• 54632閱讀
  • 2496回復

AVEEGO 決戰版 (完結!感激不盡) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2013-01-02
我當然報名...........
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2013-01-02
會員名稱 - sikingthegreat
球隊名稱 - Liverlona (同冰人同一疑問)
電郵 - sisamiam@gmail.com    (再同冰人同一疑問)
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2013-01-02
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:OH...爬完文知點玩la, 搞手真係workload超大......[表情] [表情]
即報!!!
會員名稱 - icemanbergkamp
....... (2013-01-02 09:13) 

尤其係怕人半途而廢就更加要收返少許報名費
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2013-01-02
會員名稱 - 朗尼
球隊名稱 - 朗尼
電郵 - sotlhk1969@gmail.com
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2013-01-02
回 國球旗 的帖子
國球旗:超大型 workload 既 aveego,一個人點搞呀[表情]
btw 好多年前玩得好開心 [表情]  (2012-12-31 18:07) 

認同! 好玩!
但係一個人做哂STAT真係...... 樓主好大的付出呀!
支持!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2013-01-02
傳聞中的aveego!!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2013-01-02
回謝拉傑 & Reve
謝謝支持!!!

回yanyan,  icemanbergkamp
報名費方面,暫不考慮,因為遊戲希望可以吸納任何人士,包括甚少發言的而有興趣參加之新晉會員。
經費勉強可以的~

回朗尼
我無指明搵咩會員,有次無意睇到有會員懷念AVEEGO呢個遊戲,所以想試下畀一D新玩家、一D舊玩家玩。

回sikingthegreat,  icemanbergkamp
報名的球隊名稱毋須與YFF球隊名稱相同,名稱只為各玩家識別其他人的球隊。
而EMAIL方面,因為我希望各玩家可以用Excel形式發送投標名單給我,以方便自己處理。(稍後會再詳細說明)
同埋團體賽的時候,各自己團員有機會互相以MSN研究,關於團體賽和熱身賽內容我會稍後補充。
如果大家提供私人EMAIL不太方便,可以開立新EMAIL作報名。

離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2013-01-02
回 lamho 的帖子
lamho:更新1
玩家數目由 8-16人 至 12-20人。
【詳見:2.遊戲詳情 - 玩家數目】
更新2
....... (2013-01-01 20:06) 

唔好意思, 呢輪忙到我就屎, 一直都唔得閒爬文

如果要好友元的話, 我可以比你的, 你搞掂後, PM我過幾多比你就OK

另外, 我估呢遊戲WORKLOAD都頗大, 如你要搵人分擔, 可以同我傾下.....
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2013-01-02
回 youyou 的帖子
youyou:唔好意思, 呢輪忙到我就屎, 一直都唔得閒爬文[表情]
如果要好友元的話, 我可以比你的, 你搞掂後, PM我過幾多比你就OK[表情]
....... (2013-01-02 17:23) 

you姐你.....頂唔頂得住架
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2013-01-02
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:you姐你.....頂唔頂得住架[表情] (2013-01-02 17:26) 

應該頂唔住架, 不過我應該搵到人幫我手既

你見我呢期已經咁少蒲頭, 連茶都唔得閒上黎飲....就知我真係忙到甩轆
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2013-01-02
回 youyou
你工作量已經好多了,多謝你先!

其實你批我搞GAME玩,我已經極之開心啦。

同埋,我暫時唔覺得搞呢隻GAME辛苦,反而對搞呢隻GAME有好大樂趣。
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2013-01-02
回 youyou 的帖子
youyou:應該頂唔住架, 不過我應該搵到人幫我手既[表情]
你見我呢期已經咁少蒲頭, 連茶都唔得閒上黎飲....就知我真係忙到甩轆[表情] (2013-01-02 17:39) 

唔掂出聲吧....世杯進入淘汰賽....工作量已經大減

我多左隻手幫到你既
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2013-01-02
會員名稱 - 英俊
球隊名稱 -handsome united
電郵 - jackjack88882005@hotmail.com
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2013-01-02
每週遊戲的投標將於每星期一起開始,每日都可進行投標(除星期六及日不作處理),每日凌晨12時將會截止投標一次。
有別於過去遊戲,每位玩家每日最多只可以有十次投標機會。

如果咁的bid法隨時你成個禮拜都要處理果D bid
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2013-01-02
DEL
[ 此帖被lamho在2013-10-28 22:41重新編輯 ]