• 9088閱讀
  • 169回復

[Browser Online Game]SD GUNDAM OPERATIONS [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2012-06-30
引用第42樓icemanbergkamp2012-06-30 16:17發表的“”:
中段開始隊友真係好重要 (成日唔夠抽要人幫拖....), 隊友唔active我覺得可以轉gp......
pilot我除左阿寶, 變左佳亞4孖生兄弟..... (4件黑星佳亞...... [表情] [表情] ) 未有2星..... [表情]

升到rank C有蒂花送....不過之後D隊好難贏
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2012-07-01
引用第44樓KeL2012-06-30 19:25發表的“”:
ACCOURT已開 [表情]
竟然抽到F91 [表情]

welcome

1星cost 5 都唔錯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2012-07-01
引用第45樓jov2012-06-30 19:32發表的“”:
升到rank C有蒂花送....不過之後D隊好難贏 [表情]

我rank d 已經唔夠打, 因為頭3部都係中機, 打battle 對手多數近機真係好蝕底....

都係主力打魔霸算.....

你任務打到邊?? 啱啱先過黑色三連星, 有好強既隊友都win得好勉強.....
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2012-07-01
引用第47樓icemanbergkamp2012-07-01 02:00發表的“”:
我rank d 已經唔夠打, 因為頭3部都係中機, 打battle 對手多數近機真係好蝕底....[表情] [表情]
都係主力打魔霸算..... [表情]
.......

沙漠.....魔霸依家唔俾我幫人打5BP個D了....

近中遠用緊strike,freedom,turnA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2012-07-01
引用第48樓jov2012-07-01 02:02發表的“”:
沙漠.....魔霸依家唔俾我幫人打5BP個D了....
近中遠用緊strike,freedom,turnA [表情]

仲要有turnA, 你抽卡運都真係幾好, 遠機明顯偏少.....

雖然唔知max 攻擊力幾多, 暫時只想升1星5cost/2星4cost 以上既機, 所以主力係雷射大炮, 黑星渣古, freedom, gundam x.....全部中機...... 好明顯出事......
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2012-07-01
引用第49樓icemanbergkamp2012-07-01 02:12發表的“”:
仲要有turnA, 你抽卡運都真係幾好, 遠機明顯偏少.....
雖然唔知max 攻擊力幾多, 暫時只想升1星5cost/2星4cost 以上既機, 所以主力係雷射大炮, 黑星渣古, freedom, gundam x.....全部中機...... [表情] [表情] [表情] 好明顯出事......

係因為今日冇咩野做...抽左十幾張魔霸先抽到...

我成堆2星3cost中機都唔知要黎做咩
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2012-07-01
引用第46樓icemanbergkamp2012-07-01 01:56發表的“”:
welcome [表情]
1星cost 5 都唔錯 [表情]

岩岩先知打魔霸先可以抽到勁機
但我見幫人打個時間下下都粒幾鐘....
定係條友想幾時開始都得
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2012-07-01
引用第51樓KeL2012-07-01 03:10發表的“”:
岩岩先知打魔霸先可以抽到勁機 [表情]
但我見幫人打個時間下下都粒幾鐘....
定係條友想幾時開始都得 [表情]

打左好多次都冇勁機lor, 依家改打10bp 20lv up, 希望有回報.....

時間我冇理, 反正成個server咁多人, 點都應該完到.....呱....(都係打完過1陣佢自然會派彩....)

總之出埋2個隊友, 3部中機好穩陣
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2012-07-01
引用第52樓icemanbergkamp2012-07-01 03:31發表的“”:
打左好多次都冇勁機lor, 依家改打10bp 20lv up, 希望有回報..... [表情]
時間我冇理, 反正成個server咁多人, 點都應該完到.....呱....(都係打完過1陣佢自然會派彩....)
.......

參加人數愈多就愈多人圍魔霸?
我見我打果陣得我自己
但又扣左血
不過我自己打果陣好似要自己打剩低果d血
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2012-07-01

今日抽第一隻就抽到愛機
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2012-07-01
抽到白狼專用渣古....可以唔駛用freedom了....

battle時中機真係第一部機爆...對手太多近機
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2012-07-04
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2012-07-04
隻game有update, z gundam 已追加 (睇黎之後既主角/主角機會逐套加返2,3星....)

卡圖鑑可以o係抽卡果版入面睇
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2012-07-04
引用第56樓煙花2012-07-04 03:03發表的“”:
抽極都無2星4COST /5COST>.. [表情]

今日打完隻lv26既魔霸, 終於抽到第1隻正機..... (可惜只可以地上用...)

啱啱仲抽到第1個2星pilot....花......不過好弱......

離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2012-07-04
引用第57樓icemanbergkamp2012-07-04 18:01發表的“”:
隻game有update, z gundam 已追加 [表情] [表情] (睇黎之後既主角/主角機會逐套加返2,3星....)
[I]http://i1023.photobucket.com/albums/af358/hlcw99/newupdate.jpg[/I]
卡圖鑑可以o係抽卡果版入面睇 [表情]

Z時代阿寶跌左1能力