• 1546閱讀
  • 15回復

四格Special:伴君如伴虎 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線g3rMan

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2012-11-30
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2012-11-30
Life of Pi
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2012-11-30
回 PireS_ThE_GoD 的帖子
PireS_ThE_GoD:Life of Pi[表情]  (2012-11-30 17:30) 

好正...
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2012-11-30

引用之前網上見到的:
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Chelsea
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2012-11-30
  支持肥賓做車仔最短命領隊
離線Ar敬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2012-11-30
賓賓
離線RMadrid
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2012-11-30
2戰0失球

簡直神的化身
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2012-12-01
回 Chelsea 的帖子
Chelsea:
[表情] [表情]  支持肥賓做車仔最短命領隊

其實唔明點解車迷咁憎賓sir. 如果車仔贏冠軍令賓賓繼續做落去, 係咪會唔開心? 如果車仔降班令賓賓做最短命領隊, 係咪會開心D?

當日利記揾鶴臣做領隊, 失望到爆, 不過一上任一樣希望佢做到野, 做出好戲. 心態好似差好遠.....
Miss you James and Bobby! Thank you for the years of great memories!!
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2012-12-01
回 posouth 的帖子
posouth:其實唔明點解車迷咁憎賓sir. 如果車仔贏冠軍令賓賓繼續做落去, 係咪會唔開心? 如果車仔降班令賓賓做最短命領隊, 係咪會開心D?
當日利記揾鶴臣做領隊, 失望到爆, 不過一上任一樣希望佢做到野, 做出好戲. 心態好似差好遠.....
 (2012-12-01 09:02) 

佢做緊利物浦領隊個陣串過車迷D乜我哋仲記得清清楚楚
個段說話依家應該仲貼係anfield
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2012-12-01
posouth:其實唔明點解車迷咁憎賓sir. 如果車仔贏冠軍令賓賓繼續做落去, 係咪會唔開心? 如果車仔降班令賓賓做最短命領隊, 係咪會開心D?

唔緊要啦,車迷唔like佢系應該的∼
呢d都唔係一朝一夕可以接受,佢地要hate咪hate一排咯,反正個個都係睇成績做人。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2012-12-01
回 yanyan 的帖子
yanyan:佢做緊利物浦領隊個陣串過車迷D乜我哋仲記得清清楚楚
個段說話依家應該仲貼係anfield (2012-12-01 10:35) 

其實明白既....就好似我都好唔鐘意摩佬..就係因為佢係車仔個陣同賓sir嘈到顛....
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2012-12-01

如果車仔贏冠軍令賓賓繼續做落去, 係咪會唔開心?  係

如果車仔降班令賓賓做最短命領隊, 係咪會開心D? 係
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2012-12-01
回 yanyan 的帖子
yanyan:佢做緊利物浦領隊個陣串過車迷D乜我哋仲記得清清楚楚
個段說話依家應該仲貼係anfield (2012-12-01 10:35) 

講過d咩?
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2012-12-02
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:講過d咩? (2012-12-01 23:19) 

And in 2007 before one of many epic European clashes between Liverpool and Chelsea, Benitez made a comment that was so popular at Anfield that they stuck the words on a plaque and put it on the training ground wall.
‘We don’t need to give away flags for our fans to wave – our supporters are always there with their hearts, and that is all we need. It’s the passion of the fans that helps to win matches – not flags.’

source: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2236795/Rafa-Benitez-Chelsea-manager-

一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線Zxen
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2012-12-02

chillax~ :p