• 3584閱讀
  • 102回復

第35週  好友LS你參加左未? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線魚蛋

發帖
好友元
貢獻值
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表于: 2013-04-25
— 本帖被 鬼影炎光 執行加亮操作(2013-07-09) —
門將

洛里斯            熱刺       以5.64出售 (市價6.59)

後衛

M. Haidara       紐卡素  以1.75出售 (市價1.77)
韋堅遜             史篤城 (在3.58買入)
多臣                 熱刺     (在4.58買入)
菲爾鍾斯          曼聯     以4.29出售  (市價7.86)

中場

辛迪卡蘇拿        阿仙奴 以5.67出售(市價17.58)
加里夫巴利        熱刺    以30.02出售(市價31.36)
U. Emanuelson  富咸   以4.07出售(市價5.42)

前鋒

L. Remy            昆士柏流浪  以12.51出售 (市價13.53)
夏薩特              車路士         以14.33出售  (市價16.18)
阿古路               曼城            (在13.54買入)

現有資金    0.02

偷價Defoe 11.xx, 華西 5.xx

原本想用elliot
但適逢十場的判罰剛剛出爐
預計今週呢隊情緒化既利記會打番場士氣波
加上對面pcc既傷患情況未明 (詳細請睇資訊區)
呢位門將都係少碰為妙

前鋒線黎講
繼續係用雷丁對家既浪射王 唔夠錢用taarabt好在Remy都係唔錯既化替品
至於戰意黎講 數字上仲有機會既qpr唔會咁快放軟手腳既..
其餘兩個位置都有變數
阿古路要睇陣而夏薩特就睇完今晚再決定

骨位黎講
暫時係揀無可揀
除非有跌價又或者我將lloris轉做今週都幾睇好反底既維拉(Guzen)

門將

洛里斯            熱刺       以5.64出售 (市價6.59)

後衛

M. Haidara       紐卡素  以1.75出售 (市價1.77)
多臣                 熱刺     (在4.58買入)
菲爾鍾斯          曼聯     以4.29出售  (市價7.86)

中場

辛迪卡蘇拿        阿仙奴 以5.67出售(市價17.58)
加里夫巴利        熱刺    以30.02出售(市價31.36)
U. Emanuelson  富咸   以4.07出售(市價5.42)
古費利               雷丁  以5.48出售  (市價5.48)

前鋒

L. Remy            昆士柏流浪  以12.51出售 (市價13.53)
阿古路               曼城            (在13.54買入)
迪科爾               熱刺            以12.13出售  (市價14.56)

現有資金    0.38

次陣

hazard 打左70幾分鐘令我對佢興趣不大
換入番keep價既Defoe令我可以up左wilkinson做古費利
至於wilkonson定pjones 呢個問題會留番陣間再決定
呢個亦好大機會會係終陣

講完
繼續派米祈福!

[ 此帖被魚蛋在2013-04-28 01:18重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 1  發表于: 2013-04-25
7 SAME

(我始終對你頭像果位有興建d... )
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2  發表于: 2013-04-25
女女熱潮呀下
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3  發表于: 2013-04-25
2same-,-韋堅遜係咪正選
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 4  發表于: 2013-04-25
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:7 SAME [表情] [表情]
(我始終對你頭像果位有興建d...[表情] ) (2013-04-25 21:20) 

angelina jolie 既性感厚唇
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 5  發表于: 2013-04-25
回 KeL 的帖子
KeL:女女熱潮呀下[表情]  (2013-04-25 21:21) 

一於炒熱呢度佢
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 6  發表于: 2013-04-25
回 皇家馬德澤 的帖子
皇家馬德澤:2same-,-韋堅遜係咪正選 (2013-04-25 21:21) 

M. Wilson大機會收咧
wilkinson 正選機會很大
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 7  發表于: 2013-04-25
我用guzan
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 8  發表于: 2013-04-25
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:一於炒熱呢度佢[表情] (2013-04-25 21:27) 

我不會背叛rainie的
btw因咩事要踢4後衛
雖然中場依期無咩分
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 9  發表于: 2013-04-25
回 KeL 的帖子
KeL:我不會背叛rainie的[表情]
btw因咩事要踢4後衛
雖然中場依期無咩分[表情] (2013-04-25 21:33)

吾可以背叛丞琳架
離線Alex10
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 10  發表于: 2013-04-25
4 same
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 11  發表于: 2013-04-25
回 KeL 的帖子
KeL:我不會背叛rainie的[表情]
btw因咩事要踢4後衛
雖然中場依期無咩分[表情] (2013-04-25 21:33) 

4個幾中場邊個用得過...
三個後防應該係最低價的後防線了
試過放鐘斯同艾曼換都未換到啱心水
更加無理由downgrade心水去up舊骨....

kel有咩建議俾我
離線withoutyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 12  發表于: 2013-04-25
6 same
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 13  發表于: 2013-04-25
回 魚蛋 的帖子
魚蛋:4個幾中場邊個用得過...
三個後防應該係最低價的後防線了
試過放鐘斯同艾曼換都未換到啱心水
更加無理由downgrade心水去up舊骨....
....... (2013-04-25 21:44) 

見你個陣無錢又真係好難做到D咩
離線gtscholes
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 14  發表于: 2013-04-25
P Jones已連續三場正選,怕唔怕輪換,定係反正4個幾照用?