• 4362閱讀
  • 70回復

1314 FOA 團體賽+個人賽戰績公佈 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2013-08-30

The Shadow Sniper

lamho : 89

挑人 : 科高蘭尼紐約人 - 瓦虎寨 - 5000 - 120 L
挑人 : muron10 - 爽YY - 3000 - 87分 D

被挑 : 怒射角球旗 - 瓦虎寨 - 3000 - 87 D
被挑 : 美利拉斯 - 旗艦 - 5000 - 122 L

戰績 : 2D2L
總數 : 0

HINNNS : 98

挑人 : 杜菲斯 - 旗艦 - 10000  - 117 L
挑人 : ODIN - LEGEND - 5000 - 129 L

被挑 : 可可粉 - 爽YY - 10000 - 99 D
被挑 : 619 - 瓦虎寨 - 4000 - 78 W

戰績 : 1W1D2L
總數 : 8000

Bennylau127 : 121

挑人 : g3rMan - 爽YY - 10000 - 98 W
挑人 : bbq903 - 瓦虎寨 - 10000 - 121 D

被挑 : MatthewB - Legend - 5000 - 185 L
被挑 : realwayutd. - 瓦虎寨 - 5000 - 108 W

戰績 : 2W1D1L
總數 : 30000

waing : 145

挑人 : 韋碧克 - 英雄聯盟 - 5000 - 153 L
挑人 : reyes1718 - 旗艦 - 5000 - 115 W

被挑 : myrmidon - NEW DYNAMIC - 5000 - 105 W
被挑 : Zxen - 瓦虎寨 - 5000 - 110 W

戰績 : 3W1L
總數 : 30000

stevewong_20 : 139

挑機 : ckl_1113 - NEW DYNAMIC - 3000 - 135 D
挑機 : muron10 - 爽YY - 3000 - 87 W

被挑 : whbun123 - 爽YY - 3000 - 124 W
被挑 : 迪神 - 旗艦 - 5000 - 151 L

總數 : 12000

Rafer : 126

挑人: 怒射角球旗 - 瓦虎寨 - 10000 - 87 W
挑人: KeL - 旗艦 - 10000 128 D

被挑: siuzac - New Dynamic - 10000 95 W
被挑: Gabriel - Legend - 10000 107 W

戰績 : 3W1D
總數 : 60000

stepchan627 : 96

挑人: reyes1718 - 旗艦 - 5000 - 115 L
挑人: 十六號前峰 - 爽YY - 5000 - 120 L

被挑: TuNg- 英雄聯盟 - 5000 - 143 L
被挑: yuenchungig - 英雄聯盟 - 5000 - 156 L

戰績 : 4L

ting007 : 102

挑人 : david819918 - 爽YY - 3000 105 D
挑人 : kevin6543 -  NEW DYNAMIC - 5000 - 101 D

被挑 : charm - Legend - 5000 - 112 L
被挑 : Seefood - NEW DYNAMIC - 5000 - 106 D

戰績 : 3D1L

CHUCK : 107

挑人 : 工藤新一 - Legend - 10000 - 150 L
挑人 : PonG - 英雄聯盟 - 10000 - 109 D

被挑 : kcwjames25 - Legend - 5000 - 107 D
被挑 : Rave - 瓦虎寨 - 10000 - 98 W

戰績 : 1W2D1L
總數 : 20000

鬼影炎光 : 125

挑人: 羅力亞 - NEW DYNAMIC - 20000 - 106 W
挑人 : reve - 瓦虎寨 - 20000 - 98 W

被挑 : 謝拉傑 - Legend - 100000 - 134 L
被挑 : ODIN - Legend - 20000 - 129 D

總數 : 80000

總數 : 240,000好友元
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2013-08-30
仲差3個團
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2013-08-30
回 可可粉 的帖子
可可粉:仲差3個團[表情]  (2013-08-30 14:43) 

我以為仲差我地同老虎
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2013-08-30
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:我以為仲差我地同老虎 [表情] (2013-08-30 14:46) 

我要等齊哂先派到的
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2013-08-30
回 可可粉 的帖子
可可粉:我要等齊哂先派到的[表情] (2013-08-30 14:49) 

睇黎你可以收多個月息
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2013-08-30
HINNNS:睇黎你可以收多個月息[表情] (2013-08-30 14:51) 

我俾哂你儲定期收息好冇
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2013-08-30
回 可可粉 的帖子
可可粉:我俾哂你儲定期收息好冇[表情] (2013-08-30 14:52) 

來吧, 我9月10完定期
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2013-08-30
HINNNS:來吧, 我9月10完定期 (2013-08-30 14:56) 

俾左你要重新計過d息你都制
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2013-08-30
回 可可粉 的帖子
可可粉:俾左你要重新計過d息你都制[表情] (2013-08-30 14:57) 

你俾左我我都係11號先放入去
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2013-08-30
HINNNS:你俾左我我都係11號先放入去 [表情] (2013-08-30 14:59) 

咁唔洗了....你9月11號儲大會果600萬....12月10號就有54萬息,到時先派我諗佢地會殺死我同你
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2013-08-30
回 可可粉 的帖子
可可粉:咁唔洗了....你9月11號儲大會果600萬....12月10號就有54萬息,到時先派我諗佢地會殺死我同你[表情] (2013-08-30 15:01) 

咁你而家要拎幾多出黎

btw, 點解要放三個月咁耐
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2013-08-30
HINNNS:咁你而家要拎幾多出黎 [表情]
btw, 點解要放三個月咁耐 [表情] (2013-08-30 15:03)

起碼要幾十萬,因為搞foa個陣promise左冠軍團隊會有最少60%打和充公費....而大會的獎金制度set左最低係100萬充公費....依家4個團加埋得三十幾萬打和歸阿公,你話唔放3個月儲息點得
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2013-08-30
回 可可粉 的帖子
可可粉:起碼要幾十萬,因為搞foa個陣promise左冠軍團隊會有最少60%打和充公費....而大會的獎金制度set左最低係100萬充公費....依家4個團加埋得三十幾萬打和歸阿公,你話唔放3個月儲息點得[表情]
 (2013-08-30 15:07) 

真係爽YY

好友首富一夜間破產... 賣身都唔掂
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2013-08-30
HINNNS:真係爽YY [表情]
好友首富一夜間破產... 賣身都唔掂 [表情] (2013-08-30 15:11) 

跟住foa已成絕響

我照分都得既.....30幾萬的60%俾冠軍個隊
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2013-08-30
回 可可粉 的帖子
可可粉:起碼要幾十萬,因為搞foa個陣promise左冠軍團隊會有最少60%打和充公費....而大會的獎金制度set左最低係100萬充公費....依家4個團加埋得三十幾萬打和歸阿公,你話唔放3個月儲息點得[表情]
 (2013-08-30 15:07) 

你SET 左咁高既充公費?!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!