• 1119閱讀
  • 4回復

[日本]$1,900 -- 起飛到暑假!大阪 / 名古屋機票優惠 二人同行 抵過坐廉航* [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-06-13
— 本帖被 迪神 從 【消費特區】 移動到本區(2012-08-03) —
$1,900 -- 起飛到暑假!大阪 / 名古屋機票優惠 二人同行 抵過坐廉航*  

話說今年日本廉航來勢洶洶,而最大得益者,就梗係喜歡去旅行嘅大家啦!是關各大航空公司都推出不少優惠,有些更是認真減價,真心抵玩!

好似 ANA 就推出日本關西機票優惠,只要二人同行,於 7 月 12 日前預訂,直航大阪或名古屋均一每位 $1,900,而且出發日期至暑假頭 7 月 13 日!坊間同期其他大阪機票全部要三千幾蚊,呢個優惠最少平 36%;就算睇埋日本廉航,同期來回機票連埋行李費,一樣要千九以上,但坐 ANA 就有純正日本 Full Service,認真最抵玩!

按此細閱詳情

航班時間參考 (以航空公司公佈為準)

香港 > 大阪     15:25 > 20:00
大阪 > 香港     10:50 > 13:45

香港 > 名古屋   14:00 > 18:55
名古屋 > 香港   09:30 > 12:45

7 月去關西玩,當然不能錯過夏季大減價的血拼機會;此外,不少夏祭特別活動亦陸續展開,如大阪的難波八阪神社夏祭。加上機票價錢咁抵玩,又有藉口再出發!

Travelzoo 提提你:如果想暑假出發去東京,登上最新世界最高電視塔 Tokyo SkyTree,一樣有辦法!搭乘 ANA 的東京 3 日 2 夜套票,每位只要 $3,480 起,不但包直航機票、2 晚酒店住宿,更送你東京晴空塔展望台 TEMBO DECK (350m) 入場交換券,坊間散買一票難求!
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-06-13
TRAZELZOO 都幾多好野架喎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-06-13
引用第1樓freezefox2012-06-13 12:32發表的“”:
TRAZELZOO 都幾多好野架喎。 [表情]

peach期待已久...以為佢初航會大賣平野...點知加埋都要2千幾...

而家呢個幾抵的...不過又無我份...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-06-13
引用第2樓sun2012-06-13 12:37發表的“”:
peach期待已久...以為佢初航會大賣平野...點知加埋都要2千幾...
而家呢個幾抵的...不過又無我份... [表情]

七月去日本好熱的說……

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-06-13
引用第3樓freezefox2012-06-13 12:46發表的“”:
七月去日本好熱的說…… [表情]

lv是沙漠!