• 2673閱讀
  • 34回復

[線上看]夏沙特踢執波仔被紅牌趕出場 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2013-01-24
離線Chelsea
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2013-01-24
個執波仔 一個唔係球員既人影響比賽
不過hazard都係唔岩架啦,衰EQ唔夠高

另外點解比人踢完右邊會禁住左邊
[ 此帖被Chelsea在2013-01-24 13:27重新編輯 ]
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2013-01-24
該執波仔是史雲斯總監的兒子,名叫查理摩根。

Charlie Morgan™ @CHARLIEM0RGAN 4h
The king of all ball boys is back making his final appearance #needed #for #timewasting

Charlie Morgan™ @CHARLIEM0RGAN 4h
@CHARLIEM0RGAN: I am ballboy player manager tonight and will be playing myself behind the home goals each half

佢係twitter講明話會拖時間...
只愛足球
離線wyc2578ben
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2013-01-24
如果hazard要罰

史雲斯係唔係應該都要罰呢
離線朗尼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2013-01-24
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2013-01-24
回 迪克 的帖子
迪克:該執波仔是史雲斯總監的兒子,名叫查理摩根。
The king of all ball boys is back making his final appearance #needed #for #timewasting
....... (2013-01-24 13:17) 

離線ting007
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2013-01-24
傻的嗎
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2013-01-24
回 Chelsea 的帖子
Chelsea:個執波仔[表情] [表情] 一個唔係球員既人影響比賽
不過hazard都係唔岩架啦,衰EQ唔夠高
另外點解比人踢完右邊會禁住左邊[表情]
 (2013-01-24 13:15) 

哇~ 你呢個回應完全係好似俾人踢果個唔岩咁......

就算佢禁邊邊,佢俾人踢都係受害者下化......

執波仔hold住個波同球迷收起個波,好常見啦,下下咁就要打要踢,咁不如打拳啦......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2013-01-24
回 迪克 的帖子
迪克:該執波仔是史雲斯總監的兒子,名叫查理摩根。
....... (2013-01-24 13:17) 

佢講,再做,都係由球證決定佢有冇『拖時間』者......

球證唔like一樣可以紅牌趕佢出場再罰主隊錢......
離線Chelsea
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2013-01-24
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:哇~ 你呢個回應完全係好似俾人踢果個唔岩咁......
就算佢禁邊邊,佢俾人踢都係受害者下化......
....... (2013-01-24 14:47) 

所以我咪話 "不過hazard都係唔岩架啦,衰EQ唔夠高"
完全唔係你所講"完全係好似俾人踢果個唔岩咁"

只係覺得就算佢係受害人都唔抵幫姐
hold波係好常見,但唔係常見就要當平常事當無事
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2013-01-24
個執波仔都唔抵可憐
離線thmscpl
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2013-01-24
兩個既行為都可以理解......但係兩個都唔啱...
離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2013-01-24
如果hold波果個唔係執波仔,係swansea球員,你地係咪一樣會咁睇

swansea球員比人食一腳都抵死?
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2013-01-24
黑心D講句 比我都踢佢啦
離線barbar
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2013-01-24
睇左hazard解釋的新聞左再睇埋個video。。 hazard 都是心急想攞返黎波但是個執波仔死攬住個波,佢心急又無計之下輕輕踢粒波出黎,但是唔小心踢到佢身。。個執波仔按住個肚好似中槍甘。。誇張!!
[ 此帖被barbar在2013-01-24 19:22重新編輯 ]