• 3233閱讀
  • 35回復

[求助]論壇有木馬? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2013-07-19
桶少:

由於要求GEEKS  協助,需要提供我地既ROOT PW,為安全計,我已經更改左個ROOT PW ,稍後會提供比GEEKS。等佢地CHECK 完後我地再改番另一個。

不過,我都需要你提供論壇PHPWIND ADMIN 方面既USER NAME 同埋PW!唔係我宜家用緊個個,係你用緊個個,最高權限個個。

另外,請問我地既LINUX BRAND 係咩。麻煩提供。

我已經另外發左電郵比你。你可以電郵到回答我。麻煩哂。
本帖提到的人: @垃圾桶

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線dolphindt
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2013-07-19
我用avast 都話有木馬,  唔比上好友,  要用其他link 先入到黎,  係每一頁都pop

URL:    http://bbs.hkbff.net/read.php?tid
Process:    C:\Program Files\Google\Chrome\Applicati...
Infection:    JS:ScriptIP-inf [Trj]
[ 此帖被dolphindt在2013-07-19 11:39重新編輯 ]
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2013-07-19
剛剛果條link係論壇程式官方網頁既既disclaimer及統計來的

老狐,我轉頭打比你

我仲有30分鐘就present

方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2013-07-19
回 垃圾桶 的帖子
垃圾桶:剛剛果條link係論壇程式官方網頁既既disclaimer來的,官方直接已修正左
就唔關事既...
老狐,我轉頭打比你
....... (2013-07-19 11:56) 

唔急!唔急!

你做左正經野先!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2013-07-19
如果我地自己攪掂既,我就無謂比個ROOT PW 人地啦。

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2013-07-19
回 freezefox 的帖子
freezefox:如果我地自己攪掂既,我就無謂比個ROOT PW 人地啦。 (2013-07-19 11:58) 

而家present了

present左之後打比你

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2013-07-19
回 垃圾桶 的帖子
垃圾桶:而家present了
present左之後打比你 (2013-07-19 12:04) 

打比我?

打比我要長途喎,會唔會好貴?

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2013-07-19
30c connection, 1.1c/ min,唔怕啦

同你傾一個鐘都無問題...(都唔駛一蚊)

垃圾桶四Be
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2013-07-19
桶少check 過應該無事,唔係比人種左木馬。佢今晚夜d 會攪埋少少手尾咁到時就應該會settle 到的了。大家忍耐多一段短時間啦。

另外,係到祝桶少PRESENT 成功呀下!

離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2013-07-19
搭單問句...

點解出英文post... D字成日會痴埋左一齊?
要之後自己edit番先得........

係咪出左咩錯誤?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2013-07-19
回 阿清 的帖子
阿清:搭單問句...
點解出英文post... D字成日會痴埋左一齊?
要之後自己edit番先得........
....... (2013-07-19 12:21) 

點樣痴埋左一齊法?唔太明白。

離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2013-07-19
回 freezefox 的帖子
freezefox:
點樣痴埋左一齊法?唔太明白。

Paris St Germain warn Barcelona of Lionel Messi bid if they keep pursuing Thiago Silva

Paris St Germain's president will attempt tosign Lionel Messi from Barcelona for ?250million if the Catalans chooseto meet Thiago Silva's buy-out clause this summer, according to reportsin France.

PSG president Sheikh Nasser Al-Khelaifi is unhappy thatBarca are continuously being linked with PSG's Brazilian defender andhas vowed to play them at their own game.
"If Barca pay the buy-out clause of Thiago Silva then I will meetMessi's buy-out clause," he is quoted as telling ActuSports.fr.

Since the end of last term speculation has been rife that Barcelonawill make a concrete bid for the PSG star, but the Ligue 1 championshave insisted he will not leave.

Earlier this week, Camp Nou supremo Sandro Rosell attempted to up theante as he publicly declared that Barca want Thiago Silva and that hasnot impressed the player's current club.

Now it appears that PSG are ready to use the financial backing oftheir Qatari owners to meet Messi's buy-out clause and offer him anenormous contract to see if they can persuade the Argentine to leaveSpain.
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2013-07-19

隨便圈左d出黎...
其實係咪得我1個係咁?
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2013-07-19
回 阿清 的帖子
阿清:[圖片]
隨便圈左d出黎...
其實係咪得我1個係咁?[表情]
 (2013-07-19 17:03) 

我以前COPY都無事

會唔會係你個source果邊特登整到咁???
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2013-07-19
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:我以前COPY都無事
會唔會係你個source果邊特登整到咁??? (2013-07-19 17:19) 

好似個個source都係咁
我以前都唔會咁...

好似office同屋企都係咁...
今晚番屋企我試下睇下先....

定關firefox事?