諗又唔會
不過可能要用2-3年時間升返上黎(仲係Kean的話)
離線太伊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2012-05-16
引用第23樓ming仔2012-05-15 23:39發表的“”:
[表情] 護級英超我諗又唔會
不過可能要用2-3年時間升返上黎(仲係Kean的話)

頭一兩年升唔到既話通常都永不超生架啦……
離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2012-05-16
好似話有8成人留隊wo
離線fong711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2012-05-17
沙加度查實咩事
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2012-05-17
引用第22樓太伊2012-05-15 23:33發表的“”:
曼城奪冠佢帶左個仔去曼城更衣室同球員影相囉 [表情]

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2012-05-17
往末路方向向前發展