• 4087閱讀
  • 64回復

1213 LS 團體賽+個人賽戰績公佈 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線TriFox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2013-05-30
Wow
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2013-05-30
回 youyou 的帖子
youyou:團戰情況
爽YY: 750,000 (有組員無入組, 固罰款10,000) 740,000
Legend: 1,050,000
....... (2013-05-30 10:25) 

THANKS
離線yanyan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2013-05-30
youyou:無D咁既事, 無D咁既事[表情]
粗略估計, 爽YY隊將會收到
....... (2013-05-30 11:56) 

媽呀 好爽呀
一心只等葡萄熟透 嚐杯酒

引用第31樓國球旗2010-04-16 01:02發表的“”:

一個好友論壇,只得一個 yan 姐 [表情]  [表情]
離線Ar敬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2013-05-30
回 國球旗 的帖子
國球旗:[圖片]
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2013-05-30 12:08) 

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2013-05-30
youyou:個人賽獎金唔係爽YY win哂的[表情] (2013-05-30 11:58) 

唔太明白。可唔可以再講解清楚少少?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2013-05-30
回 freezefox 的帖子
freezefox:唔太明白。可唔可以再講解清楚少少? (2013-05-30 15:34) 

youyou使用轉帳功能,轉帳給Zxen金額︰2000好友元,轉帳附言︰

youyou使用轉帳功能,轉帳給frankie金額︰2000好友元,轉帳附言︰

youyou使用轉帳功能,轉帳給siuzac金額︰2000好友元,轉帳附言︰

youyou使用轉帳功能,轉帳給Hernandez金額︰2000好友元,轉帳附言︰

youyou使用轉帳功能,轉帳給Charm金額︰2000好友元,轉帳附言︰

youyou使用轉帳功能,轉帳給whbun123金額︰2000好友元,轉帳附言︰

youyou使用轉帳功能,轉帳給KaiMatthewBot金額︰10000好友元,轉帳附言︰

youyou使用轉帳功能,轉帳給ab34金額︰20000好友元,轉帳附言︰

youyou使用轉帳功能,轉帳給呀威金額︰70000好友元,轉帳附言︰

其實除左團戰要派錢外, 你地有無人記得最高分的10位好友都有錢收架
呢D10位好友的錢, 係靠報名費去比, 報名費唔夠比的, 咪我貼夠啦
宜家多左呢20,000 咪即係唔駛我倒貼咁多啫

點解你地可以講到爽YY攞埋架
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2013-05-30
第一,唔應該存在有倒貼既情況。支出大過收入,解決方法有好多。既可以向論壇申請,亦可以將充公彩金撥一小部分作為個人獎彩金。絕對無問題。自己倒貼唔係正確既處理方法。

第二,如果有會員對彩金、罰金有疑問,提出黎,作為負責人、管理人既我地,係好應該向佢地解釋清楚,避免誤會。出現誤會,就係因為解釋得唔夠清楚。咁咪再解釋清楚D 囉。大家都係得個明白者。我地唔應該對其他人既查詢視為洪水猛獸。人地就係唔明先會去問既者。解答會員既疑問本來就係我地既責任黎架啦。係咪?

平心靜氣,唔駛咁大反應既。CALM DOWN!CALM DOWN!
[ 此帖被freezefox在2013-05-30 16:17重新編輯 ]

離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2013-05-30
回 freezefox 的帖子
freezefox:第一,唔應該存在有倒貼既情況。支出大過收入,解決方法有好多。既可以向論壇申請,亦可以將充公彩金撥一小部分作為個人獎彩金。絕對無問題。自己倒貼唔係正確既處理方法。
第二,如果有會員對彩金、罰金有疑問,提出黎,作為負責人、管理人既我地,係好應該向佢地解釋清楚,避免 .. (2013-05-30 16:06) 

恕我白痴, 我 feel 唔到個D係查詢,
除左你上一條問題,同旗哥條問題,  我真係覺得似查詢外,

其他人比我的感覺係, 佢地認為爽YY今次WIN左總冠軍, 充公的錢都係比爽YY食埋 / 我落格
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2013-05-30
1萬蚊好少事姐

規矩係沒收既錢會放哂去個POOL度

可能大家無意會到罰錢都係姐   包括我

有3百萬仲使乜落格
離線Ar敬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2013-05-30
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:1萬蚊好少事姐[表情]
可能大家無意會到罰錢都係姐[表情] [表情]  包括我[表情] [表情]
....... (2013-05-30 16:26) 

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2013-05-30
youyou:恕我白痴, 我 feel 唔到個D係查詢,
除左你上一條問題,同旗哥條問題,  我真係覺得似查詢外,
其他人比我的感覺係, 佢地認為爽YY今次WIN左總冠軍, 充公的錢都係比爽YY食埋 / 我落格 [表情] (2013-05-30 16:20) 

咁咪就係係旗哥問完之後,你第一次既回應太含糊囉。誤導大家左大家囉。

咁大家寧願用開玩笑口吻黎問咁解者。如果義正詞義咁要求你解釋條數,咪仲突兀。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2013-05-30
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:1萬蚊好少事姐[表情]
可能大家無意會到罰錢都係姐[表情] [表情]  包括我[表情] [表情]
....... (2013-05-30 16:26) 

其實規則係無咩可能寫哂所有野落去的。規則無寫明好正常。主持人亦應該有權作為判斷與合適既安排。只係,大家有疑問,解釋清楚番少少就ok 了。

本來就係好小事哎。直到宜家,都仲係好小事呀。

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2013-05-30
上次我果隊贏哂都係得1m 幾

今次成3m........ 癲的
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2013-05-30
回 艾殊利楊格 的帖子
艾殊利楊格:上次我果隊贏哂都係得1m 幾
今次成3m........ 癲的  (2013-05-30 17:52) 

宜家d 人賭得大哎嘛!

離線Ar敬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2013-05-30
回 艾殊利楊格 的帖子
艾殊利楊格:上次我果隊贏哂都係得1m 幾
今次成3m........ 癲的  (2013-05-30 17:52)