• 2204閱讀
  • 23回復

玩野王 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2013-05-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:星期六個集我都係第一次睇。
之前個D 我入左房睇波。[表情] (2013-05-06 14:55) 

我...上youtube睇番咋
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2013-05-06
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:我...上youtube睇番咋[表情] (2013-05-06 15:10) 

TVB.COM 有冇呢唔知。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2013-05-06
freezefox:TVB.COM 有冇呢唔知。 (2013-05-06 17:21) 

有呀!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2013-05-06
回 realwayutd. 的帖子
realwayutd.:有呀! (2013-05-06 17:37) 

番去追番頭兩集先。

離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2013-05-06
李思捷扮星爺又扮得幾似.

折利是果陣係廿雞.呀BOB個樣笑死我
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2013-05-08
頭先去飲,順便睇番頭兩集。真係笑死!

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2013-05-22
《玩嘢王》惹怒無綫
被迫造假呃觀眾

《玩嘢王》因為玩得夠真,所以好睇,但原來之後呢幾集,都係假玩嘢。

《玩嘢王》最好玩嘅地方係,真係玩你,而且係用一個真嘅節目去整蠱你,好似上次阿Bob同馬賽BB咁,仲有周家蔚玩測謊機爆床事,幾好睇,仲錄得20點收視,即約128萬人次收看。但亦令好多被玩藝人非常不滿。就攞番周家蔚嚟講,李思捷同江欣燕夾埋一齊整蠱佢,思捷仲越玩越過火,唔跟同欣欣夾好嘅稿,直頭問周家蔚大肚時老公洪天明「點解決」、鍾意乜嘢姿勢等等。事後天明大怒,搵監製理論,所以嗱嗱聲剪走更三級嘅內容。所以之前大家睇到嘅版本,已經「比較乾淨」。

為求收視,為求噱頭,李思捷真係去到盡,得罪一眾好友亦在所不惜,仲突然爆肚,令成team人亦感頭痛,藝人無啦啦被擺上枱出醜,更是投訴不絕,依家一見李思捷都驚咗佢。

之前思捷話咁多集《玩嘢王》已經拍晒,但今日有報道話,原來節目初出街嗰陣仲拍緊。依家藝員科因為收到唔少被玩藝人投訴,為保資產形象,故藝員科出手,凡李思捷搵嘉賓上節目,一律拒絕,除非肯將被玩內容同對白俾該藝員睇咗先,即係話:做假囉。

報道話,好似上周陳智燊被玩一集,主力都係見陳生儍更更驚驚青青個樣,唔見得點玩整蠱佢,查實陳智燊一早知發生乜嘢事,整個浮誇表情就交到貨,總之唔使佢犧牲靚仔樣。該報道仲話,之後幾集都係咁,有晒劇本俾被整蠱嘅藝員睇,所有「上當」同「受騙」表情,都係假,做戲咁做。

查實都有眼你睇,《玩嘢王》嘅卡士,已由鍾嘉欣BB、馬賽BB等,跌到落陳智燊BB,雖然話包底有個林欣彤睇吓,但吸引力肯定不及一眾小生花旦。據知李思捷本想《玩嘢王》添食,不過依家搞到神憎鬼厭,冇人落疊,仲得罪咁多人。呢個如意算盤,打唔響。七集就完。

阿Bob,係堅嘅。

嘉欣BB,係夾計整蠱魔術師嘅。

陳智燊,據聞係流嘅。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2013-05-22
岩岩個集又真係好悶…………同之前差天共地。

離線Ar敬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2013-05-22
freezefox:岩岩個集又真係好悶…………同之前差天共地。[表情]  (2013-05-22 16:11) 

個個都淆底