• 24052閱讀
  • 1415回復

陣容強大.司馬唔留鬚挑機館(第二十三場開波) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2013-09-28
回 lamho 的帖子
lamho:挑戰者: lamho
球隊LINK: http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/premier-league/team/show/1396
想挑戰: sikingthegreat(司)
過關方法: 1x1
金額: 1000好友元 (已過數)
....... (2013-09-27 09:51) 

輸俾我就輕輕地1000, 留返D錢輸俾佢地....?
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2013-09-28
回 lamho 的帖子
lamho:挑戰者: lamho
球隊LINK: http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/premier-league/team/show/1396
想挑戰: sikingthegreat(司)
過關方法: 1x1
金額: 1000好友元 (已過數)
....... (2013-09-27 09:51) 

updated
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2013-09-28
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:
updated

Thank You
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2013-09-28
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:
輸俾我就輕輕地1000, 留返D錢輸俾佢地....?[表情]

起初我都諗住究竟挑3000定5000好友元,
之後禁下你地D球隊LINK黎睇,
我即時好果斷咁決定玩1000好友元。
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2013-09-28
回 lamho 的帖子
lamho:起初我都諗住究竟挑3000定5000好友元,[表情]
之後禁下你地D球隊LINK黎睇,[表情]
我即時好果斷咁決定玩1000好友元。[表情] (2013-09-28 11:55) 

你應該咁諗:  要挑戰自己嘛~~

我其實都係有d運仔咋.... 同埋又唔係真係話好高.... 遲下大把高手入到黎睇完隨時下下幾千幾千咁買.....
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2013-09-28
sikingthegreat:
你應該咁諗:  要挑戰自己嘛~~
我其實都係有d運仔咋.... 同埋又唔係真係話好高.... 遲下大把高手入到黎睇完隨時下下幾千幾千咁買....[表情].

Liverlona (Week Performance) 123 111 103 149* 135

[hkbff.net] lamho (Week Performance) 117 71 76 107 78

挑戰自己係好事,但係真係好難說服自己去挑更多錢。
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2013-09-28
回 lamho 的帖子
lamho:Liverlona (Week Performance) 123 111 103 149* 135
[hkbff.net] lamho (Week Performance) 117 71 76 107 78
....... (2013-09-28 14:43) 

我地都係heahea地拾完個陣, 之後大家去玩fm, 睇半澤, 睇戲咁
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2013-09-28
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:我地都係heahea地拾完個陣, 之後大家去玩fm, 睇半澤, 睇戲咁[表情] (2013-09-28 17:51) 

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2013-09-28
回 lamho 的帖子
lamho:Liverlona (Week Performance) 123 111 103 149* 135
....... (2013-09-28 14:43) 

ot一問, 粒星星係copy嗰時已經有定咩?
有冇咩特別意思架
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2013-09-28
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:我地都係heahea地拾完個陣, 之後大家去玩fm, 睇半澤, 睇戲咁[表情] (2013-09-28 17:51) 

我冇睇... 我頭先瞓左陣午覺....
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2013-09-28
sikingthegreat:ot一問, 粒星星係copy嗰時已經有定咩?
有冇咩特別意思架[表情] (2013-09-28 18:21) 

粒星代表你係某組最高分
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2013-09-28
5X6 每注1000
總共 : 6000

HINNNS使用轉帳功能,轉帳給Rafer金額︰6000好友元,轉帳附言︰陣容強大.司馬唔留鬚挑機館

我又黎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2013-09-28
回 Rafer 的帖子
Rafer:粒星代表你係某組最高分 [表情] (2013-09-28 18:29) 

係咁架咩? 原來有d咁嘅野....
咁如果我遲d幾組都最高分.... 咪5粒星? 好似羸左5次世界杯, 又或者5次歐聯咁

但我份人慣左低調....
離線lamho
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2013-09-28
果1000好友元應該都係.............

離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2013-09-28
sikingthegreat:係咁架咩? 原來有d咁嘅野....
咁如果我遲d幾組都最高分.... 咪5粒星? 好似羸左5次世界杯, 又或者5次歐聯咁[表情]
但我份人慣左低調....[表情] (2013-09-28 19:49) 

又真係幾低調