• 5441閱讀
  • 82回復

[手機遊戲]有無人有玩手機《一代宗師》 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2013-06-14
回 啪啪啪啪啪啪 的帖子
啪啪啪啪啪啪:八脈果度升得好慢
[表情] [表情]  (2013-06-14 01:05) 

講真都合理ge,唔set咁慢,唔駛一個月可能大家就練得七七八八.
整個咁ge系統應該想佢長命d.
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2013-06-14
一服已經有人練滿八脈,聽聞用左4萬金
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2013-06-19
勁難玩

每個 BOSS 都打好耐
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2013-06-19
啪啪啪啪啪啪:勁難玩
每個 BOSS 都打好耐 (2013-06-19 00:16) 

有八脈d boss應該易推好多wor,你而家打到邊?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2013-06-22
八脈逐次升咋

依家除佐升八脈外,主要都係將金錢花係升資質上

依家暫時兩個三星,一個兩星

依家打到地字門主

離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2013-06-22
啪啪啪啪啪啪:八脈逐次升咋
依家除佐升八脈外,主要都係將金錢花係升資質上
依家暫時兩個三星,一個兩星
....... (2013-06-22 01:38) 

我弟子資質仲差過你,兩個三星,一個一星..
因為我d技唔夠好,所以唔想浪費資源去升.

八脈記得跟活動獎勵黎升,而且要先拎最好的,(即係任督脈果兩個)
唔係拎唔到兩粒六級雙屬寶石好蝕..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2013-06-23
即係點

唔太明點做

離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2013-06-23
啪啪啪啪啪啪:即係點
唔太明點做 (2013-06-23 02:44) 

唔肯定你地係咪都有呢個活動,我估有la.
八脈升級活動有三part,
第一part係開各脈就有獎勵拎.
第二part同第三part係升果8脈去特定level

第三part d獎勵最好,尤其係最後兩個,
升任脈5重同督脈4重,
獎勵係6級雙屬寶石,

簡單d講八脈由應該先開晒,各脈都升一重,然後再跟據活動獎勵咁升(最正果兩粒雙屬先拎)
1重(加生命)->1(加防)->1(加攻)->1->1->1(沖脈)->1重(任脈)->1重(督脈)
1重(加生命)->1(加防)->1(加攻)->1->1->1(沖脈)->1重(任脈)->4重(督脈)
1重(加生命)->1(加防)->1(加攻)->1->1->1(沖脈)->5重(任脈)->4重(督脈)
1重(加生命)->1(加防)->1(加攻)->1->1->5(沖脈)->5重(任脈)->4重(督脈)
1重(加生命)->1(加防)->1(加攻)->1->5->5(沖脈)->5重(任脈)->4重(督脈)
1重(加生命)->1(加防)->1(加攻)->5->5->5(沖脈)->5重(任脈)->4重(督脈)
之後就盡量升到
4重(加生命)->4(加防)->4(加攻)->5->5->5(沖脈)->5重(任脈)->4重(督脈)
不過我相信你都唔夠閱歷去到呢步..

但總之重點係最後兩脈先升,
同埋要用一小時..用六小時會晒多好多閱歷

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2013-06-25
三個橙弟都三星了

我有好多閱歷,成六百幾萬

唔夠用?

離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2013-06-25
啪啪啪啪啪啪:三個橙弟都三星了
我有好多閱歷,成六百幾萬
唔夠用? (2013-06-25 12:59)

我之前接近二千萬閱歷,上星期已經完全用晒..
只係升到咁-->
4-4-4-4-5-5-5-4重(督脈)

任脈5重升6重大約要8千萬......................................................
600萬而家只係夠我升頭三脈其中一脈4重升5重only

[ 此帖被真秘密在2013-06-25 13:17重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2013-06-25
之前閱歷無咩用

依家更新佐要用咁多

離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2013-06-25
啪啪啪啪啪啪:[表情] [表情] 之前閱歷無咩用
依家更新佐要用咁多 (2013-06-25 13:22) 

係,之前閱歷係完全無用..只係用黎請標師同升弟子等級..仲要用好少..
而家無論幾多都唔夠...十億都唔夠升...........
我而家運標都無再請標師,慳得幾多得幾多...(當然,其實而家標師對我已經無用..太弱)
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2013-07-04
七月中應該又再有新版,本來話會出紅裝,而家又話唔出住..
暫時消息係有寵物系統....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2013-07-05
咩係紅裝

咩係寵物系統?

我依家仲升緊八脈

發帖
好友元
貢獻值