• 26623閱讀
  • 1137回復

2012-2013 NBA Playoff[熱火衛冕總冠軍] [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1125  發表于: 2013-06-24
回 dolphindt 的帖子
dolphindt:依家係PP 份約最貴喎, 好似?!   所以CELTICS 先想買斷佢,
而KG 係睇吓 PP 同CELTICS 既去向
....... (2013-06-24 16:49) 

講真,要trade pp走真係好難∼
佢仲有戰力,又打左成世celtics∼
佢走的話並唔係人工的考慮咁簡單∼
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1126  發表于: 2013-06-24
回 迪神 的帖子
迪神:麥迪:自己什麼也做不了,感激馬刺給我機會
[圖片]
馬刺球員特雷西-麥克格雷迪(Tracy McGrady)在總決賽前接受採訪時表示現在的自己什麼也做不了,只能感激馬刺給自己這樣一個機會。
「我認為我上不了場,我和你們一樣,只能看球,只不過我有一個更好的座位。」
..... .. (2013-06-24 16:29) 

似乎想join埋kidd 同 g. hill......當年熟悉既名字真係愈來愈少.....
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1127  發表于: 2013-06-24
回 ODIN 的帖子
ODIN:講真,要trade pp走真係好難∼
佢走的話並唔係人工的考慮咁簡單∼ (2013-06-24 19:32) 

就係知好難TRADE,所以唔係TRADE係BUYOUT

要徹底重建唔需要任何戰力,剩係需要擺爛~(你睇ORLANDO幾成功...)

打成世同一隊今時今日對球隊冇咩影響力,說到尾都係要成績要賺錢....
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1128  發表于: 2013-06-24
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:[表情]
似乎想join埋kidd 同 g. hill......當年熟悉既名字真係愈來愈少.....[表情] (2013-06-24 20:18) 

好似話CBA搵番佢~
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1129  發表于: 2013-06-25
回 迪神 的帖子
迪神:就係知好難TRADE,所以唔係TRADE係BUYOUT[表情]
要徹底重建唔需要任何戰力,剩係需要擺爛~(你睇ORLANDO幾成功...[表情])
....... (2013-06-24 22:33) 

pp可能要學下 ray allen la~
心態、角色都要改變下∼
當然人工都可能要幫幫手∼
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1130  發表于: 2013-06-26
Rivers introduced as Clippers' new coach and senior VP
http://www.nba.com/2013/news/06/25/clippers-make-rivers-official.ap/index.html
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1131  發表于: 2013-06-26
good luck rivers

有埋rivers.. CP3應該唔會走啦
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1132  發表于: 2013-06-26
作為boston fans..實在想pp同KG留低打到退休
但咁樣對重建真係有害冇利..

始終都要向現實低頭..
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1133  發表于: 2013-06-26
Source confirms talks between L.A. and ORL are Eric Bledsoe and Caron Butler for Arron Afflalo, Andrew Nicholson and possibly a future pick.

OK喎
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1134  發表于: 2013-06-26
回 ODIN 的帖子
ODIN:講真,要trade pp走真係好難∼
佢走的話並唔係人工的考慮咁簡單∼ (2013-06-24 19:32) 

依家最差既走法係,   CELTICS 買斷PP,  然後KG 唔續約,

對CELTICS 對ANGIS 黎講係最好, 但係對球迷就最差,

而現在唯一買主快艇,  又因為已經攞咗 RIVERS 走,

有關 CELTICS<> CLIPPERS  所有trade 都好大機會被聯會叫停,  

最麻煩係 PP 有戰力,  但已經有明顯老化,  重有份 17M 既約

KG 雖然係我最愛,  但係佢近年既傷..........

沒兩老係度CELTICS 就一定係重建,  而選唔選係今年,  

就好睇ANGIS 點諗 14-15年既新人同FA
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1135  發表于: 2013-06-26
回 dolphindt 的帖子
dolphindt:依家最差既走法係,   CELTICS 買斷PP,  然後KG 唔續約,
對CELTICS 對ANGIS 黎講係最好, 但係對球迷就最差,
....... (2013-06-26 10:37) 

好似搵JOSH SMITH
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1136  發表于: 2013-06-26
回 迪神 的帖子
迪神:好似搵JOSH SMITH[表情] (2013-06-26 10:47) 

係!!  岩岩睇到,   依家一齊都等緊,  ANGIS 同 PP 點搗尼份千七萬既約

好多記者都話 CELTICS 會買斷PP
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1137  發表于: 2013-06-26
岩岩重睇到一個新聞,    騎士用 1rd pick1 + Tristan Thompson + Waiters 換 Love