• 58946閱讀
  • 2889回復

[手機周邊]iPhone、iPad、iOS 討論區 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2880  發表于: 2017-11-03
回 啪啪啪啪啪啪 的帖子
啪啪啪啪啪啪:炒到? (2017-11-01 10:08) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2881  發表于: 2017-11-06
睇黎水位好少喎
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2882  發表于: 03-28
平價9.7吋iPad

你條仆街冚家鏟幾時收皮同縮番入你老母個閪度?
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2883  發表于: 03-28
Apple於芝加哥高中Lane Tech College舉辦春季發表會,發佈會主題為「課外活動」(Let's take a field trip),是次發佈會不會在Apple網站作網上直播,亦禁止媒體作直播報道,現場直擊記者以圖文報道最新消息。

Apple 香港官網已經更新,32GB WiFi版售價$2,588,32GB sim卡版$3,588。另有128GB WiFi版,售$3,388;以及128GB sim卡版售$4,388。設有金、銀、太空灰三色。已能在Apple官網購買,預計收貨日期為4月4日至4月7日。Apple Pencil需要另購,售價$788。

你條仆街冚家鏟幾時收皮同縮番入你老母個閪度?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2884  發表于: 03-28
Apple pencil $788 ?

四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線英俊
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2885  發表于: 04-03
回 g3rMan 的帖子
g3rMan:平價9.7吋iPad [表情] [表情]  (2018-03-28 00:28) 

用緊IPAD AIR換唔換好?
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2886  發表于: 04-04
回 英俊 的帖子
英俊:用緊IPAD AIR換唔換好?[表情] (2018-04-03 14:32) 

mini 2 轉左,開心使用中
離線鮮吊甬仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2887  發表于: 04-04
回 英俊 的帖子
英俊:用緊IPAD AIR換唔換好?[表情] (2018-04-03 14:32) 

我都有同樣煩惱, 部野完全係無問題既, 但D新GAME 好多都已經唔受第一代AIR 玩...
見到AIR可以TRADE IN更心動
好想玩文明6呀

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2888  發表于: 04-04
回 鮮吊甬仔 的帖子
鮮吊甬仔:我都有同樣煩惱, 部野完全係無問題既, 但D新GAME 好多都已經唔受第一代AIR 玩...
見到AIR可以TRADE IN更心動
好想玩文明6呀
....... (2018-04-04 13:44) 

我覺得個價錢合理, 我用埋朋友的學生Plan 減多200

不過支筆唔多用, 要用既話寧願up 上去Pro 啦

平時打機, 上網, 睇片, A10 + IOS 11.3
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 2889  發表于: 04-04
係咪TRADE去果間咩MAGICSTAR??