• 13414閱讀
  • 412回復

[緊急]論壇升級計劃的詳細討論(暫停瘦身行動) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2012-06-05
留:
FOOTBALL MANAGER 2012 討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 221 ]
FOOTBALL MANAGER 2011 討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 299 ]
FOOTBALL MANAGER 2010 討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 421 ]
FOOTBALL MANAGER 2009討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 493 ]
FOOTBALL MANAGER 2008討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 153 ]
FOOTBALL MANAGER 2007討論 [ 1 2 3 4 5 .. 105 ]
FM2007   球員推薦區 [ 1 2 3 4 5 .. 14 ]
FOOTBALL MANAGER 2006討論 [ 1 2 3 4 5 .. 100 ]
FM 2005好球員推薦 ( +30 )

可考慮重開:
Niconico 足球小將 (頭post日文錯體字修正, 好友遊戲id,隊名,主角名稱,主角類型 updated) [ 1 2 3 4 5 .. 416 ]

(呢隻game基本上得返4~5個會員有玩,我地基本上都熟晒手,所以我個人認為重開都無問題)
只愛足球
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2012-06-05
引用第24樓迪克2012-06-05 12:30發表的“”:
我見2,3頁講winning o既都唔少數量喎

唔少……加加埋埋咪萬零個到囉。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2012-06-05
引用第30樓迪克2012-06-05 12:37發表的“”:
留:
FOOTBALL MANAGER 2012 討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 221 ]
FOOTBALL MANAGER 2011 討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 299 ]
FOOTBALL MANAGER 2010 討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 421 ]
FOOTBALL MANAGER 2009討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 493 ]
.......

重開?你意思係刪左舊個個開個個新?

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2012-06-05
引用第28樓freezefox2012-06-05 12:33發表的“”:
靚唔靚呢D 真係好見仁見智。用多D 代碼?即係點?有咩用?

最起碼出個POST想改顏色唔洗又要打COLOR又SIZE盛,好似WORD咁CLICK個制攪掂,方便好多
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2012-06-05
你頭post話:

其他足球遊戲:100000

留:
FOOTBALL MANAGER 2012 討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 221 ] 3303
FOOTBALL MANAGER 2011 討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 299 ] 4479
FOOTBALL MANAGER 2010 討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 421 ] 6307
FOOTBALL MANAGER 2009討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 493 ] 7392
FOOTBALL MANAGER 2008討論區 [ 1 2 3 4 5 .. 153 ] 2285
FOOTBALL MANAGER 2007討論 [ 1 2 3 4 5 .. 105 ] 1573
FM2007   球員推薦區 [ 1 2 3 4 5 .. 14 ]195
FOOTBALL MANAGER 2006討論 [ 1 2 3 4 5 .. 100 ] 1488
FM 2005好球員推薦 ( +30 ) 13

total:
除左佢地del晒其他,係del左7萬幾喎!
只愛足球
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2012-06-05
無記錯~

我問過桶少,升級之後頁面係類似呢種..?

http://bbs.cnkrl.cn/index.php
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2012-06-05
體育:90000

體育都甘多post
我覺得除左 遊戲psot 之外,2010 之前我都可以del 啦
2011年就少個10個回覆都刪了
2012 就全keep (都唔係好多)

有冇人反對

p.s其實遊戲psot 都可以del
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2012-06-05
引用第32樓freezefox2012-06-05 12:38發表的“”:
重開?你意思係刪左舊個個開個個新?

係。
我覺得完全無問題。
果個post宜家都只係俾我地幾個update下d news

主力玩家得返我、科高、冰人、該post樓主
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2012-06-05
引用第34樓迪克2012-06-05 12:43發表的“”:
你頭post話:
其他足球遊戲:100000
留:
.......

o~~sorry~我未計aveego
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2012-06-05
aveego有46103

即係留fm,留aveego
其他del
都del左兩萬幾三萬o架!
只愛足球
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2012-06-05
引用第33樓迪神2012-06-05 12:41發表的“”:
最起碼出個POST想改顏色唔洗又要打COLOR又SIZE盛,好似WORD咁CLICK個制攪掂,方便好多 [表情]

呢D 都係D 「小恩小惠」咋喎。

無其他更有用既功能啦?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2012-06-05
引用第36樓frankie2012-06-05 12:43發表的“”:
體育:90000
體育都甘多post
我覺得除左 遊戲psot 之外,2010 之前我都可以del 啦
2011年就少個10個回覆都刪了
.......

呢到大概可以DEL 到幾多POST 到?

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2012-06-05
引用第19樓freezefox2012-06-05 12:10發表的“”:
星座我都贊成清空佢。
.......

清啦清啦...如果可以幫倒手...無咩理由del佢有問題的...

樣樣事情以大局為重...相信大家唔會覺得有問題的...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2012-06-05
引用第35樓三郎2012-06-05 12:43發表的“”:
[表情] 無記錯~
我問過桶少,升級之後頁面係類似呢種..?
http://bbs.cnkrl.cn/index.php

開唔到喎。

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2012-06-05
引用第20樓三郎2012-06-05 12:17發表的“”:
[表情] 影片、貼圖、笑話都可以全清空既..

質成...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...