• 7213閱讀
  • 147回復

陳婉婷何傲兒澄清不是受害人 強姦事件震驚娛樂圈... [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 135  發表于: 2012-05-19
下,唔比討論...

咁受害人係邊個?
離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 136  發表于: 2012-05-19
離線victorally
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 137  發表于: 2012-05-19
e排23歲tvb 女藝人都好大壓力
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 138  發表于: 2012-05-21
引用第134樓炸炸帝2012-05-19 02:06發表的“”:
未落案都已經公開咗協助調查嘅人名、相,單案又未判又已經未審先判 [表情]

邊個判左?
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 139  發表于: 2012-05-21
引用第88樓煙花2012-05-18 18:11發表的“”:
但點解要走呢?
嘈完人/比人嘈就要走,對自己理念咁無堅持,我又唔覺得係可惜

我夠鐘收工啫...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 140  發表于: 2012-05-21
引用第104樓freezefox2012-05-18 18:36發表的“”:
呢個當然唔係話你啦。我係真係感概呢個世界點解可以變得咁恐佈。
.......

我先至覺得你將挑釁睇成風格...感慨好友既轉變!

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 141  發表于: 2012-05-21
周美欣身在澳門未被性侵
星島日報 : 2012-05-20 (星期日) 6:05 AM
(綜合報道)

(星島日報報道)涉嫌強姦案的受害女星身分眾說紛紜,周美欣被列入傳聞女星之一。前晚她出席攝影師Olesya Romano影展時,表示未去過該錄音室錄音,更指案發當日母親節,自己正與媽咪和妹妹在澳門度過。問是否認識李銘豪?她說以前去過對方的錄音室夾Band,但沒與對方見面,希望大家不要誤當她是受害女星,自稱懂得保護自己,亦甚少飲酒。不過她也想像到遭受這經歷很難受,自爆曾被人非禮落淚,憶起某年萬聖節派對上,與數位女性友人打扮成美少女戰士,正當她為好友拍照時,被身後男人摸屁股,她即叫對方道歉,最後該男人被工作人員趕離場。文、圖:張穎芝

唔係佢喎...

離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 142  發表于: 2012-05-21
引用第141樓sun2012-05-21 15:09發表的“”:
周美欣身在澳門未被性侵
星島日報 : 2012-05-20 (星期日) 6:05 AM
(綜合報道)
.......

好事黎的...
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 143  發表于: 2012-05-21
引用第136樓廢托2012-05-19 12:31發表的“”:
富商稱曾替陳偉霆拍照 英皇急否認 保留追究權利
http://hk.news.yahoo.com/%E5%AF%8C%E5%95%86%E7%A8%B1%E6%9B%BE%E6%9B%BF%E9%99%B3%E5%81%89%E9%9C%86%E6%8B%8D%E7%85%A7-%E8%8B%B1%E7%9A%87%E6%80%A5%E5%90%A6%E8%AA%8D-%E4%BF%9D%E7%95%99%E8%BF%BD%E7%A9%B6%E6%AC%8A%E5%88%A9-211123769.html

呢個富商我好早好早前都叫認識佢...(當時我約19..20左右)

當時佢已經係gay佬一名...成日叫鴨的...
佢係名校幼稚園的校長...

離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 144  發表于: 2012-05-22
引用第138樓liuming2012-05-21 09:51發表的“”:
邊個判左? [表情]

某報紙公開個男,問題係家陣都未落案
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 145  發表于: 2012-05-22
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 146  發表于: 2012-05-22
引用第144樓炸炸帝2012-05-22 01:12發表的“”:
某報紙公開個男,問題係家陣都未落案

大家都唔知事實既真相係點...

個女係主動送上門比人搞完...之後又走去告人!

還是係男的係有非禮個女的...但又無姦過佢...

所以最後証據不足...警方未可以拉人...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 147  發表于: 2012-05-22
引用第145樓煙花2012-05-22 01:15發表的“”:
我指食素果位赤腳大仙

咁人人性格唔同...好難話人地可唔可惜的...

或者人地覺得...接受與否唔係問題...

但一埋身就擺明排擠別人的話...佢難受你同我都未必知吧...(我都係估架咋...)

你估下下一個打十個時...你又可以打得幾多次?  

就算真係有本事...都費時打啦...你估爛仔開片下下講打講殺咩...